Προς το περιεχόμενο

Samsung Nexus S

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και μονο στα μαγαζια να ρωτησεις δεν ειναι τυχαιο που μολις το nexus πηγε στα ιδια λεφτα με το galaxy εγινε πανικος και ξεπουλησαν σε μια μερα τα nexus.ειδικα το πλαισιο 2 φορες εφερε ποσοτητα και εγιναν αναρπαστα

• Απαντ. 164
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

1. αν ξερεις η curved οθονη με την contour display ειναι κατα πολυ καλυτερη

2. καλα καλα μια φορα εκανα ενα λαθακι με την mobo και μου το βαρατε συνεχεια! :mrgreen:

3. μωρε εσυ και τραμπολινο να κανεις σε αυτο, το θεμα ειναι θα αντεξει;

Για ποια οθόνη μιλάμε σε αυτό το θέμα για να καταλάβω και εγώ η χθεσινή στα androidoi?

Μιλήσαμε για 2 συγκεκριμένα τηλέφωνα ναι ή ου;

Επιμένεις ακόμα ότι η οθόνη του galaxy είναι έστω κατά ένα κλικ πιο κάτω;

Και επειδή κουράστηκα παρ' όλη την απεριόριστη υπομονή μου... Πήρε το Nexus καλορίζικο να είναι και να μην χρειαστεί ποτέ την εγγύηση...

Οσο για μας τους κοινούς θνητούς με το υποτιθέμενο τηλέφωνό μας, ας το καταπιούμε και να πάμε αύριο να πάρουμε ένα Nexus να χαλαρώσουμε... cheers

Δημοσ.

και μονο στα μαγαζια να ρωτησεις δεν ειναι τυχαιο που μολις το nexus πηγε στα ιδια λεφτα με το galaxy εγινε πανικος και ξεπουλησαν σε μια μερα τα nexus.ειδικα το πλαισιο 2 φορες εφερε ποσοτητα και εγιναν αναρπαστα

1

μωρε ας πιστευουν οτι το sgs ειναι καλυτερο, απλα να μην το προτείνουν σε κανεναν!

Για ποια οθόνη μιλάμε σε αυτό το θέμα για να καταλάβω και εγώ η χθεσινή στα androidoi?

Μιλήσαμε για 2 συγκεκριμένα τηλέφωνα ναι ή ου;

Επιμένεις ακόμα ότι η οθόνη του galaxy είναι έστω κατά ένα κλικ πιο κάτω;

Και επειδή κουράστηκα παρ' όλη την απεριόριστη υπομονή μου... Πήρε το Nexus καλορίζικο να είναι και να μην χρειαστεί ποτέ την εγγύηση...

Οσο για μας τους κοινούς θνητούς με το υποτιθέμενο τηλέφωνό μας, ας το καταπιούμε και να πάμε αύριο να πάρουμε ένα Nexus να χαλαρώσουμε... cheers

ρε καρμενιτα χαλαρωσε! ειπα οθονη (γυαλι) και οχι αν ειναι amled ή tft! γραψε στο γουγλη contour display και τοτε θα καταλαβεις!

και δεν ειπμε οτι το sgs ειναι σαραβαλο! αντιθετως! απλα σε σύγκριση με το ns να μη λετε πως το sgs υπερτερει!

Δημοσ.

ρε καρμενιτα χαλαρωσε! ειπα οθονη (γυαλι) και οχι αν ειναι amled ή tft! γραψε στο γουγλη contour display και τοτε θα καταλαβεις!

και δεν ειπμε οτι το sgs ειναι σαραβαλο! αντιθετως! απλα σε σύγκριση με το ns να μη λετε πως το sgs υπερτερει!

Με βλέπεις να μην είμαι χαλαρή; Με τσιγάρο στο χέρι και ποτάκι είμαι... Και ο γαλαξίας από δίπλα γελάει...

Εσύ είπες να μην το προτείνουν σε κανένα... Απολαμβάνω τοπικ λοιπόν...

Δημοσ.

Με βλέπεις να μην είμαι χαλαρή; Με τσιγάρο στο χέρι και ποτάκι είμαι... Και ο γαλαξίας από δίπλα γελάει...

Εσύ είπες να μην το προτείνουν σε κανένα... Απολαμβάνω τοπικ λοιπόν...

τυχερη! εγω λειπω και ειμαι με το λαπτοπ στη βεραντα! απο παρα-μεθαυριο θα σας γραφω απο το nexus s διοτι μαζι μου πηρα το xpress music και νοσταλγω!

Δημοσ.

τυχερη! εγω λειπω και ειμαι με το λαπτοπ στη βεραντα! απο παρα-μεθαυριο θα σας γραφω απο το nexus s διοτι μαζι μου πηρα το xpress music και νοσταλγω!

Που είναι το Nexus τώρα; :shock:

Δημοσ.

Που είναι το Nexus τώρα; :shock:

στο σπιτι μη πω! :cry: ειπα οτι και καλα δεν θα το χρειαστω λογο του λαπτοπ και το αφησα ο ηλίθιος!

• Moderators
Δημοσ.

διαβαζεις επιλεκτικα/οτι σε συμφερει ή δεν εχεις διαβασει τιποτα και γραφεις για να αυξησεις το post counter σου; αυτο που ειχα πει ηταν οτι δεν πρεπει να μιλαμε μονο για το sclcd διοτι υπαρχει και η samoled εκδοση! και οταν λεμε για πιο οικονομικο λογικα (στο πλανητη γη τουλαχιστον) αποκλείεται εννοουμε το πιο ακριβο! οποτε +1 βλακεια σε ποστ απο τον stormrain! :P

ναι ειναι επισημη αλλα ειναι και επισημη στην ελλαδα ή μονο στο εξωτερικο; και ναι εχει σημασια αν η γλωσα ειναι στα ελληνικα!

Dbzakia πραγματικα ελεγα πως δεν θα ασχοληθω αλλο με το topic γιατι ο,τι ειχα να πω το ειπα.

Αλλα μετα ερχεσαι εσυ, συνεχιζεις το παραληρημα σου και νιωθω υποχρεωση μου να γραψω.

Oh well...

Κατ΄αρχην μιλαμε για το sclcd οκ?

Λοιπον διαβασε πως εχουν τα πραγματα.

Λες "1. συγκρινα τις οθονες (γυαλι, πως να το πω; ) και οχι τα χρωματα γεγονος που κανει την contour πολυ καλυτερη της απλης! ακριβως επειδη τα χειριζόμαστε με το δαχτυλο!"

Λοιπον δεν μπορεις να κατανοησεις πως η sclcd ειναι κατωτερη της samoled. Δεν ξερω πως να στο δωσω να το καταλαβεις, αλλα σαν τεχνολογια η μια ειναι υποδεεστερη της αλλης.

Αν θελεις να το δεχθεις εχει καλως. Δεν θελεις? Παλι εχει καλως, αλλα μην περιμενεις να σε παρουν οι αλλοι (οσοι γνωριζουν βεβαια) στα σοβαρα.

Επισης λες "και ναι εχει σημασια αν η γλωσα ειναι στα ελληνικα!" αναφερομενος στο wiki της Karmen1983. Λοιπον ναι, εχει ελληνικη γλωσσα. Ενταξει τωρα?

Επισης λες "5 μηνες που το ειχα σχηματισα την γνωμη μου και ψάχτηκα πολυ!" Αυτο εμενα μου λεει πως 1) ειτε δεν ψαχτηκες καθολου, ειτε 2) πως ψαχτηκες αλλα δεν καταλαβες τιποτα.

Μετα γραφεις "αν ξερεις η curved οθονη με την contour display ειναι κατα πολυ καλυτερη" και παραθετεις ενα λινκ που λεει πως η contour display ειναι καλη (οντως ειναι), αλλα ΔΕΝ λεει πως ειναι ΚΑΛΥΤΕΡΗ απο την amoled. Αυτο εμενα μου λεει πως 1) ειτε δεν ξερεις καλα αγγλικα (κανενα προβλημα, δεν εισαι υποχρεωμενος) αρα δεν ψαχτηκες και τοοοοσο πολυ (βλ. παραπανω) ειτε 2) πως βασιζεσαι στο οτι οι αλλοι δεν ξερουν αγγλικα και θα πουν "πωπω ναι τελεια, παρεθεσε και λινκ" ή απλα θα βαρεθουν να διαβασουν.

Μπορω να γραψω κι αλλα, αλλα αφενος μεν βαριεμαι, αφετερου δε δεν προκειται να βγει ακρη.

Eγραψες καπου πως γραφω για να αυξησω το post counting μου. Ελα, seriously τωρα, αυτο το αναφερεις για να μειωσεις τα γραφομενα μου και αυτοματως να χαρακτηριστω "καπως"?

Απλως για να ξερεις τι παιζει (εντελως ακαδημαϊκα), δεν γραφω ποτε οταν δεν ξερω κατι και δεν γραφω ποτε trolοποστ. Δεν εχω την απαιτηση να ψαξεις τα ποστ μου ενα προς ενα (και για να ειμαι ειλικρινης θα το θεωρουσα εντελως καμμενο αν το εκανες). Απλως σου λεω τι ισχυει καθαρα για την ιστορια.

Αν το εγραψες και καλα "για να μου την πεις", απλως θα σου αναφερω πως δεν παρεξηγουμαι ευκολα. Ειδικα απο ατομα που με διασκεδαζουν. Οποτε keep it up, γιατι ομολογουμενως εισαι καλος. :D

Παρεμπιπτοντως τα γραφομενα του karteo24 δεν τα σχολιαζω καν. Ειναι σαφες πως αναμασα ο,τι γραφεις εσυ (που πρεπει να πω πως εχεις καποιες γενικες γνωσεις κατα τ'αλλα), τα ποσταρει με αλλες λεξεις, εικαζει καποια πραγματα απο μονος του και βγαινει ενα συνοθυλευμα λεξεων εντελως fail στο τελος.

ΕΝΤΙΤ: Το οτι δεν εχω SGS το αναφεραμε καπου? :lol:

Δημοσ.

Dbzakias2 και καλά πρώην υπάλληλος Google που του κάναν δώρο το Nexus S και ρωτάει σε άλλο thread, τί είναι root και πως το κάνουμε.

karteo24, φερέφωνο του Dbzakias2, μάλλον λόγω ηλικίας και ίδιου κινητού τηλεφώνου, που αναφέρει πως για να αλλάξεις rom πρέπει να είσαι root.

Και υποτίθεται πως αυτά τα 2 παιδάκια είναι σε θέση να συμβουλεύουν.

Get a life μάγκες ή χρησιμοποιήστε αλλού τα δάκτυλά σας, εκτός πληκτρολογίου, μπας και επέλθει ηρεμία στο κεφαλάκι σας.

edit: Διαχείριση Λίστας Αγνόησης λέγετε Πέτρο. Προσωπικά το χρησιμοποίησα και για τα 2 παιδάκια.

Δημοσ.

μπερδευτικα τελειως.... :wacko: :blink: :confused: :shock: :cry: εγω που ξερω λιγα απο android και δεν ξερω να περναω καινουριες εκδοσεις αντροιντ και τετοια και που θελω να συνεχισω να εχω την εγγυηση μου αν παρω το γαλαξια με την υπαρχουσα εκδοση θα σερνεται? αν το αλλαξω σε αλλη εκδοση αποτι διαβαζω στο site δεν εχει βγει official 2.3 και βλω μια unofficial θα χασω την εγγυηση? επιπλεον καλοβλεπω το nexus s, αλλα με προωληματιζει το οτι δεν περνει επεκταση μνημης, απο την εμπειρια σας επαρκουν τα 16gb για μια φυσιολογικη χριση και καμια ταινιουλα στην καλυτερη περιπτωση? ευχαριστω.

Δημοσ.

μπερδευτικα τελειως.... :wacko: :blink: :confused: :shock: :cry: εγω που ξερω λιγα απο android και δεν ξερω να περναω καινουριες εκδοσεις αντροιντ και τετοια και που θελω να συνεχισω να εχω την εγγυηση μου αν παρω το γαλαξια με την υπαρχουσα εκδοση θα σερνεται? αν το αλλαξω σε αλλη εκδοση αποτι διαβαζω στο site δεν εχει βγει official 2.3 και βλω μια unofficial θα χασω την εγγυηση? επιπλεον καλοβλεπω το nexus s, αλλα με προωληματιζει το οτι δεν περνει επεκταση μνημης, απο την εμπειρια σας επαρκουν τα 16gb για μια φυσιολογικη χριση και καμια ταινιουλα στην καλυτερη περιπτωση? ευχαριστω.

Σε λίγες εβδομάδες το Galaxy S θα πάρει επίσημα την 2.3(Gingerbread) οπότε είσαι κομπλέ από το θέμα αυτό.

Από την αρχή που πήρα το Galaxy S του έβαλα +8GB και είχα πάντα 16GB.

Επειδή τραβάω αρκετά βίντεο HD ανάλυσης(720p) τα 16 συνολικά GB μου είναι λίγα.

Ήδη έχω βάλει στο πρόγραμμα την αγορά μιας μεγαλύτερης κάρτας μνήμης.

Για να δεις τις διαφορές και γιατί είναι καλύτερο το Galaxy S από το Nexus S, δες το link στην υπογραφή μου.

Δημοσ.

φιλε παρε το nexus s με κλειστα ματια.ημουν κατοχος του galaxy s για αρκετο καιρο.καλο το κινητο εξαιρετικη η οθονη αλλα λαγκαρε πολυ.επειδη δεν εκατσα να ασχοληθω για να αλλαξω ρομ κτλ να το βελτιωσω δεν ημουν απολυτα ευχαριστημενος με το κινητο και το ειχα πληρωσει και 500 ευρω.μολις βγηκε το nexus στα 300 το πουλησα και πηγα το πηρα.το εχε ενας φιλος μου και ηξερα για τι κινητο μιλαμε γιαυτο εκανα αμεσα αυτη την τραμπα.φοβερα γρηγορο δεν λαγκαρει ποτε και πολυ πιο βολικο στο χερι για μενα.με βαση αυτα που λες οτι δεν θες να χασεις εγγυηση και θες τις αναβαθμισεις αμεσα τοτε ειναι μονοδρομος.το galaxy s επισημη ελληνικη ενας θεος ξερει ποτε θα παρει και αν θα παρει γιατι απο αναβολη σε αναβολη το πανε ολο ενω στην ευρωπη εχει βγει εδω και καιρο.παρε nexus να εχεις το κεφαλι σου ησυχο και οτι βγαινει να το εχεις επισημα με το που βγει.ηδη ετοιμαζεται για icecream to nexus και το galaxy δεν θα την παρει ποτε.το nexus φοραει 2.3 εδω και κατι μηνες και η ελληνικη samsung ακομη την περιμενει.

Δημοσ.

και γραφτικες σημερα 2 το βραδυ για να απαντησεις στο παιδι ε? confused.png

για αλλο λογο γραφτηκα.για να δω τις αγγελιες.απλα εκανα ενα search σε διαφορα θεματα ειδα nexus s πατησα να δω τι λεει και απαντησα για να βοηθησω.κακο ειναι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...