mamouth93 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Καλησπέρα σε όλους, Αντιμετωπίζω και γω παρόμοιο πρόβλημα με τη συνδεσή μου εδώ και καιρό. Καθημερινά σχεδόν αποσυνδέομαι απο τη συνδεσή μου αρκετές φορές. "Παίζοντας" λίγο βρήκα ό,τι με ένα reboot του modem επανέρχεται η σύνδεση, έστω και για λίγο μέχρι να ξανααποσυνδεθεί. Μέχρι πριν 1 χρόνο είχα το παλιό ενσύρματο Baudtec που έδινε ο ΟΤΕ. Το modem μου τώρα είναι ένα Linksys DSL-2740R που συνήθως το έχω συνδεδεμένο με ethernet. Είχα δοκιμάσει να επικοινωνήσω με τηλεφωνική εξυπηρέτηση του ΟΤΕ αλλά μόνο προσωρινά σταθεροποιείται η σύνδεση. Έχω 12-αρα σύνδεση ΟΤΕ εδω και 2 χρόνια περίπου με τόσα προβλήματα από την αρχή. Έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει ή τι μπορώ να κάνω για να καλητερεύσει η κατάσταση?
poulinos Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Καλησπέρα σε όλους, Αντιμετωπίζω και γω παρόμοιο πρόβλημα με τη συνδεσή μου εδώ και καιρό. Καθημερινά σχεδόν αποσυνδέομαι απο τη συνδεσή μου αρκετές φορές. "Παίζοντας" λίγο βρήκα ό,τι με ένα reboot του modem επανέρχεται η σύνδεση, έστω και για λίγο μέχρι να ξανααποσυνδεθεί. Μέχρι πριν 1 χρόνο είχα το παλιό ενσύρματο Baudtec που έδινε ο ΟΤΕ. Το modem μου τώρα είναι ένα Linksys DSL-2740R που συνήθως το έχω συνδεδεμένο με ethernet. Είχα δοκιμάσει να επικοινωνήσω με τηλεφωνική εξυπηρέτηση του ΟΤΕ αλλά μόνο προσωρινά σταθεροποιείται η σύνδεση. Έχω 12-αρα σύνδεση ΟΤΕ εδω και 2 χρόνια περίπου με τόσα προβλήματα από την αρχή. Έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει ή τι μπορώ να κάνω για να καλητερεύσει η κατάσταση? μαλον dlink εννοις οχι Linksys.εχεις δοκιμασει να βγαλεις ολα τα τηλεφωνα και να αφησεις τον ρουτερ?εχεις δει ποσο συγχρονιζεις στον κατανεμητη μπας και φταιει η εσωτερικη σου καλωδιωση?τα χαρακτηριστικα της γραμμης?μηπως εχεις κανα συναγερμο χωρις φιλτρ?αλλιως αν δεν παιξει παει βλαβη σε οτε μετα γιατι ισως χρειαστει να γινει αλλαγη απερχομενου ή κεντρικου.σβηνει το dsl σβηνει μονο το ιντερνετ τι γινετε?ξαναερχετε μονο του μετα απο λιγο η πρεπει να κανεις Reboot το ρουτερ?
mamouth93 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Ναι D-Link εννοούσα. Στον κατανεμητή δεν έχω τσεκάρει. Από χαρακτηριστικά έχω βρει αυτά από το μόντεμ. Downstream / Upstream Rate 10643 kbps / 861 kbps SNR Margin 9.1 / 13.0 Attenuation 26.9 / 16.5 Output Power 19.0 / 12.3 Θα δοκιμάσω να βγάλω το τηλέφωνο και να το συνδέσω μόνο του το μόντεμ. Και γενικά μετα απο μερικά λεπτά επιστρέφει η σύνδεση συνήθως ακόμα κι αν δε κάνω reboot.
poulinos Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Ναι D-Link εννοούσα. Στον κατανεμητή δεν έχω τσεκάρει. Από χαρακτηριστικά έχω βρει αυτά από το μόντεμ. Downstream / Upstream Rate 10643 kbps / 861 kbps SNR Margin 9.1 / 13.0 Attenuation 26.9 / 16.5 Output Power 19.0 / 12.3 Θα δοκιμάσω να βγάλω το τηλέφωνο και να το συνδέσω μόνο του το μόντεμ. Και γενικά μετα απο μερικά λεπτά επιστρέφει η σύνδεση συνήθως ακόμα κι αν δε κάνω reboot. το ρουτερ δεν ειναι αφου και παλια ειχες το ιδιο θεμα με αλλο ρουτερ.εκτος αν εχει κανα προβλημα η καρτα στο αστικο κεντρο που αυτο πρεπει να το δει ο οτε.απο margin σε βλεπω μια χαρα και τα χαρακτηστικα της γραμμης ειναι φυσιολογικα.βγαλε τηλεφωνα φιλτρα σπλιττερ και ασε το ρουτερ με μικρο τηλεφωνικο να δεις τι γινεται.μηπως υπαρχει κανας συναγερμος χωρις φιλτρο ή να εχει ξεμεινει συνδεδεμενος πανω στην γραμμη?αλλιως θελει και δοκιμη κατω στον κατανεμητη να δεις τι ταχυτητα εχει εκει.ποσα πριζακια εχεις?μετα θα μπορουσε να ηταν και κανα αναπληρωματικο ζευγαρι συνδεδεμενο και να στα κανε αυτα.αλλα θελει ελεγχους.σβηνει και τo dsl?στο κανεις σε ακυρες φασεις ή οταν κανεις κατι συγκεκριμενο.??μηπως γινεται οταν σηκωνεις κανα τηλεφωνο?το τηλεφωνο παιζει οκ ή εχεις και εκει τιποοτα παρασιτα.
mamouth93 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δοκιμασα να το συνδεσω χωρις σπλιτερ η τηλεφωνο σχεδον μια μερα. συναγερμος δεν υπαρχει. απο πριζακια υπαρχουν συνολικα στο σπιτι 3. και αυτο που ειναι συνδεδεμενο τωρα ειναι το μεσαιο(με βαση την αποσταση. τωρα αν οι καλωδιωσεις πανε οπως να ναι αλλαζει το θεμα.) απο οσο εχω παρατηρησει ειναι σε ακυρες φασεις. ξημερωματα-μεσημερι-απογευμα-βραδυ. σε ολη την διαρκεια της ημερα εχει τυχει να αποσυνδεθω. τωρα για το λαμπακι δεν εχω ιδεα. δεν εχει τυχει να το παρατηρησω και να το θυμαμαι. θα το χω υποψιν απο δω και περα. και απο τηλεφωνικα παρασιτα νομιζω οχι. αρκετα πιο παλια ειχε πολλα παρασιτα σε σημειο που ακουγα αλλουνου συνομμιλια. πιο προσφατα δεν εχω ακουσει κατι. εχει τυχει να επικοινωνησω με τον ΟΤΕ για να το κοιταξει και απλα παιρνω μηνυμα σε καποια φαση οτι τσεκαρουν το προβλημα μου και οτι συντομα δεν θα χω θεμα. αλλα παντα επιστρεφει το προβλημα.
poulinos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 αν μπορεις απο το κεντρικο πριζακι να αποσυνδεσεις και τα υπολοιπα και να κρατησεις μονο το καλωδιο που ερχεται απο τον κατανεμητη ναι θα ηταν μια δοκιμη.αν δεν πιανουν τα χερια σου αναμονη απο οτε.εκτος αν εχει γινει τιποτα στις ρεγκλετες παλι αλλα θελει να πιανουν λιγο τα χερια σου για δοκιμες εκει.
gsisr Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα σε όλους, Αντιμετωπίζω και γω παρόμοιο πρόβλημα με τη συνδεσή μου εδώ και καιρό. Καθημερινά σχεδόν αποσυνδέομαι απο τη συνδεσή μου αρκετές φορές. "Παίζοντας" λίγο βρήκα ό,τι με ένα reboot του modem επανέρχεται η σύνδεση, έστω και για λίγο μέχρι να ξανααποσυνδεθεί. Μέχρι πριν 1 χρόνο είχα το παλιό ενσύρματο Baudtec που έδινε ο ΟΤΕ. Το modem μου τώρα είναι ένα Linksys DSL-2740R που συνήθως το έχω συνδεδεμένο με ethernet. Είχα δοκιμάσει να επικοινωνήσω με τηλεφωνική εξυπηρέτηση του ΟΤΕ αλλά μόνο προσωρινά σταθεροποιείται η σύνδεση. Έχω 12-αρα σύνδεση ΟΤΕ εδω και 2 χρόνια περίπου με τόσα προβλήματα από την αρχή. Έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει ή τι μπορώ να κάνω για να καλητερεύσει η κατάσταση? Το ίδιο θέμα έχω κι εγώ ρε παιδιά τον τελευταίο μήνα..άλλαξα ρουτερ, κανάλια, το συνδεσα κατευθείαν με το πριζακι τα ίδια..Το ίδιο κλασικό μήνυμα από τον οτε..Και μερικά στοιχεία της σύνδεσης Downstream Upstream SNR Margin: 10.9 13.0 db Line Attenuation: 21.9 12.6 db Data Rate: 9713 861 kbps ADSL State: Up Bandwidth Down/Up(kbps): 9713 / 861 SNR Margin Down/Up(dB): 11.0 / 13.0 FEC Down/Up: 14035/ 23 CRC Down/Up: 17/ 4 HEC Down/Up: 190/ 0
poulinos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Το ίδιο θέμα έχω κι εγώ ρε παιδιά τον τελευταίο μήνα..άλλαξα ρουτερ, κανάλια, το συνδεσα κατευθείαν με το πριζακι τα ίδια..Το ίδιο κλασικό μήνυμα από τον οτε..Και μερικά στοιχεία της σύνδεσης Downstream Upstream SNR Margin: 10.9 13.0 db Line Attenuation: 21.9 12.6 db Data Rate: 9713 861 kbps ADSL State: Up Bandwidth Down/Up(kbps): 9713 / 861 SNR Margin Down/Up(dB): 11.0 / 13.0 FEC Down/Up: 14035/ 23 CRC Down/Up: 17/ 4 HEC Down/Up: 190/ 0 πολυ χαμηλα για 21 attenuation>αν πιανουν τα χερια σου για κατανεμητη θα ηταν καλο να κανεις καποια δοκιμη εκει.επισης σε εχουν μαλλον σε 11 αρι profile για μεγαλυτερη σταθεροτητα εκτος αν σε εχουν σε 9 αρι και απλα ετυχε να ειναι 11 εκεινη την στιγμη.εχεις αποσυνδεσεις και εσυ η απλα συγχρονιζεις χαμηλοτερα απο οτι παλια?πιο παλια ποσο συγχρονιζες?
gsisr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 ακριβώς έχω κι εγώ αποσυνδέσεις..ενώ δείχνω συνδεδεμένος δεν έχω ιντερνετ...μαλιστα έχω παρατηρήσει πως την ώρα που δεν συνδέομαι, αν εχω πχ 3 γραμμές από της 5 στην ένδειξη wifi στη συσκευή που χρησιμοποιώ, εκείνη την ώρα έχω 5/5 χωρίς βέβαια να εχω ιντερνετ.. στο ρουτερ δεν τρέχει τίποτα περίεργο..τα λαμπάκια ανάβουν κανονικα...έχω δοκιμάσει ethernet, αλλο ρουτερ, αλλα καναλια και τέλος να συνδεσω το ρουτερ απευθείας στο πριζακι...τα ίδια... ήρθε και σε μενα τεχνικός οπως ενημέρωσαν σε μήνυμα που μου έστειλαν αλλά η βλάβη παραμένει...στο πρώτο τηλέφωνο που τους είχα κάνει για βλάβη είπαν ότι όντως βλέπουν αποσυνδέσεις και θα το φτιάξουν..τις επομενες 3 φορές που τους πήρα τηλέφωνο για το ίδιο θέμα είπαν ότι δεν βλέπουν αποσυνδέσεις... poulinos δεν γνωρίζω τι στατιστικά είχα πριν γιατί δεν είχα κανένα πρόβλημα...σιγουρα πάντως έφτανα να κατεβάζω με 1,1-1,3 mbps ενω τώρα βλέπω με το ζόρι 1mpbs... για ότι αφορά τον κατανεμητή δεν έχω ιδέα...να πω κάτι συγκεκριμένο στους τεχνικούς; σ ευχαριστώ για την απάντηση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα