Προς το περιεχόμενο

Palit ή Evga????

panos_chem

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την Καλημερα μου στους συμφορουμιτες!! Θα ηθελα να μου δωσετε τα φωτα σας! Θελω να αγορασω μια 470, εχω δυο προτασεις απο συμφορουμιτες, η μια ειναι 470 της palit και η αλλη 470 της evga, και οι δυο ειναι reference edition, εχουν και οι δυο εγγυηση, ποια να διαλεξω? Της palit ειναι λιγοτερο χρησιμοποιημενη. Ποια απο τις δυο ειναι πιο αξιοπιστη μαρκα? Σας ευχαριστω, εκ των προτερων, θερμα ολους σας για τις απαντησεις!!!!!

Δημοσ.

θα εγερνα προς EVGA μερια...πιστευω πως εχει πιο βαρυ ονομα στο χωρο,αν κ δεν νομιζω να υπαρχει κ καμια διαφορα περα του αυτοκολητου..

Δημοσ.

Ακριβώς αυτο το μόνο που αλλάζει ειναι το αυτοκόλητο πάρε οποια ειναι σε καλύτερη κατάσταση ελάχιστα χρησιμοποιημένη και πιο χαμηλή τιμή.

Δημοσ.

η evga δίνει πολλές φορές 10ετή εγγύηση ακόμα και αφού εκπνεύσει η εγγύηση του καταστήματος (αρκει να έχεις την απόδειξη)

Προτείνω evga!

• Super Moderators
Δημοσ.

η evga δίνει πολλές φορές 10ετή εγγύηση ακόμα και αφού εκπνεύσει η εγγύηση του καταστήματος (αρκει να έχεις την απόδειξη)

Προτείνω evga!

μόνο αν την έχεις κάνει register εντός 1 μηνός από τότε που την αγόρασες...

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Η καλυτερη για μενα evga αξιοποιστη οσο δεν φανταζεσαι και πολυ δυνατες καρτες γραφικων βγαζει η συγκεκριμμενη αιτερεια

• Super Moderators
Δημοσ.

Καλα ρε η Evga δεν σταματησε να ασχολείται με καρτες γραφικων?

όχι βέβαια, που διάβασες κάτι τέτοιο? πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε η EVGA GTX580 Classified...

Δημοσ.

όχι βέβαια, που διάβασες κάτι τέτοιο? πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε η EVGA GTX580 Classified...

Χμμμ ποια εταιρεια ηταν προσφατα που ενω ειχε πολυ καλες υλοποιησεις καρτων γραφικων σταματησε να βγαζει?

Δημοσ.

Πολύ καλη ητανε η diamond αυτη από οτι ξερω σταματησε να βγαζει καρτες γραφικων που ητανε νωμιζω ατι και καρτες ηχου οι οποιες ητανε πολυ καλες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...