Προς το περιεχόμενο

Samsung Nexus S

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Dbzakia πραγματικα ελεγα πως δεν θα ασχοληθω αλλο με το topic γιατι ο,τι ειχα να πω το ειπα.Αλλα μετα ερχεσαι εσυ, συνεχιζεις το παραληρημα σου και νιωθω υποχρεωση μου να γραψω.Oh well...Κατ΄αρχην μιλαμε για το sclcd οκ?Λοιπον διαβασε πως εχουν τα πραγματα.Λες "1. συγκρινα τις οθονες (γυαλι, πως να το πω; ) και οχι τα χρωματα γεγονος που κανει την contour πολυ καλυτερη της απλης! ακριβως επειδη τα χειριζόμαστε με το δαχτυλο!"Λοιπον δεν μπορεις να κατανοησεις πως η sclcd ειναι κατωτερη της samoled. Δεν ξερω πως να στο δωσω να το καταλαβεις, αλλα σαν τεχνολογια η μια ειναι υποδεεστερη της αλλης. Αν θελεις να το δεχθεις εχει καλως. Δεν θελεις? Παλι εχει καλως, αλλα μην περιμενεις να σε παρουν οι αλλοι (οσοι γνωριζουν βεβαια) στα σοβαρα.Επισης λες "και ναι εχει σημασια αν η γλωσα ειναι στα ελληνικα!" αναφερομενος στο wiki της Karmen1983. Λοιπον ναι, εχει ελληνικη γλωσσα. Ενταξει τωρα?Επισης λες "5 μηνες που το ειχα σχηματισα την γνωμη μου και ψάχτηκα πολυ!" Αυτο εμενα μου λεει πως 1) ειτε δεν ψαχτηκες καθολου, ειτε 2) πως ψαχτηκες αλλα δεν καταλαβες τιποτα. Μετα γραφεις "αν ξερεις η curved οθονη με την contour display ειναι κατα πολυ καλυτερη" και παραθετεις ενα λινκ που λεει πως η contour display ειναι καλη (οντως ειναι), αλλα ΔΕΝ λεει πως ειναι ΚΑΛΥΤΕΡΗ απο την amoled. Αυτο εμενα μου λεει πως 1) ειτε δεν ξερεις καλα αγγλικα (κανενα προβλημα, δεν εισαι υποχρεωμενος) αρα δεν ψαχτηκες και τοοοοσο πολυ (βλ. παραπανω) ειτε 2) πως βασιζεσαι στο οτι οι αλλοι δεν ξερουν αγγλικα και θα πουν "πωπω ναι τελεια, παρεθεσε και λινκ" ή απλα θα βαρεθουν να διαβασουν.Μπορω να γραψω κι αλλα, αλλα αφενος μεν βαριεμαι, αφετερου δε δεν προκειται να βγει ακρη.Eγραψες καπου πως γραφω για να αυξησω το post counting μου. Ελα, seriously τωρα, αυτο το αναφερεις για να μειωσεις τα γραφομενα μου και αυτοματως να χαρακτηριστω "καπως"? Απλως για να ξερεις τι παιζει (εντελως ακαδημαϊκα), δεν γραφω ποτε οταν δεν ξερω κατι και δεν γραφω ποτε trolοποστ. Δεν εχω την απαιτηση να ψαξεις τα ποστ μου ενα προς ενα (και για να ειμαι ειλικρινης θα το θεωρουσα εντελως καμμενο αν το εκανες). Απλως σου λεω τι ισχυει καθαρα για την ιστορια.Αν το εγραψες και καλα "για να μου την πεις", απλως θα σου αναφερω πως δεν παρεξηγουμαι ευκολα. Ειδικα απο ατομα που με διασκεδαζουν. Οποτε keep it up, γιατι ομολογουμενως εισαι καλος. :DΠαρεμπιπτοντως τα γραφομενα του karteo24 δεν τα σχολιαζω καν. Ειναι σαφες πως αναμασα ο,τι γραφεις εσυ (που πρεπει να πω πως εχεις καποιες γενικες γνωσεις κατα τ'αλλα), τα ποσταρει με αλλες λεξεις, εικαζει καποια πραγματα απο μονος του και βγαινει ενα συνοθυλευμα λεξεων εντελως fail στο τελος.ΕΝΤΙΤ: Το οτι δεν εχω SGS το αναφεραμε καπου? :lol:

στα περισσοτερα εχεις δικιο αλλα η curved οθονη εχει να κανει με το display ενω το αν ειναι αμολεντ ή sclcd εχει να κανει με τα χρωματα απο οτι γνωριζω

Dbzakias2 και καλά πρώην υπάλληλος Google που του κάναν δώρο το Nexus S και ρωτάει σε άλλο thread, τί είναι root και πως το κάνουμε.karteo24, φερέφωνο του Dbzakias2, μάλλον λόγω ηλικίας και ίδιου κινητού τηλεφώνου, που αναφέρει πως για να αλλάξεις rom πρέπει να είσαι root.Και υποτίθεται πως αυτά τα 2 παιδάκια είναι σε θέση να συμβουλεύουν. Get a life μάγκες ή χρησιμοποιήστε αλλού τα δάκτυλά σας, εκτός πληκτρολογίου, μπας και επέλθει ηρεμία στο κεφαλάκι σας.edit: Διαχείριση Λίστας Αγνόησης λέγετε Πέτρο. Προσωπικά το χρησιμοποίησα και για τα 2 παιδάκια.

ποτε ρωτησα τι ειναι root και πως το κανω; δωσε λινκ αλλιως διεγραψε το ποστ σου!

Orlox, ασˊτον ρε συ...Πλάκα έχει...android.pngtranos22 ή dbzakias2 ή όπως σε λένε, κοίτα το λινκ της υπογραφής μου για να μάθεις πως τελικά δεν έχουν το ίδιο hardware.Μπορεί να σοκαριστείς αλλά έχει και link από gsmarena που δεν λέει ψέματα.Γουάο ε;!android.png

ο.0 τι σχεση εχω εγω με τον tranos22;

Ρε Dbzakias2 δεν καταλαβαίνω γιατί έχεις ανοίξει 3(? ή περισσότερους?) λογαριασμούς..? Για να δείξεις ότι έχουν πολλοί το Nexus S...? Εγώ επειδή δεν τα έχω χρησιμοποιήσει τα κινητά δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη, αλλά το Galaxy S είναι φανερά πολύ καλύτερο...Άλλωστε δεν θα ήταν έτη φωτός πιο μπροστά στις πωλήσεις...Υ/Γ: Αλήθεια δούλευες στην Google...? B)

μονο 2 λογαριασμους εχω: ο απλος dbzakias που μετα απο λιγο καιρο σταματησε να δεχεται τον κωδικο μου και τοτε που εφτιαξα τον dbzakias2 που χρησιμοποιω! δλδ αν το παρουμε ετσι ο stormrain, nikoskon και ολοι οι αλλοι που υποστηριζουν το sgs πρεπει να ηταν συνολικα ενας τυπος, σωστα; και γιατι να ανοιξω αλλο account; δεν μπορω να σας τα χωσω αν θελω και απο αυτο; οντως πολλοι κομπλεξικοι μεσα στο ινσομνια!

υ.γ. ναι

υ.γ. 2 εννοειται πως το nexus s επρεπε να εχει μηδαμινες πωλησεις στην τοτε τιμη του οποτε δεν εχει καμια σχεση αυτο που λες!

υ.γ. 3 πηγα για υπνο και ξαφνικα ξυπνάω με καινούριο account, τι ειμαι, εχω φανς;

• Απαντ. 164
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αλλάξτε και κανενα IP οτα κανετε double accounts :mrgreen:

φιλε μου που εισαι mod μπορεις σε παρακαλω καπως να αποδειξεις πως δεν ειναι δικο μου account αυτο;

Δημοσ.

δεν μιλαω για σενα αλλα για τον karteo/tranos

ωραια! περιμένω συγγνώμες απο ολους οσους αποφάσισαν να με κανουν ιδιο μελος με τον tranos! B) ειδικα απο τον νικο που χαλασε ολο το τοπικ λεγοντας οτι ηθελε!

Δημοσ.

Μια αρχαία βαβυλωνιακή πάνσοφη παροιμία λέει όμοιος ομοίω αί βελάζει. Σε απλά ελληνικά. Τα πρόβατα πάνε 2-2 και συνήθως αυτο που βελάζει πιο δυνατά ειναι ο ένοχος. Μην κατηγορεις κανενα. Το εφερες στον εαυτο σου μου φαινετε mrgreen.png

Δημοσ.

ωραια! περιμένω συγγνώμες απο ολους οσους αποφάσισαν να με κανουν ιδιο μελος με τον tranos! B) ειδικα απο τον νικο που χαλασε ολο το τοπικ λεγοντας οτι ηθελε!

Α εγώ συγνώμη δε θα πω, μια και ονόματα δεν είπα σπίτια δεν έκλεισα. Πάντως μου έκανε εντύπωση η έλλειψη τόνων και ότι μετά από τελείες ερωτηματικά,,, δεν έμπαιναν κεφαλαία...

So συγνώμη δεν λέω...

Δημοσ.

Α εγώ συγνώμη δε θα πω, μια και ονόματα δεν είπα σπίτια δεν έκλεισα. Πάντως μου έκανε εντύπωση η έλλειψη τόνων και ότι μετά από τελείες ερωτηματικά,,, δεν έμπαιναν κεφαλαία...

So συγνώμη δεν λέω...

μα εσυ δεν χρειαζεται να πεις συγνωμη! δεν ειπες πως εκανα κι αλλο account οποτε δεν φταις σε τιποτα εσυ! οσο για τα κεφαλαια και τους τονους βαριεμαι! :mrgreen:

Δημοσ.

Μια αρχαία βαβυλωνιακή πάνσοφη παροιμία λέει όμοιος ομοίω αί βελάζει. Σε απλά ελληνικά. Τα πρόβατα πάνε 2-2 και συνήθως αυτο που βελάζει πιο δυνατά ειναι ο ένοχος. Μην κατηγορεις κανενα. Το εφερες στον εαυτο σου μου φαινετε mrgreen.png

οπα! πηγα για υπνο και επειδη ηρθε καποιος αλλος αρχισαν ολα τα γελαδια να λενε πως ειναι double account μου κατι το οποιο έθιξε την προσωπικότητα και την τιμη μου και γι αυτον το λογο απαιτω συγνωμη! ετσι και αλλιως ο privateer ειπε πως ο karteo ειναι ο tranos κατι το οποιο αποδεικνύει οτι τα γελαδια ειχαν αδικο!

Δημοσ.

Πολύ ίντριγκα σε αυτό το site ρε παιδί μου.... μου αρέσει, δεν βαριέμαι ποτέ!!! :P :devil:

παμε για σειρα: Ο κοσμος του Ινσομνια!

Δημοσ.

Μήπως ήρθε καιρός για λουκέτο.

Dbz/kart/tran, τί Γιάννης, τί Γιαννάκης!

Συγγνώμες μόνο στον Θεό!

Ο nikoskon δεν ζητάει συγγνώμες.

Οι συγγνώμες ζητάνε nikoskon!

android.png

Δημοσ.

Μήπως ήρθε καιρός για λουκέτο.

Dbz/kart/tran, τί Γιάννης, τί Γιαννάκης!

Συγγνώμες μόνο στον Θεό!

Ο nikoskon δεν ζητάει συγγνώμες.

Οι συγγνώμες ζητάνε nikoskon!

android.png

Σιγά ρε Chuck Norris! :-( :lol: :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...