lianma2002 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Εχω αγοράσει πριν δύο μήνες ένα λαπτοπ FUJITSU LIFEBOOK AH530HD6-F1 ATI HD6530 1GB και έχω το εξής πρόβλημα. Χάνει την σύνδεση στο ιντερνετ παρότι δείχνει 2-3 γραμμές σήμα όταν το έχω σε άλλο δωμάτιο στον ίδιο όροφο στο ίδιο σπίτι με ανοιχτό πεδίο από το ασύρματο ρούτερ. Το παίρνω στα χέρια πλησιάζω στο ρούτερ και ξαναμπαίνει. Το ξαναπάω στην θέση του και μπορεί να δουλεψει κανονικά για λίγο ή περισσότερο και κάποια στιγμή τα ίδια πάλι. Είνα δυνατον καινούργιο κομπιούτερ να μην πιάνει στα 5-6 μέτρα και 2 παλιά που έχω να πιάνουν από το ιδιο ρουτερ μακρύτερα αλλά και ένα όροφο πιό κάτω στην αυλή ? Δεν ρώτησα στο σέρβις παρότι έχει εγγυηση γιατί είμαι επαρχία και το πήρα από ε-σοπ και αν το στείλω καλοκαιριάτικα θα κάνει 1-2 μήνες να το κοιτάξουν. Γιαυτό όποια βοήθεια-γνώμη συμβουλή αν μπορώ να ελέγξω κάτι δεκτή και ευχαριστώ εκ των προτέρων.
filip123go Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Μάλλον η κεραία που έχει το λαπ-τοπ είναι λίγο αδύναμη..! Έχεις περασμένους τους τελευταίους driver για την κάρτα δικτύου σου..?
lianma2002 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 η κάρτα δικτυου εχει οδηγούς του 2009 , βρήκα του 2010 10ος και όταν εγραψα ενημερωση δεν τους πήρε , εγραψε ότι οι οδηγοί ειναι ενημερωμένοι ? όσο για την κεραία , εφού πιάνει 3 γραμμές σήμα ? και κάτι άλλο . ενας γείτονας φιλος πήρε πριν 3 μερες το ιδιο ακριβως λσπτοπ όπου αντι για τον i3 έχει τον 6200 και πιάνει από το σπίτι του δίπλα !!!
filip123go Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Καλά το πόσο σήμα δείχνει ότι πιάνεις, δεν έχει κ τόσο μεγάλη σημασία...! Κάνε απεγκατάστασση τους driver και πέρνα απ την αρχή τους καινούριους που βρήκες..!
SpirtouLisS Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 μηπως εχεις φορθνετ? γιατι τις τελευταιες μερες κατι γινεται και το ιντερνετ κανει διακοπες και ενω ειμαι συνδεμενος μου βγαζει στο εικονιδιο του ιντερνετ ενα σημα προειδοποιησης. μετα απο λιγο ξαναβρισκει ιντερνετ. σου το λεω γιατι και εγω νομιζα οτι εχει προβλημα η κεραια του νετμπουκ αλλα ετυχε να εχω ανοιχτο και το αλλο λαπτοπ και την ιδια στιγμη βγαζει και αυτο το σημα προειδοποιησης. τωρα αν εσενα χανει τελειως το σημα του ασυρματου και τη συνδεση με το ρουτερ ναι ειναι προβλημα κεραιας μαλλον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.