Προς το περιεχόμενο

Διπλή χρέωση απο Vodafone

Ntinaras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχουνε ξεφυγει τελειως.

Διαβαστε τι κανουν τα λαμογια.

Ειχε ενας γνωστος μου συνδεση,και του ρχεται ενας λογαριασμος 30 ευρω +φπα =36,9

μετα δευτερος λογαριασμος 40 ευρω + φπα =49,2

δεν προλαβε να πληρωσει τον πρωτο,και μετα ηρθαν μαζεμενοι και εγραφαν

36,9+49,2=86,1 ΑΛΛΑ απο κατω ξαναπροσθεταν φπα (χωρις να γραφουν φπα,ειχε κενο) και εγραφε για τελικο ποσο 105,9

δηλαδη χρεωσανε φπα πανω στο φπα το οποιο θα το καβατζωνανε αυτοι.

Δημοσ.

Καλά το να φορολογείται ο φόρος δεν είναι ανήκουστο εδώ πέρα αλλά πήρε τηλέφωνο να ζητήσει εξηγήσεις; Τι του είπαν;

Δημοσ.

Εχουνε ξεφυγει τελειως.

Ειχε ενας γνωστος μου συνδεση,και του ρχεται ενας λογαριασμος 30 ευρω +φπα =36,9

36,9+49,2=86,1 ΑΛΛΑ απο κατω ξαναπροσθεταν φπα (χωρις να γραφουν φπα,ειχε κενο) και εγραφε για τελικο ποσο 105,9

Αποκλείεις το ενδεχόμενο λάθους;

Προφανώς ναι, αφού το χαρακτηρίζεις ως απάτη.

Πες μας τελικά τί έγινε όταν ήρθες σε επικοινωνία με τη Vodafone;

Δημοσ.

μα φυσικα θα ειναι "λαθος"

τι θες να σου πουνε? προσπαθουμε να σε κλεψουμε?

δεν εγραφε φπα στον τελευταιο λογαριασμο,αλλα ετσι οπως το ειχε ηθελε να σε κανει να καταλαβεις αυτο.

εγω του πα να παει να το κοψει και να παει σε αλλη εταιρεια

Δημοσ.

μα φυσικα θα ειναι "λαθος"

τι θες να σου πουνε? προσπαθουμε να σε κλεψουμε?

δεν εγραφε φπα στον τελευταιο λογαριασμο,αλλα ετσι οπως το ειχε ηθελε να σε κανει να καταλαβεις αυτο.

εγω του πα να παει να το κοψει και να παει σε αλλη εταιρεια

Δυστυχώς είσαι προκατειλημμένος.

Δεν δέχεσαι το ενδεχόμενο να είναι όντως λάθος χωρίς να υπάρχει δόλος.

Ταυτίζεις το λάθος με την απάτη.

Αυτό που έχει σημασία εδώ είναι να μάθουμε και την απάντηση της Vodafone,

για να δούμε την ποιότητα εξυπηρέτησης.

Επίσης θεωρώ δεδομένο πως έχεις κατανοήσει τον λογαριασμό που είδες. (Τον είδες ε; )

πχ δεν έχεις μπερδέψει το ΦΠΑ με τα Τέλη συνδρομητών ας πούμε...

Δημοσ.

δηλαδη βαζεις κι αλλα τελη συνδρομητων πανω στα τελη συνδρομητων?

μαλλον δε καταλαβες αυτο που εγραψα στην αρχη

χρεωσαν εξτρα ποσοστο επι των 2 αρχικων λογαριασμων

Δημοσ.

Δυστυχώς είσαι προκατειλημμένος.

όταν έχει να κάνει με την Vodafone δεν υπάρχει προκατάληψη.. λάθος και απάτη είναι το ίδιο πράγμα!!

όταν προσπαθούσα επι 3 μήνες να κόψω την σύνδεση μου επειδή είχαν "πιλοτικό πρόγραμμα διακοπής απο τηλέφωνο" και δεν δούλεψε την πρώτη φορά και συνεχίσαν να με χρεώνουν χωρίς να το ξέρω (και χωρίς να μου στέλνουν λογαριασμούς στο σπίτι) και όταν μου λέγαν οτι ναι, φαίνεται η κλήση σας στο τηλέφωνο διακοπής αλλα δεν μπορούμε να ξέρουμε αν όντως κάνατε διακοπή (ναι, πήρα τηλέφωνο να δώ τι κάνουν τα παιδιά στα κεντρικά!!!) και όταν τελικά προσπαθούσα επι άλλον ένα μήνα να βρώ έναν υπεύθυνο για να μιλήσω και να μου πιστωθει η χρέωση των 150 ευρώ που δεν χρησιμοποίησα ποτέ μου και δεν υπήρχε κάνεις (και ναι με βεβαιώσαν πολλές φορές οτι θα με πάρουν τηλέφωνο αυτοί για να λυθεί το θέμα), απλά πληρώνεις και φεύγεις, και δεν ξαναπατάς. η δεν πληρώνεις κιόλας. και άστους να ψάχνονται. όταν θα σταματήσουν όλες αυτές οι εταιρίες να φέρονται σαν λαμόγια τότε βλέπουμε. εγώ δηλαδή αν κάνω ένα λάθος στην δουλειά μου γιατι γυρνάω και το διορθώνω? να μάθουν και αυτοί αν θέλουν να τους πέρνει ο κόσμος στα σοβαρά. :mad: :mad:

Δημοσ.

Έχετε δικαίωμα να ταυτίζετε και να πιστεύετε όποια θεωρία συνομωσίας θέλετε.

Και εγώ παλαιότερα είχα κάποια θεματάκια με Cosmote & Forthnet.

Εύκολα ή δύσκολα, τα έλυσα αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πλέον παύω να αποκλέιω το ενδεχόμενο λάθους αν συμβεί το ο,τιδήποτε.

Απλά χαλαρώστε, επικοινωνήστε με την εκάστοτε εξυπηρέτηση πελατών και εδώ είμαστε να τα συζητάμε.

Είναι λάθος να βγάζει κανείς εύκολα συμπεράσματα.

android.png

Δημοσ.

Απλά χαλαρώστε, επικοινωνήστε με την εκάστοτε εξυπηρέτηση πελατών και εδώ είμαστε να τα συζητάμε.

Είναι λάθος να βγάζει κανείς εύκολα συμπεράσματα.

εξυπηρέτηση πελατών? θα μου δώσει κανείς τα 150 ευρώ που ακόμα περιμένω..? όχι... άρα τι να χαλαρώσουμε? επειδή δεν σου έτυχε κάτι παρόμοιο δεν σημαίνει οτι λειτουργούν και σωστά. μας κλέβουν, και νόμιμα κίολας. και δεν τους ελέγχει και κανένας στην τελική.

εγώ είχα δύο επιλογές. η μία ήταν να κάνω αμφισβήτηση της χρέωσης στην τράπεζα μου και η άλλη να πληρώσω και να φύγω. και επειδή ξέρω οτι θα έμπλεκα με ανευθυνους επέλεξα το δεύτερο.

τα έυκολα συμπεράσματα μάλλον τα βγάζεις εσύ... τα δικά σου θέματα λυθήκαν έυκολα η δύσκολα, το δικό μου δεν λύθηκε ποτέ. και ας προσπαθούσα επι 3 μήνες να βρώ λύση(και συγνώμη που έχω και άλλες δουλειές εκτώς απο το να τρέχω κάθε μέρα στην vodafone) δεν πιστεύω σε θεωρίες συνομοσίας σου μιλάω για συγκεκριμενα γεγονότα.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εχουνε ξεφυγει τελειως.

Προφανώς είναι τα τέλη κινητής, screenshot του λογαριασμού για να σου πω κατευθείαν αλλιώς δεν μπορεί κανείς να σε βοηθήσει μην εξαπολύεις κατηγορίες τζάμπα.

Δημοσ. · Κρυμμένο από paredwse, 27 Σεπτεμβρίου 2011 - flame
Κρυμμένο από paredwse, 27 Σεπτεμβρίου 2011 - flame

Τώρα βγήκε πόρισμα δηλαδή;!

το έχω βγάλει εδώ και καιρό το πόρισμα μου και με επιχειρήματα. τα δικά σου δεν βλέπω....

επίσης επειδή μάλλον κάποια σχέση έχεις με την vodafone, μπορώ να σου δώσω τα στοιχεία μου και το πρόβλημα μου και να το ψάξεις. αν καταφέρεις να μου δώσεις τα 150 ευρώ (μπορεί και παραπάνω) που μου φάγαν τότε θα ζητήσω συγνώμη δημόσια στο forum, μέχρι τότε θα λέω σε όλους μακριά απο την vodafone. ΣΕ ΟΛΟΥΣ. B)

Δημοσ.

Προφανώς είναι τα τέλη κινητής, screenshot του λογαριασμού για να σου πω κατευθείαν αλλιώς δεν μπορεί κανείς να σε βοηθήσει μην εξαπολύεις κατηγορίες τζάμπα.

δεν ειναι τελη λογαριασμου.

εχω εξηγησει κανονικα στο πρωτο μηνυμα οτι δεν ειναι κανενας φορος

ειναι αεριτζιδικα λεφτα της απατεωνιας

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...