hawkpilot Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Απορώ πως και δεν έχει κλειδωθεί το θέμα. Έχει ξεφύγει τελείως.
Dbzakias2 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Απορώ πως και δεν έχει κλειδωθεί το θέμα. Έχει ξεφύγει τελείως. ισα ισα καλο ειναι να δημιουργουνται τετοια θεματα για να μην χαλαμε τα τοπικ των αλλων!
Moderators stormrain Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 ναι ρε ο karteo-tranos και τωρα το nick αφιερωμενο ston mod.ρε ειναι δυνατον να μου απαγορευει με τον λογαριασμο μου να μπω μεσα χωρις να εχω βρισει γιατι πολυ απλα διαφωνει με αυτα που λεω.για πολλα γελια το forum και οταν ζοριζεται καποιος και δεν του αρεσουν οι αληθειες σε κοβει.θα μπαινω μονο myphone τελικα γιατι εκει δεν ειναι στερημενα και κομπλεξικα τα ατομα.καθηστε τωρα ο νικος και τα λοιπα κολημενα ατομα να μιλατε μονοι σας και το galaxy και να χαιρεσται.τοσο καμενα ατομα δεν περιμενα να συναντησω παντως.mod εσυ συνεχισε να κοβεις επιλεκτικα ατομα και τυπους σαν τον νικο να τους αφηνεις. Aχεμ. Σου απαγορευσε την προσβαση λογω διπλου λογαριασμου. Στην αρχη ειχε και κατι Ορους Χρησης που δεν διαβασες. Δυο φορες. Παρεμπιπτοντως και myphone γραφουμε οι περισσοτεροι
karmen1983 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Aχεμ. Σου απαγορευσε την προσβαση λογω διπλου λογαριασμου. Στην αρχη ειχε και κατι Ορους Χρησης που δεν διαβασες. 3 φορες +. Παρεμπιπτοντως και myphone γραφουμε οι περισσοτεροι fixed
Dbzakias2 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Παρεμπιπτοντως και myphone γραφουμε οι περισσοτεροι η καταρα των φορουμ! καμια σχεση.ενα λογαριασμο ειχα το karteo24.πηγα να μπω και μου βγαλε σας απαγορευτηκε η εισοδος μεχρι 27 αυγουστου.γιαυτο εκανα αλλο λογαριασμο μετα.και δεν ξερω σε ενα αντιλογο που ειχα με 2 ατομα χωρις να βρισω ουτε εγω ουτε εκεινοι εμενα μου απαγορευεσαι την εισοδο και οιαλλοι εγραφαν κανονικα.δεν ξερω ισως τα κολλητιλκια και τα γλειψιματα δεν αφηνουν στον mod να κανει σωστα την δουλεια του.η κοβει την εισοδο και σε μενα και στους αλλους με μοναδικη αιτιολογια οτι απο τον αντιλογο μας ισως κουρασαμε καποια τριτα ατομα η δεν την κοβει σε κανενα. σε αυτο μπορω να πω πως εχεις καποιο δικιο αλλα δεν νομιζω πως η αιτια του ban ηταν η αντιλογια διοτι αν ηταν ετσι τα μισα ατομα θα ειχαν φυγει απο καιρο!
tsourakis13 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Εγώ επίσης δεν ζητάω συγνώμη γιατί καταρχάς δεν έβρισα κανέναν και 2ον, αυτό μου ήρθε με μια πρώτη ματιά διαβάζοντας 3-4 σελίδες...Το ίδιο παραλήρημα και από τα τρία άτομα.(accounts μάλλον) Και εγώ ακόμα επιμένω πως μπορεί και να είναι ο Dbz, οι άλλοι 2, αλλά δεν έχω στοιχεία για να το αποδείξω οπότε Υ/Γ: Φίλε Dbz φήμες ακούγονται ότι ο Chuck Norris hackαρε το πρώτο σου account και άλλαξε τον κωδικό...Μάλλον έβαλε "Choris Nuck" Υ/Γ2: Δεν είναι επιβεβαιωμένες οι φήμες
MAKISPANAGIS Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Γειά σας παλικάρια. Ψάχνω να πάρω ένα smartphone και ενδιαφέρομαι για το συγκεκριμένο λόγω και της προσφοράς του πλαισίου.έχω μερικές ερωτησούλες.. 1ον άκουσα ότι δεν έχει ράδιο..αυτό μπορεί να λυθέι κάπως? (π.χ. με άλλα ακουστικά η μπαίνοντας ραδιο απο το web)?? 2ον το gps του είναι στα ελληνικά (εννοώ η φωνητική περιγραφή του) 3ον κάτι ακούω περι ευαισθησίας στην υγρασία και στη βροχή σε σχέση με άλλα κινητά. Ισχύει κι αν ναι μπορεί να αντιμετωπιστεί με κάποια καλή θήκη? 4ον με το pc συνδέεται κανονικά για εισαγωγή τραγουδιών,ταινιών κ.λ.π. ? και 5ον τι παίζει με το πληκτρολόγιο στα μηνύματα δεν είναι ελληνικά? αυτά ευχαριστώ...εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας
orlox Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 1ον άκουσα ότι δεν έχει ράδιο..αυτό μπορεί να λυθέι κάπως? (π.χ. με άλλα ακουστικά η μπαίνοντας ραδιο απο το web)?? Ναι με handsfree με ενσοματομενα ακουστικα 2ον το gps του είναι στα ελληνικά (εννοώ η φωνητική περιγραφή του) GPS βαζεις της επιλογης σου και τα περισσοτερα αν οχι ολα ειναι στα ελληνικα 3ον κάτι ακούω περι ευαισθησίας στην υγρασία και στη βροχή σε σχέση με άλλα κινητά. Ισχύει κι αν ναι μπορεί να αντιμετωπιστεί με κάποια καλή θήκη? Δεν εχω ακουση τιποτα 4ον με το pc συνδέεται κανονικά για εισαγωγή τραγουδιών,ταινιών κ.λ.π. ? Ναι και ακομα και σαν εξωτερικος δισκος πολυ απλα copy paste 5ον τι παίζει με το πληκτρολόγιο στα μηνύματα δεν είναι ελληνικά? Μπορεις να βαλεις οποιο πληκτρολογιο θελεις εχει απο ελληνικα μεχρι σουαχιλη. Με τα μυνηματα παιζει οτι ελληνικα δεν περνανε ολοι οι μικροι χαρακτηρες αλλα βαζεις handsent sms η go sms και εισαι οκ
nikoskon Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Με την λύση του handsfree δεν θα έχει RDS και θα είναι δέσμιος του συγκεκριμένου handsfree. To Galaxy S έρχεται με ελληνικό πληκτρολόγιο Swype το οποίο είναι μακράν το καλύτερο για android.
virvilis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Παιδιά πήρα το nexus s.Είναι πολύ ευχαριστημένος με την επιλογή μου κ σας ευχαριστώ για τις απόψεις του καθενός. Θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις.1.μου συνδέεται μέσω της κόσμοτε αυτόματα στο ίντερνετ κ με χρεώνει 1 Ευρω τζάμπα. Πώς μπορώ να το ρυθμισω να μην γίνεται αυτό 2.πώς γίνεται να στείλω σε μνμ στο φβ μια εικόνα από το κινητό;όχι να την kάνω share. Ευχαριστώ προκαταβολικά
NiTroGen Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Πιο σφαιράτο από το δικό μου Galaxy S δεν είναι: Το παραπάνω benchmark έγινε πριν κανένα μήνα, με CriskeloROM v72 (JVP 2.3.4), GTO Ultimate Kernel v2.2 alpha2, OC@1500MHz με performance governor (σχετικά ασταθές, αλλά όχι αρκετά ώστε να μη μπορέσω να τρέξω το benchmark), ext4 partitions χωρίς journal και χωρίς ενεργοποιημένο stagefright (έχω όμως την αίσθηση ότι είναι μόνιμα ενεργοποιημένο στην 2.3.4 χωρίς να επηρεάζει το playback) έσπασα το φράγμα των 4000 στο Quandrant!!!!! Από τότε έχω φτάσει μέχρι και 4200+, αλλά δεν κράτησα screenshot! Αυτό είναι το κακό με το Galaxy S. Δε μπορεί να βγάλει ...φλας όταν κάνει προσπέραση στο Nexus S. ***beep*** ***beep*** (ήχος από Road Runner, όχι λογοκρισία - μη νομίσετε πως βρίζω κιόλας). Δεν έχω να προσθέσω τίποτα "χρήσιμο" σ'αυτό το thread.
nikoskon Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Πιο σφαιράτο από το δικό μου Galaxy S δεν είναι: Το παραπάνω benchmark έγινε πριν κανένα μήνα, με CriskeloROM v72 (JVP 2.3.4), GTO Ultimate Kernel v2.2 alpha2, OC@1500MHz με performance governor (σχετικά ασταθές, αλλά όχι αρκετά ώστε να μη μπορέσω να τρέξω το benchmark), ext4 partitions χωρίς journal και χωρίς ενεργοποιημένο stagefright (έχω όμως την αίσθηση ότι είναι μόνιμα ενεργοποιημένο στην 2.3.4 χωρίς να επηρεάζει το playback) έσπασα το φράγμα των 4000 στο Quandrant!!!!! Από τότε έχω φτάσει μέχρι και 4200+, αλλά δεν κράτησα screenshot! Αυτό είναι το κακό με το Galaxy S. Δε μπορεί να βγάλει ...φλας όταν κάνει προσπέραση στο Nexus S. ***beep*** ***beep*** (ήχος από Road Runner, όχι λογοκρισία - μη νομίσετε πως βρίζω κιόλας). Δεν έχω να προσθέσω τίποτα "χρήσιμο" σ'αυτό το thread. Αν και είμαι κατά των benches, θα συμφωνήσω με το φλας και τον Κ.Ο.Κ.! Περιμένω να μας απαντήσει ο Dbzakias2... Για να μην απαντά τόσο καιρό, μάλλον θα είναι σε κάποιο training room της Google και θα μαθαίνει περί rooting, για να μπορεί να απαντά στο μέλλον!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα