poulinos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Αν θυμαμαι καλα για crosstalk μου ειχανε πει. Ο,τι και να'ναι παντως πτωση απο τα 20 χωρις αποσυνδεσεις στα 8 με αποσυνδεσεις μεσα σε 3 χρονια παραπαει. Δυστυχως επειδη ξενοικιαζω σε λιγοτερο απο μισο χρονο δε με συμφερει να αλλαξω εταιρεια αφου εχουν ετησιες συμβασεις. Απλα πλεον θα ξερω οτι δεν εχω λογο να προτιμησω ΟΤΕ οταν με περισσοτερα λεφτα μου προσφερει την ιδια χαμηλη ποιοτητα με τους αλλους (και για τους αλλους απλα το υποθετω...). Αυτα ειναι τα στοιχεια του router, αν θυμαμαι καλα δεν εχουν αλλαξει ιδιαιτερα τα τελευταια χρονια (με εξαιρεση προφανω το data rate): Downstream Upstream SNR Margin: 12.5 10.4 db Line Attenuation: 11.8 9.4 db Data Rate: 8873 889 kbps δεν εχεις καν profile.Μαυρα χαλια τελειως.ερχεσαι στο νοημα της συζητησης .ειτε εχεις οτε ειτε εχεις εναλακτικο ο χαλκος ειναι του οτε και ολα ειναι θεμα τυχης.οχι crosstalk τοσο πολυ με τιποτα.οποτε next time σε εναλακτικο.καποιες φορες ισως λυσουν το προβλημα σου οταν ο οτε δεν θελει.θεμα τυχης και αυτο.οτι εχεις οτε δεν σημαινει οτι λυνεις παντα το προβλημα σου.το λυνεις μονο ανειναι θεμα voice.
prizi Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Τι εννοεις δεν εχω profile; Το margin και το attenuation δεν ειναι καλα;
poulinos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Τι εννοεις δεν εχω profile; Το margin και το attenuation δεν ειναι καλα; εννοω οτι πολλες φορες οταν βλεπουν αποσυνδεσεις σου ανεβαζουν το margin και σου ριχνουν την ταχυτητα.εσενα ουτε καν αυτο δεν εχουν κανει.εχει πεσει η ταχυτητα χωρις να σου εχουν κανει καν αλλαγη.εκτος αν ειναι καποιο mask profile. δηλαδη η γραμμη ειναι χαλια.τα margin kai ta attenuation μια χαρα ειναι αλλα δεν ταιριαζουν με το ποσο συγχρονιζεις.θα ταιριαζαν με τιποτα 20 mbit/1mbit
prizi Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες! Προς το παρων αφου δεν μπορω να αλλαξω εταιρεια θα παιρων τηλεφωνα στο 121 αν και απ'οσο καταλαβα λογκα ματαιο
poulinos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 δωσε βλαβη για χαμηλο sync. και ο θεος βοηθος.δεν ξερω αν θα βοηθησει να το παιξεις λιγο πλαγια και να πεις οτι καποιες φορες την ημερα εχεις πχ θορυβο στην γραμμη και συνακροασεις.
BalthazarX Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Καλησπέρα. Δεν άνοιξα νέο θεμα γιατί πιστεύω πως έχει πολλά κοινά με αυτό το αρχικό.. Αν και πολύ φοβάμαι πως ότι διάβασα πιο πάνω θα ισχύει και για μένα θα δοκιμάσω την τύχη μου μήπως και δω κάποιο αποτέλεσμα.. Έχω tellas-wind στα 24 mbps κάτι παραπάνω από χρόνο...Από τη στιγμή που έγινε η σύνδεση είχα σταθερά πάνω από 14,5 mbps και με μέγιστη ταχύτητα 16,5.Αποσυνδέσεις δεν είχα ποτέ..Κάποια στιγμή ή ταχύτητα άρχισε να πέφτει...εκεί ξεκίνησαν τα προβλήματα..Για ένα δίαστημα ήμουν στα 10 μετά έπεσα στα 7..μάλιστα συχνά πέφτω και στα 4..Επιπλέον τα βράδια το modem κάνει restart..Οχι κάθε βράδυ αλλά όλο και πιο συχνά..Χτες συγκεκριμένα 3 σε διάστημα λιγότερο απο 2 ωρες.. Εχω μιλήσει αρκετές φορές με τους τεχνικούς αλλά κάθε φορά χωρίς αποτέλεσμα..Παραθέτω την απάντηση των τελευταίων 3ων.. Ο 1ος τεχνικός είπε ότι η γραμμή όντως πιάνει 16 mbps και να δοκιμασω να αποσυνδέσω ολα τα τηλέφωνα,και να συνδέσω μόνο το modem και να επικοινωνήσω ξανά.. (το δοκίμασα αλλά μια από τα ίδια..καμία διαφορά) Ο 2ος τεχνικός (μιλησα μαζί του την επόμενη μέρα αφού δοκίμασα ότι μου είπε ο 1ος) μου είπε ότι τα στατιστικά της γραμμής είναι μέσα στα όρια και ότι δεν γίνεται τίποτα...Στην ερώτηση μου σε τι οφείλεται μία πτώση απο τα 14-16 στα 4-7 μου απάντησε πως η ταχύτητα δεν είναι κλειδωμένη και κυμαίνεται.. Βλέποντας πως δεν οδεύει πουθενά η συζήτηση δοκίμασα να κάνω κάτι απο τις ρυθμίσεις..Restart,Retrain..Οποτε κανω Retrain κλειδωνει στα 17.700.000 με την ταχύτητα γύρω στα 14-14,5, δουλευει αρκετά καλά, αλλά μόλις κλείσω και ανοίξω ξανά το modem, δεν συνδέεται(αναβοσβήνει το λαμπάκι του internet και ξανακάνω retrain για να πάει στα 7..Δεν ξέρω αν μπορεί να έιναι θέμα και modem.. (Θέλω να βρω κάποιο άλλο αλλά δεν έχω βρει ακομα..) Πριν από λίγο μίλησα με τον 3ο τεχνικό ο οποιός μου είπε ότι με τα στοιχεία της γραμμής πίανω μέγιστα 8, και στην ερώτηση μου γιατί υπάρχει αυτή η πτώση θέλησε να με πείσει ότι ποτέ δεν εχώ πιάσει πάνω απο 10..Γιατί τόσο αντέχει η γραμμή...Και όταν του είπα ότι συνάδελφος του με διαβεβαίωσε ότι πιάνει 16 είπε ότι με όσα βλέπει δεν ισχυεί κάτι τέτοιο.. Το modem ειναι το gennet oxygen,και αυτο το DSL line info.. Rate Receive Transmit Bit Rate 8212700 1018300 Cell Rate 19369 2401 Signal Local Remote Loss of Signal 0 0 Signal to Noise Ratio 9.30 dB 11.5 dB Line Attenuation 21.0 dB 7.0 dB Transmit Power 12.3 dB 17.8 dB Δυστυχώς δεν έχω στοιχεία από όταν έπιανα τα 15 για να κάνω σύγκριση.. Με βλέπω να μένω έτσι για όσο καιρό παραμέινω στην τελλας... Μάλλον μακρυγόρησα υπερβολίκά...Σας ευχαριστώ για το χρόνο που διαθέσατε για να διαβάσετε το μήνυμα μου..
poulinos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 .οταν λες κανει restart το Router εννοεις οτι χανει sync και ιντερνετ ή Κανει Reboot.γιατι αμα κανει Reboot τοτε σιγουρα εχει θεμα και το ροθτερ επισης οταν λες πεφτει στα 4 εννοεις οτι κατεβαζεις με 4 η βλεπεις μεσα στον ρουτερ να συγχρονιζει στα 4? β.συναγερμο εχεις μηπως? γ.αυτο που σου ειπε αυτος Ο 2ος τεχνικός (μιλησα μαζί του την επόμενη μέρα αφού δοκίμασα ότι μου είπε ο 1ος) μου είπε ότι τα στατιστικά της γραμμής είναι μέσα στα όρια και ότι δεν γίνεται τίποτα...Στην ερώτηση μου σε τι οφείλεται μία πτώση απο τα 14-16 στα 4-7 μου απάντησε πως η ταχύτητα δεν είναι κλειδωμένη και κυμαίνεται.. αυτα που ειπε ειναι τελειως μαμακιες.τι θα πει μεσα στα ορια και τι θα πει οτι δεν ειναι κλειδωμενη και κυμαινεται?ναι δεν ειναι κλειδωμενη η ταχυτητα αλλα απο τα 14-15 στα 5 ειναι προβλημα.οταν λεμε οτι κυμαινεται η ταχυτητα εννοουμε Miso megabit max πανω κατω οχι 10 ολοκληρα Megabit.Οποτε μαμακιες ελεγε 3ος τεχνικος ακομα πιο ασχετος με 21 attenuatIon παιζεις ανετα 15.για να μην παιζεις πανω απο 8 επρεπε να ειχες 40 attenuation.Κοινως βλακιες σου ελεγε και βλακειες ηθελε να σε πεισει. οποτε για αρχη βρες ρουτερ γιατι αυτο με το οτι το κλεινεις και κανει κουφα δεν μαρεσει.μπορει να ειναι γραμμη μπορει ομως και ρουτερ που καταρεει.βρες κανα δανεικο. με τα στοιχεια που εχεις τωρα με τα ιδια στοιχεια ειχες και 15 mbit.αντε ισως να ειχες 9 margin αντι για 11. αυτο να ξανακανεις manual retrain δεν στεκει.βρες ενα ρουτερ για δοκιμη
BalthazarX Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Καλησπερα, Σε ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση. Για να πω την αληθεια δεν ειμαι σιγουρος 100% μιας και δεν ειναι στο δωματιο(το εχω στο σαλονι για να εχει οσο το δυνατον μικροτερο μηκος καλωδιου στην συνδεση με τη γραμμη)αλλα νομιζω πως κανει reboot..Σημερα δεν μου εχει κανει ακομα για να το επαληθευσω..Γενικα δεν εχω εμπειρια απο αλλα modem...Αλλα εχω την εντυπωση οτι ζεσταινεται περισσοτερο απο οτι θα επρεπε..Το εχω βαλει σε ανοιχτο χωρο, και ορθιο αλλα και παλι καιει.. Οταν επεφτε στα 4 εδειχνε να συγχρονιζει τοσο..Το διαπιστωνα οταν με πετυχαινε σε game DoTa'ς οταν αρχιζα να βλεπω εικονες...Ή δεν φορτωνε βιντεο στο youtube ουτε στα 360p..Εν τω μεταξυ απλα σαν μετρο συγκρισης γιατι ξερω οτι δεν ειναι καλο παραδειγμα..στο speedtest ενω κανονικα μου δειχνει 30 ping σε αυτες τις περιπτωσεις μου εδειχνε 200..Ευτυχως δεν κρατουσε για παρα πολυ ωρα.. Δεν εχω συναγερμο ή καποια αλλη συσκευη κοντα του... Ελπιζω αυριο να μπορεσω να δοκιμασω με αλλο modem για να δουμε αποτελεσματα... Ο 3ος τεχνικος ηταν μακραν ο χειροτερος αφου προσπαθουσε να με βγαλει τρελο... Κατι αλλο που ηθελα να ρωτησω σχετικα με το modem...Χρησιμοποιω wireless(εχω στο desktop εναν usb ανταπτορα..)Παντα ετσι το χρησιμοποιουσα..Οταν ομως δοκιμασω οποιαδηποτε απο τις θυρες ethernet, ειτε στο desktop ειτε σε laptop συγχρονιζει στα 3 mbps...Δεν μπορω να καταλαβω γιατι...
billkolias Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Καλησπερα, Σε ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση. Για να πω την αληθεια δεν ειμαι σιγουρος 100% μιας και δεν ειναι στο δωματιο(το εχω στο σαλονι για να εχει οσο το δυνατον μικροτερο μηκος καλωδιου στην συνδεση με τη γραμμη)αλλα νομιζω πως κανει reboot..Σημερα δεν μου εχει κανει ακομα για να το επαληθευσω..Γενικα δεν εχω εμπειρια απο αλλα modem...Αλλα εχω την εντυπωση οτι ζεσταινεται περισσοτερο απο οτι θα επρεπε..Το εχω βαλει σε ανοιχτο χωρο, και ορθιο αλλα και παλι καιει.. Οταν επεφτε στα 4 εδειχνε να συγχρονιζει τοσο..Το διαπιστωνα οταν με πετυχαινε σε game DoTa'ς οταν αρχιζα να βλεπω εικονες...Ή δεν φορτωνε βιντεο στο youtube ουτε στα 360p..Εν τω μεταξυ απλα σαν μετρο συγκρισης γιατι ξερω οτι δεν ειναι καλο παραδειγμα..στο speedtest ενω κανονικα μου δειχνει 30 ping σε αυτες τις περιπτωσεις μου εδειχνε 200..Ευτυχως δεν κρατουσε για παρα πολυ ωρα.. Δεν εχω συναγερμο ή καποια αλλη συσκευη κοντα του... Ελπιζω αυριο να μπορεσω να δοκιμασω με αλλο modem για να δουμε αποτελεσματα... Ο 3ος τεχνικος ηταν μακραν ο χειροτερος αφου προσπαθουσε να με βγαλει τρελο... Κατι αλλο που ηθελα να ρωτησω σχετικα με το modem...Χρησιμοποιω wireless(εχω στο desktop εναν usb ανταπτορα..)Παντα ετσι το χρησιμοποιουσα..Οταν ομως δοκιμασω οποιαδηποτε απο τις θυρες ethernet, ειτε στο desktop ειτε σε laptop συγχρονιζει στα 3 mbps...Δεν μπορω να καταλαβω γιατι... εχουμε πει το speedtest.net δεν ειναι τοσο αξιοπιστο.Ειδικα σε θεμα ping που θα το δεις να ανεβοκατεβαινει αναλογα με την κινηση του σερβερ!και ελπιζω να εχεις καταλαβει οτι οταν λεμε ''συγχρονιζει'' εννοουμε στα ποσα κλειδωνει το μοντεμ που το βλεπεις μεσα απο το interface του μοντεμ και οχι το τι δειχνει το οποιοδηποτε τεστακι στο διαδικτυο.[το λεω αυτο γιατι αυτο που λες με τις ethernet και τον συγχρονισμο μου φαινεται απιθανο ακομα και χαλασμενο να ηταν το ρουτερακι ] για να δεις κατι πιο αξιοπιστο πηγαιναι εναρξη εκτελεση και γραψαι cmd και εντερ[για win xp]h εναρξη και στην γραμουλα κατω τις αναζητησης γραψε cmd και enter[για win 7 + vista].Στο cmd γραψε :ping www.in.gr -t για να κανεις πχ ping στο site του ingr αν θες μπορεις να αλλαξεις την διευθυνση να κανεις αλλου.... [το -τ ειναι για να μην σταματαει αν θες μπορεις να το γραψεις και χωρις αυτο] για τις αποσυνδεσεις πριν κανεις το οτιδηποτε βεβαιωσου οτι δεν υπαρχουν βραχυκυκλωματα στην καλωδιωση του σπιτιου και μετα ριξε τις ευθυνες στον πΟΤΕ. Ελπιζω αυριο να μπορεσω να δοκιμασω με αλλο modem για να δουμε αποτελεσματα... Ο 3ος τεχνικος ηταν μακραν ο χειροτερος αφου προσπαθουσε να με βγαλει τρελο... δεν θα εχει μεγαλη διαφορα αλλο μοντεμ. Οι τεχνικοι πιστεψεμαι ειναι πιο ειδικοι απο εσενα και αφου εχουν μπροστα τα statistics μπορουν να δουν ποσο κλειδωσες ποτε ειχες αποσινδεσεις ,τι γινεται τωρα στην γραμμη σου κλπα... Ο τεχνικος εκτος απο το να μιλαει στο τηλ εκεινη την στιγμη δεν νομιζω οτι εχει να κανει κατι αλλο οποτε μην το λες ειρονευτικα ειτε οτι δεν ξερει ειτε οτι προσπαθει να σε ξεφορτωθει. Οπως ξαναειπα βεβαιωσου για βραχικυκλωματα. Ψαξαι και για προβληματικα τηλεφωνα,φιλτρα αναποδα ή χαλασμενα λαθος θυρα στο σπλιτερ κλπα
green_beret Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Αν έχεις ασύρματα τηλέφωνα και ειδικά Panasonic και General Electric βγάλτα εκτός πρίζας γιατί έχουν παρατηρηθεί παρεμβολές στο σήμα του DSL με όποιο πάροχο και αν είσαι....
poulinos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Καλησπερα, Σε ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση. Για να πω την αληθεια δεν ειμαι σιγουρος 100% μιας και δεν ειναι στο δωματιο(το εχω στο σαλονι για να εχει οσο το δυνατον μικροτερο μηκος καλωδιου στην συνδεση με τη γραμμη)αλλα νομιζω πως κανει reboot..Σημερα δεν μου εχει κανει ακομα για να το επαληθευσω..Γενικα δεν εχω εμπειρια απο αλλα modem...Αλλα εχω την εντυπωση οτι ζεσταινεται περισσοτερο απο οτι θα επρεπε..Το εχω βαλει σε ανοιχτο χωρο, και ορθιο αλλα και παλι καιει.. Οταν επεφτε στα 4 εδειχνε να συγχρονιζει τοσο..Το διαπιστωνα οταν με πετυχαινε σε game DoTa'ς οταν αρχιζα να βλεπω εικονες...Ή δεν φορτωνε βιντεο στο youtube ουτε στα 360p..Εν τω μεταξυ απλα σαν μετρο συγκρισης γιατι ξερω οτι δεν ειναι καλο παραδειγμα..στο speedtest ενω κανονικα μου δειχνει 30 ping σε αυτες τις περιπτωσεις μου εδειχνε 200..Ευτυχως δεν κρατουσε για παρα πολυ ωρα.. Δεν εχω συναγερμο ή καποια αλλη συσκευη κοντα του... Ελπιζω αυριο να μπορεσω να δοκιμασω με αλλο modem για να δουμε αποτελεσματα... Ο 3ος τεχνικος ηταν μακραν ο χειροτερος αφου προσπαθουσε να με βγαλει τρελο... Κατι αλλο που ηθελα να ρωτησω σχετικα με το modem...Χρησιμοποιω wireless(εχω στο desktop εναν usb ανταπτορα..)Παντα ετσι το χρησιμοποιουσα..Οταν ομως δοκιμασω οποιαδηποτε απο τις θυρες ethernet, ειτε στο desktop ειτε σε laptop συγχρονιζει στα 3 mbps...Δεν μπορω να καταλαβω γιατι... αν κανει Reboot ξεκινα δοκιμη με αλλο ρουτερ εστω και δανεικο. αν ζεστενεται η βαλτο καπου μακρια απο αλλα πραγματα για ναμην ζεστενεται η κανα fan για δοκιμη.γενικως παντως καλοκαιρι ειναι οποτε λογω ζεστης τραβανε ζορι και αυτα και ζεστενονται.εχουμε και κατι 40 αρια εδω στην ελλαδα τι να κανουν και αυτα. μην το βαζεις πανω σε tower κτλ που ζεσταινονται. παντα θα κοιτας ποσο συγχρονιζει.οχι τεστ οχι Ping.μας νοιαζει ποσο συγχρονιζει οχι ποσο κατεβαζεις για την ωρα.. οκ και με το τεστ ισως δεις το προβλημα αλλα ειναι δευτερευον.για αρχη θελουμε ποσο συγχρονιζει το ρουτερ. αυτο να συγχρονιζει στα 3 οταν βαλεις ethernet θεωρητικα απλα δεν στεκει.πρακτικα επειδη ειναι gennet δεν αμφιβαλλω πλεον για τιποτα gennet= ελληνικη εταιρεια.τα ιδια χαλια με crypto:P Οχι ενταξει λιγο καλυτερη. για τις αποσυνδεσεις πριν κανεις το οτιδηποτε βεβαιωσου οτι δεν υπαρχουν βραχυκυκλωματα στην καλωδιωση του σπιτιου και μετα ριξε τις ευθυνες στον πΟΤΕ. δεν θα εχει μεγαλη διαφορα αλλο μοντεμ. Οι τεχνικοι πιστεψεμαι ειναι πιο ειδικοι απο εσενα και αφου εχουν μπροστα τα statistics μπορουν να δουν ποσο κλειδωσες ποτε ειχες αποσινδεσεις ,τι γινεται τωρα στην γραμμη σου κλπα... Ο τεχνικος εκτος απο το να μιλαει στο τηλ εκεινη την στιγμη δεν νομιζω οτι εχει να κανει κατι αλλο οποτε μην το λες ειρονευτικα ειτε οτι δεν ξερει ειτε οτι προσπαθει να σε ξεφορτωθει. Οπως ξαναειπα βεβαιωσου για βραχικυκλωματα. Ψαξαι και για προβληματικα τηλεφωνα,φιλτρα αναποδα ή χαλασμενα λαθος θυρα στο σπλιτερ κλπα μπορει να μην εχει διαφορα αλλο modem μπορει ομως το Modem να εχειφαει κολλημα και να γινεται αυτο και με αλλο ρουτερ να παιξει σωστα και σε σωστο sync.Ποτε δεν ξερεις τι φρικη μπορει να εχει φαει.δυσκολο μεν αλλα μην το αποριπτουμε. το πιο πιθανο ειναι η γραμμη. γ.ο τριτος τεχνικος ελεγε full μαμακιες οποτε καλα κανει και τον κραζει.δεν ηξερε που πανε τα τεσσερα με βαση αυτα που του ειπε.οποτε δεν ειναι πιο ειδικος.απλα τον κοροιδευε χυμα στα μουτρα με σκοπο να τον ξεξορτωθει.ακου εκει 20 attenuation και να του λεει δνε παει παραπανω απο 4-6 mbit. εχει να κανει πολλα ενας τεχνικος.να σε κλισει να εξυπηρετησει αλλον και να γλιτωσει την μουρμουρα σου. Αν έχεις ασύρματα τηλέφωνα και ειδικά Panasonic και General Electric βγάλτα εκτός πρίζας γιατί έχουν παρατηρηθεί παρεμβολές στο σήμα του DSL με όποιο πάροχο και αν είσαι.... panasonic δενεχω δει ποτε να κανουν προβλημα και γενικα τα ασυρματα.τα σταθερα εχω δει να κανουν διαφορα ειδικα κινεζικες συσκευες.βγαζουν σαν μικροβραχυκυκλωμα σε tip ring και επισης επειδη δεν εχουν δικια τους τροφοδοσια τραβανε απο την γραμμη.και μερικες τραβανε παρα πολυ και επιβαρυνουν την γραμμη αρκετα καποιες φορες βγαζοντας την εκτος οριων.αλλα μην τα αναλυσουμε πως τι γιατι.αλλα παντα η καλυτερη δοκιμη ειναι χωρις καμια συσκευη.και βεβαια αλλο λαθος που κανουν καποιοι ειναι να βαζουν ασυρματο και επειδη σε πολλα ασυρματα δεν περναει το φυσυμα του adsl νομιζουν οτι ειναι οκ και δεν βαζουν φιλτρο ενω θελει.ενα ασυρματο ειναι 5+ φορες πιο ελαφρυ πανω στην γραμμη απο ενα σταθερο.
billkolias Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 αυτο να συγχρονιζει στα 3 οταν βαλεις ethernet θεωρητικα απλα δεν στεκει.πρακτικα επειδη ειναι gennet δεν αμφιβαλλω πλεον για τιποτα gennet= ελληνικη εταιρεια.τα ιδια χαλια με crypto:P Οχι ενταξει λιγο καλυτερη. μπορει να μην εχει διαφορα αλλο modem μπορει ομως το Modem να εχειφαει κολλημα και να γινεται αυτο και με αλλο ρουτερ να παιξει σωστα και σε σωστο sync.Ποτε δεν ξερεις τι φρικη μπορει να εχει φαει.δυσκολο μεν αλλα μην το αποριπτουμε. το πιο πιθανο ειναι η γραμμη. αν υποθεσεις οτι το ενσωματομενω switch ειναι σε διαφορετικο chip κοντευει να μπει και σε διαφορετικη πλακετα δεν στεκει και πολυ. ακομα και να το χαλαγες απο θεμα hardware ειναι σχεδον απιθανω να το κανεις αυτο....το τι γινεται στο ανσωματομενο switch δεν επιρεαζει και πολυ το τι γινεται στο υπολοιπο modem royter ....τουλαχιστον οχι πολυ.και θεοριτικα παντα μιλοντας!
poulinos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 αν υποθεσεις οτι το ενσωματομενω switch ειναι σε διαφορετικο chip κοντευει να μπει και σε διαφορετικη πλακετα δεν στεκει και πολυ. ακομα και να το χαλαγες απο θεμα hardware ειναι σχεδον απιθανω να το κανεις αυτο....το τι γινεται στο ανσωματομενο switch δεν επιρεαζει και πολυ το τι γινεται στο υπολοιπο modem royter ....τουλαχιστον οχι πολυ.και θεοριτικα παντα μιλοντας! παντα θεωρητικα εφοσον μιλαμε για ελληνικη εταιρεια.
Adrew25 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Παιδιά βοήθεια το ρουτερ μου πιάνει 18.6 mbps στον κατανεμιτή ενω στο διαμέρισμα 2 εως 7 τι να κανω.....?
poulinos Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Παιδιά βοήθεια το ρουτερ μου πιάνει 18.6 mbps στον κατανεμιτή ενω στο διαμέρισμα 2 εως 7 τι να κανω.....? α.μηπως δεν εχες βαλει καπου φιλτρο? β.μηπως εχεις συναγερμο χωρις φιλτρο? γ.βγαλε ολα τα τηλεφωνα φιλτρα σπλιττεερ και δες ποσο πιανεις.μεσα απο τον ρουτερ το κοιτας και οχι με speedtest. δ.αν δεν πιασεις 18 μεχρι πανω μετα πρεπεει να δεις το θεμα καλωδιωσης ειτε απο κατω μεχρι πανω ειτε απο το κεντρικο πριζακι μεχρι τα υπολοιπα.πουαμα δεν πιανουν τα χερια σου δεν μπορεις να το κανεις εσυ. θα πρεπει να γινει δοκιμη στο κεντρικο πριζακι αποσυνδεοντας ολα τα αλλα πριζακια για να δεις αν χανεις στο κομματι της καθετης ή στο κομματι της οριζοντιας.αν ειναι στην καθετη πρεπει να βρεις το αναπληρωματικο.αν ειναι στην οριζοντια πρεπει να δεις τι φταιει.στην καθετη υπαρχει περιπτωση να γινεται αυτο το προβλημα αν ειναι συνδεδεμενο και το αναπληρωματικο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα