Προς το περιεχόμενο

Low budget gps

pigos23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια

Επειδη ολα τα χρονια που αλλαζω συχνα κινητο αλλαζω μαζι κ βασεις αυτοκινητου κτλ αποφασισα να παρω ενα gps κ να το εχω μονιμα στο αυτοκινητο απο το να εχω την λυση του κινητου...

Προσανατολιζομαι σε μια value for money λυση με οριο τα 80€ εκτος κ αν υπαρχει κατι το εξαιρετικο στα 100+

Θελω απλα να ειναι γρηγορο κ αμεσο κ τιποτα αλλο.

Ποιο απο ολα λοιπον θα προτεινατε??

http://www.skroutz.gr/c/1013/syskeves-gps.html?keyphrase=Gps

http://www.skroutz.gr/c/1013/syskeves-gps.html?keyphrase=Gps&page=2

(δεν με ενδιαφερει αγορα απο ebay κτλ ουτε gps με ευρωπαικους χαρτες κτλ)

Ευχαριστω

Δημοσ.

Ναι αλλα δεν μας ειπες γιατι διαλεγεις αυτο....διευκρινισεις παρακαλω :mrgreen:

Ποσο ευκολο ειναι αραγε να του περασεις χαρτες?!

Δημοσ.

Ειχα παρει παλια ενα κινεζικο προσφορα απο kotsovolo και μου βγηκε πολυ μαπα.

Εστριβα και το επαιρνε χαμπαρι μετα απο 4-5 δευτερολεπτα. Προσεχε μην την πατησεις ετσι.

Να παρεις ενα με γρηγορη αποκριση.

Δημοσ.

Bounty το πρόβλημα που αναφέρεις είναι συνήθως του λογισμικού και το είχε για χρόνια το destinator.

Οι χάρτες και πρόγραμμα είναι πανεύκολο να εγκατασταθούν και διάλεξα το συγκεκριμένο λόγω χαρακτηριστικών.

Δημοσ.

mio M400 sta 89 ευρω απο kosmodata στη στουρναρη.

ποιοτικη συσκευη, το ξεκλειδωνεις ποανευκολα ,βαζεις drst7 και igo primo και ξενοιαζεις για πολλα χρονια. εχει και πολυ διακριτικη βαση στηριξης.

Δημοσ.

Γεια σας παιδια

Επειδη ολα τα χρονια που αλλαζω συχνα κινητο αλλαζω μαζι κ βασεις αυτοκινητου κτλ αποφασισα να παρω ενα gps κ να το εχω μονιμα στο αυτοκινητο απο το να εχω την λυση του κινητου...

Πρόσθεσε και μια κάλυψη από θραύση υάλων στην ασφάλεια του αυτοκινήτου σου.Σχεδόν τζάπα είναι και θα σου χρειαστεί :rolleyes:

Δημοσ.

Πρόσθεσε και μια κάλυψη από θραύση υάλων στην ασφάλεια του αυτοκινήτου σου.Σχεδόν τζάπα είναι και θα σου χρειαστεί :rolleyes:

++++++++++++++++ :lol: :lol: :lol: :-D

Δημοσ.

mio M400 sta 89 ευρω απο kosmodata στη στουρναρη.

ποιοτικη συσκευη, το ξεκλειδωνεις ποανευκολα ,βαζεις drst7 και igo primo και ξενοιαζεις για πολλα χρονια. εχει και πολυ διακριτικη βαση στηριξης.

Ευχαριστω πολυ παιδια

Οποτε μαλλον το mio θα τιμισω FFighter

Απο ξεκλειδωματα κλπ που λες μετα πως βρισκω ακρη?

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ

Θα παρω το Mio κ ο θεος βοηθος (μιας κ σε οσους το εχω πει με αποθαρυνουν μιας κ προτειναουν destinator ή tom tom)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...