georsev Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 δεν μου διαβαζει τιποτα κανενα dvd μετα απο καποια Update..πειτε μου σας παρακαλω πως να το διωρθωσω
JIMBOAthens Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Tι update εννοείς? Των Windows ή firmware update της συσκευής?
SPANK Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δεν σου διαβάζει ουτε cd ουτε dvd original η κόπια ? Να φανταστώ οτι ουτε γράφει έτσι ? Βασικά αυτα που μπορείς να δοκιμάσεις ειναι ενα καθαριστικό cd για το μάτι του laser μήπως απλα απο σκόνη βρώμα κτλπ απλα δεν μπορεί να διαβάσει τίποτα πια. Επίσης δοκίμασε και μια αλλαγή καλωδιού , αν και για να λές οτι μετα απο update που έκανες στο firmware προφανώς δεν σου διαβάζει τίποτα πλέον ίσως να έγινε κάποιο λάθος στο πέρασμα του. Πριν το update του firmware στα διάβαζε ολα κανονικά ?
gdriver Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 μήπως καταλάθος άλλαξες το γράμμα της συσκευής στα windows; επίσης μήπως το λαμπάκι της συσκευής αναβοσβήνει συνεχώς ; εάν ναί τότε πέρασες λάθος firmware στη συσκευή και προσπάθησες να του αλλάξεις μοντέλο.
georsev Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 δεν εχει προβλημα το dvd ekana απο ενα προγραμμα που ψαχνει για ενημερωση λογισμικου εκανα καποια updates ενα συγκεκριμενο ελεγε για tis syndeseis sata pci...
JIMBOAthens Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Μάλιστα... Το πιο πιθανό να έχουν απενεργοποιηθεί κάποιοι sata drivers. Μπές στο Control Panel-->System-->Device Manager και τσέκαρε αν υπάρχει κάποιο κίτρινο ερωτηματικό δίπλα σε κάποια συσκευή...
georsev Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 εχει στο προσαρμογεισ δικτυου microsoft isatap adapter3 microsoft isatap adapter4 προσαρμογεας διοχετευσης microsoft toredo αυτα εχουν κιτρινο θαυμαστικο
JIMBOAthens Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Kάνε δεξί κλικ πάνω τους και επέλεξε το Update driver...
georsev Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 μου λεει οτι ειναιβ ενημερωμενο και δεν αλαζει κατι... λετε να κανω καταργηση εγκαταστασης...και να κανω restart καποιος που να μπορει να μου δωσει μια λυση για το προβλημα μου?
georsev Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 καποιος που να μπορει να μου πει πως να βαλω τουσ δριωερσ για το sony optiac γτ εβαλα λαθος drivers και δεν το αναγνοριζει?
blackstar Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δεν υπάρχουν drivers για τα οπτικά μέσα, δοκίμασε να κάνεις boot απο κάποιο Live cd η απο το cd ton windows. AN μπουταρει απο το cd/dvd, τότε το πρόβλημα είναι στο λειτουργικό, και συνήθως σε προγράμματα που προσθέτουν εικονικά drives.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.