nikoskon Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Κάρμεν δεν θα μˊ αφήσουν νˊ αγιάσω... Το βλέπεις... Πάει και το πιάνο... Όσο για το φίλο μας, όσες ROMs και να πάρει το Nexus S, το hardware δεν αλλάζει. Για unofficial το συζητάμε...
karmen1983 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Κάρμεν δεν θα μˊ αφήσουν νˊ αγιάσω... Το βλέπεις... Πάει και το πιάνο... Όσο για το φίλο μας, όσες ROMs και να πάρει το Nexus S, το hardware δεν αλλάζει. Για unofficial το συζητάμε... Δε ξέρω τι λες, εγώ πάω για ύπνο γιατί πολλοί μαζευτήκανε που δεν βάζουν τόνους εδώ μέσα (ελπίζω να με πιάνεις ) Φιλάκια Συνγαλαξιώτη μου
tranos22 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Κάρμεν δεν θα μˊ αφήσουν νˊ αγιάσω... Το βλέπεις... Πάει και το πιάνο... Όσο για το φίλο μας, όσες ROMs και να πάρει το Nexus S, το hardware δεν αλλάζει. Για unofficial το συζητάμε... το hardware ιδιο ειναι.απλα το ενα τρεχει το τελευταιο λογισμικο και λογο καλυτερου στησιματος ειναι πολυ πιο γρηγορο και το galaxy πρεπει να το πειραξεις εσυ και να το κανεις γρηγορο με κατι μετατροπες.απλα πραγματα και η μονη αληθεια.δεν ξερω τι δεν καταλαβες.
nikoskon Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Orlox, ασˊτον ρε συ... Πλάκα έχει... tranos22 ή dbzakias2 ή όπως σε λένε, κοίτα το λινκ της υπογραφής μου για να μάθεις πως τελικά δεν έχουν το ίδιο hardware. Μπορεί να σοκαριστείς αλλά έχει και link από gsmarena που δεν λέει ψέματα. Γουάο ε;!
tranos22 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 τεσπα επειδη διαβασα πολλα τρελα πραγματα εδω μεσα για το galaxy που δεν ισχυουν σε καμια περιπτωση θεωρησα σωστο επειδη το ειχα το κινητο να ενγμερωσω το παιδι για να μην μετανιωσει μετα.με βαση αυτα που ζητας φιλε να μην χασεις την εγγυηση δηλαδη και απλα με ενα κλικ να κατεβαζεις το τελευταιο λογισμικο το 2.3.4 τωρα δηλαδη και το icecream σε λιγο καιρο παιρνεις nexus s.αν θες να κατσεις να πειραξεις να χασεις εγγυηση να βαλεις unofficial 2.3 να μην παρει icecream ποτε το κινητο τοτε παρε galaxy.αυτα τα λιγα απο μενα και επειδη απο οτι καταλαβα και απο οτι διαβασα ο καθενας λεει το μακρυ του και το κοντο του εδω μεσα δεστα και τα 2 ρωτα και ατομα εξειδικευμενα και θα σου πουν πιο κινητο αξιζει αυτα τα λεφτα και πιο ειναι προτιμοτερο. Orlox, ασˊτον ρε συ... Πλάκα έχει... tranos22 ή dbzakias2 ή όπως σε λένε, κοίτα το λινκ της υπογραφής μου για να μάθεις πως τελικά δεν έχουν το ίδιο hardware. Μπορεί να σοκαριστείς αλλά έχει και link από gsmarena που δεν λέει ψέματα. Γουάο ε;! το διαβασα γιαυτο εβγαλα το συμπερασμα οτι ο καθενας λεει το μακρυ του και το κοντο του και παραπληροφορει τον κοσμο.το μονο καλυτερο ειναι η amoled ολα τα αλλα ειναι πραγματικα για γελια.ραδιο ανετα εχεις και στο nexus video 720 θα τραβαει και το nexus με την επομενη εκδοση αυτονομια δεν ξερω πως λες οτι εχει καλυτερη πιο πολυ κραταει το nexus με ιδια χρηση.λετουργικα η μονη διαφορα ειναι η οθονη και το φλας που δεν εχει το galaxy γιατι δεν σου επιτρπεει να βγαλεις φωτογραφιες νυχτα.σε video οντως το galaxy εχει καλυτερη εικονα αλλα στο σερφαρισμα το nexus υπερτερει λογω ασπρου που το απεικονιζει καλυτερα.
nikoskon Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Για πες μας περισσότερα πράγματα για το καλύτερο "στήσιμο" του Nexus S. Μιλώντας τεχνικά πάντα, χωρίς αερολογίες! Αν δεν ξέρεις να πεις κάτι, τότε καλύτερα μην ξαναποστάρεις. Εκτίθεσαι...
tranos22 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Για πες μας περισσότερα πράγματα για το καλύτερο "στήσιμο" του Nexus S. Μιλώντας τεχνικά πάντα, χωρίς αερολογίες! Αν δεν ξέρεις να πεις κάτι, τότε καλύτερα μην ξαναποστάρεις. Εκτίθεσαι... τι να σου πω ρε φιλε?οτι το ενα εχει πανω αχρηστα πραγματα που κανουν το κινητο παρα πολυ αργο με πολλα λαγκαρισματα και το αλλο παει σφαιρα.10 λεπτα να δουλεψεις και τα 2 το καταλαβαινεις.εχουν ιδιο επεξεργαστη ιδια μνημη και το ενα παει σφαιρα και το galaxy σερνεται.6 μηνες το ειχα και παιρνωντας το nexus νομιζα οτι πηρα διπυρηνο με την διαφορα ταχυτητας σε οτι και αν πας να κανεις.αμεση αντιδραση σε οτιδηποτε και λαγκ δεν εχω δει ακομη.αυτο το επιβεβαιωνουν ολοι οι χρηστες του galaxy που το εχουν απειραχτο ακριβως οπως το πηραν.δεν χρειαζεται σου ειπα να πω τιποτα αλλο ουτε να γραψω χιλια δυο αστεια πραγματα οπως μερικοι για να ευλογησω τα γενια του κινητου που εχω.ας παει το παιδι σενα καταστημα ας πειραξει μερικα λεπτα το ενα ας παιξει μερικα λεπτα και με το αλλο και θα θυμηθει τα λογια μου.οταν καποιος σου λεει οτι δεν εχει σκοπο να χασει την εγγυηση και δεν θα κανει καμια μετατροπη στο κινητο τοτε ειναι εγκλημα να του προτεινεις το galaxy s.δεν ειναι ολοι γκουρου των κινητων σαν εσενα για να πειραζουν τα κινητα και να βελτιωνουν.το παιδι απο οτι καταλαβα οπως το βγαλει απο το κουτι ετσι θελει να το αφησει το κινητο
nikoskon Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Αυτό για το λευκό χρώμα και το surf, ούτε καν. Να δεχθώ lags στην 2.1(που δεν είχα ποτέ lags), να δεχθώ lags στην 2.2(που επίσης δεν είχα ποτέ). Να δεχθώ και στην 2.3; Για το στήσιμο ακόμα να μου απαντήσεις... Σου δίνω όσο χρόνο θες να το ψάξεις στο Google. Μέχρι στιγμής, αερολογείς.
tranos22 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Αυτό για το λευκό χρώμα και το surf, ούτε καν. Να δεχθώ lags στην 2.1(που δεν είχα ποτέ lags), να δεχθώ lags στην 2.2(που επίσης δεν είχα ποτέ). Να δεχθώ και στην 2.3; Για το στήσιμο ακόμα να μου απαντήσεις... Σου δίνω όσο χρόνο θες να το ψάξεις στο Google. Μέχρι στιγμής, αερολογείς. δεν ειχες lag ουτε στη 2.1?φιλε σορυ αλλα εισαι πορομενος και γινεσαι ψευτης.ολοι στα φορουμ για το λαγκ στο galaxy λενε μολις το πηραν.την 2.3 που την ειδες?δεν καταλαβες οτι το παιδι θελει επισημη 2.3?θα μας τρελανεις βραδυατικα?θα την παρει την 2.3 στο μελλον γιατι απο αναβολη σε αναβολη παει και αν την παρει.αν ποτε την παρει το nexus θα εχει icecream πανω.σταματα σε παρακαλω να λες ψεμματα σε δημοσιο φορουμ.2.3 μπορει να εχεις εσυ 2.3 καποιος που θα το αγορασει τωρα δεν θα δει επισημη. φιλε επειδη εδω δεν βγαζεις ακρη και ο καθενας αραδειαζει ενα σωρο ψεμματα μπες σε κανα πιο σοβαρο φορουμ που σε τετοια θεματα δεν ειναι τοσο πορωμενοι και οντως λενε αληθειες και ενα ενα τα προβληματα που εχει το καθε κινητο.με το που εγραψε ο αλλος οτι δεν λαγκαρει το κινητο σταματαω την κουβεντα επιτοπου γιατι το 99,9% αυτων που πηραν galaxy ηταν το πρωτο πραγμα που διαπιστωσαν.δεν ξαναγραφω πραγματικα δεν περιμενα να βρω τοσο κολημενο ατομο που να κανει το μαυρο ασπρο
nikoskon Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 1. Δε μου απάντησες ακόμα για το στήσιμο. 2. Συνεχίζεις τις αερολογίες. 3. Και το ξαναλέω: Δεν είχα ποτέ lags στο Galaxy S μου. 4. Μια χαρά επίσημη Gingerbread θα πάρει το Galaxy S. Χάρη θα μας κάνεις αν δεν ξαναποστάρεις.
tranos22 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 1. Δε μου απάντησες ακόμα για το στήσιμο. 2. Συνεχίζεις τις αερολογίες. 3. Και το ξαναλέω: Δεν είχα ποτέ lags στο Galaxy S μου. Χάρη θα μας κάνεις αν δεν ξαναποστάρεις. μεγαλυτερες αερολογιες απο τις δκες σου δεν υπαρχουν.και μαλιστα εχεις πει ενα σωρο ψεμματα μεχρι τωρα.απορω δεν ντρεπεσαι που λες τετοιες χοντραδες?μην ξανασχολιασεις ποστ δικο μου ποτε και λυπαμαι που μπηκα στην διαδικασια να μιλησω με ενα ψευτη σαν εσενα.ουτε οι πολιτικοι δεν λενε τοσα θα.θα παρει 2.3 θα θα θα.ελπιζω να μην σε παιρνει σοβαρα ο κοσμος γιατ εσυ εισαι ικανος να εχεις κανενα lada niva και να το παρουσιαζεις στον κοσμο με ψεμματα καλυτερο απο mercedes
nikoskon Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 μεγαλυτερες αερολογιες απο τις δκες σου δεν υπαρχουν.και μαλιστα εχεις πει ενα σωρο ψεμματα μεχρι τωρα.απορω δεν ντρεπεσαι που λες τετοιες χοντραδες?μην ξανασχολιασεις ποστ δικο μου ποτε και λυπαμαι που μπηκα στην διαδικασια να μιλησω με ενα ψευτη σαν εσενα.ουτε οι πολιτικοι δεν λενε τοσα θα.θα παρει 2.3 θα θα θα.ελπιζω να μην σε παιρνει σοβαρα ο κοσμος γιατ εσυ εισαι ικανος να εχεις κανενα lada niva και να το παρουσιαζεις στον κοσμο με ψεμματα καλυτερο απο mercedes 1, Ακόμα να απαντήσεις για το "στήσιμο". Λογικό αφού δεν ξέρεις. 2. Συνεχίζεις να να αερολογείς. Επίσης λογικό αφού δεν έχεις επιχειρήματα. Σε κατάλαβαν όλοι από το πρώτο post. Τουλάχιστον βάζε τόνους μπας και το σώσεις έστω και την τελευταία στιγμή.
tranos22 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 1, Ακόμα να απαντήσεις για το "στήσιμο". Λογικό αφού δεν ξέρεις. 2. Συνεχίζεις να να αερολογείς. Επίσης λογικό αφού δεν έχεις επιχειρήματα. Σε κατάλαβαν όλοι από το πρώτο post. Τουλάχιστον βάζε τόνους μπας και το σώσεις έστω και την τελευταία στιγμή. δεν ξερω τι λες αλλα μπορεις να συνεχισεις τον προεκλογικο σου αγωνα με τα θα θα θα θα.θα παρει εκεινο θα κανει το αλλο.keep walking ενα ατομο με στοιχιεωδη λογικη αποκλειεται να σε παρει στα σοβαρα
nikoskon Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 δεν ξερω τι λες αλλα μπορεις να συνεχισεις τον προεκλογικο σου αγωνα με τα θα θα θα θα.θα παρει εκεινο θα κανει το αλλο.keep walking ενα ατομο με στοιχιεωδη λογικη αποκλειεται να σε παρει στα σοβαρα Φίλε Dbzakias2, 1. Ακόμα να μας πεις για το "στήσιμο". 2. Εξακολουθείς να αερολογείς. Εκτίθεσαι... άντε τώρα, αφού δεν έπιασε το κόλπο με το διπλότριπλο account στο Insomnia, πέσε για ύπνο μπας και σκεφτείς κάτι πιο έξυπνο!
tsourakis13 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Ρε Dbzakias2 δεν καταλαβαίνω γιατί έχεις ανοίξει 3(? ή περισσότερους?) λογαριασμούς..? Για να δείξεις ότι έχουν πολλοί το Nexus S...? Εγώ επειδή δεν τα έχω χρησιμοποιήσει τα κινητά δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη, αλλά το Galaxy S είναι φανερά πολύ καλύτερο...Άλλωστε δεν θα ήταν έτη φωτός πιο μπροστά στις πωλήσεις... Υ/Γ: Αλήθεια δούλευες στην Google...?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα