Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Time machine και εξψτερικό σκληρό

panmark21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά βοήθεια σας παρακαλώ... έχω έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο στον οποίο είχα αποθηκευμένα πολύ συμαντικά αρχεία για μένα....! Σύνδεσα τον σκληρο στο macbook pro και άνοιξα το Time Machine για να κάνω backup πρώτη φορά...! Ενώ είχε ξεκινήσει η διαδικασία για κακή μου τύχη κουνήθηκε ο σκληρός και αποσυνδέθηκε.... με αποτέλεσμα με το που συνδέσω τον δίσκο ξανά στον υπολογιστή να μου το αναγνωρίζει μόνο σαν "Time Machine Backup" και όχι σαν "my passport" όπως ήταν πρίν... και εκτός αυτού μου γράφει οτι είναι 499GB ελεύθερα απο τα 500GB που είναι συνολικά ο δίσκος κοινός μου λέει οτι είναι άδειος.... Υπάρχει κάποιος τρόπος να ξανά βρώ τα αρχεία μου με κάποιον τρόπο? Δεν είμαι και πολύ σχετικός με την τεχνολογία ας με βοηθήσει κάποιος αν γνωρίζει γιατί πραγματικά έχω μεγάλο πρόβλημα με την δουλειά μου και τα χρειάζομαι αυτα που χάθηκαν... Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! Ελπίζω να έχω ευχάριστα νέα σύντομα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το πρόβλημα δεν είναι πως κουνήθηκε ο δίσκος και αποσυνδέθηκε.

Όταν δηλώνεις ένα δίσκο ως Time Machine Backup, το σύστημα τον φορμάρει ως HFS+ και κατά συνέπεια σβήνει τα περιεχόμενα του.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...