Προς το περιεχόμενο

Samsung Nexus S

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η ουσια ειναι οτι το galaxy θα αξιζε μονο αν ηταν 100 ευρω ακριβοτερο το nexus.και με τη λογικη για την αμολεντ με 379 βρισκεις και nexus με αμολεντ.οπως και να το κανουμε ειναι πιο ολοκληρωμενο κινητο το nexus και αυτο το βλεπεις παντου σολα τα τεστ παγκοσμιως.και η ιδια η samsung το εχει πει.δεν ξερω γιατι φαγατε κολημα λες και παιρνεται ποσοστα με τις πωλησεις galaxy.εγω και εσυ μπορει να λεμε ασυναρτησιες οι ειδικοι ομως που τεσταρουν τα κινητα και αυτοι ασυναρτησιες λενε?

• Απαντ. 164
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειλικρινά μιλάω σε τοίχο... Οτι ήτανε να πω το είπα...

Απλά να ξαναπώ όταν δεν ξέρετε τι γίνεται σε ένα τηλέφωνο, μην μιλάτε...

Δημοσ.

Ρε Dbzakia δουλευόμαστε;

Για πάρε από την αρχή τα ποστς σας να δείτε τι λέτε και τι λέμε;

Είπαμε πουθενά ότι είναι επίσημη για Ελλάδα;

Και εντάξει δεν είναι επίσημη για Ελλάδα και ξαναλέω What the fucking fuck???

Που είναι το θέμα ΑΦΟΥ και ΟΙ ΔΥΟ σας έχετε το κινητό; Δεν ξέρετε τι παίζει;

Ο απο πάνω μου έφερε παράδειγμα με πειραγμένη μηχανή αυτοκινήτου. Και ποιος σας είπε ότι είναι πείραγμα αφού το έβγαλε η μαμά Sammy και απλά στη χώρα μας δεν γίνεται το μαμιμένο κλικ? Που είναι το πείραγμα, που είναι το κάψιμο και που σκατά είναι το χάσιμο της εγγύησης το ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ;

Τελος πάντων επειδή δεν καταλαβαινόμαστε πάρτε το Nexus S Με την οθονάρα στα 20 ευρώ πιο κάτω και καλά είστε...

Απλά να πω κάτι τελευταίο... Με έχεις δει στο φόρουμ ότι δεν συμμετέχω παντού. Απλά σε κάποια υποφόρουμ. Οπου δεν ξέρω δεν μιλάω. Καταλαβαίνεις γιατί το λέω...

Και κάτι που με πείραξε επίσης... Το σχόλιό σου για το post counting Του Stormrain... Πρόσεξε τον καλύτερα πότε γράφει και που...

Αυτά...

δε λεω εχεις δικιο απλα λετε οτι αυτη η 2.3 ειναι επισημη (οπου ειναι) ενω δυο γραμμες κατω λετε οτι δεν ειναι για την ελλαδα!(οπου δεν ειναι) απλα πριν ερθεις εσυ να το γραψεις αυτο ολοι οι αλλοι που θα διαβαζαν αυτο το τοπικ θα εμεναν με την ιδεα πως ετσι οπως το nexus s εχει την 2.3 επισημη παντου ετσι και το galaxy s κατι που ουσιαστικα δεν ισχυει (για την ελλαδα τουλαχιστον) αυτο και μονο αυτο ειπα/λεω! για τις εγγυήσεις κτλ ξερω πως εχεις δικιο! και εκει που λες για το ns με τα -20€ να ξερεις πως δεν ισχυει διοτι ειναι οπως τα βλεπει ο καθενας! εγω ας πουμε το sgs που το ειχα για 5 μηνες ελεγα αναθεμα την ωρα και την στιγμη που του βαλαν αυτη την και καλα amoled οθονη! σε καποιον αλλον μπορει να τον ξετρελαίνουν αυτα τα χρωματα! και δεν θυμαμαι το sgs να εχει οθονη contour οποτε ειτε με sclcd ειτε με super amoled το ns εξακολουθει να εχει καλυτερη οθονη! (ασχετα με τα χρωματα) και εχουμε πει χιλιες φορες:

σε θεμα hardware ειναι σχεδον ολοιδια αλλα σε θεμα software δεν ξερω τι σκατα εχουν κανει αλλα το sgs δεν κλανει μια μπροστα στο ns! αυτο ειναι γεγονος! και μη λετε οχι διοτι ειδαμε και τα λαγκαρισματα του "τελειου" sgs!

τωρα θα μου πειτε πως αμα θες καλυτερο κινητο το πειραζεις και γινεται γρηγορο στο οποιο συμφωνω! αλλα σκεφτειτε τι γινεται αν πειραξεις και το ns ετσι ωστε να γινεται δικαιη συγκριση; το sgs θα ειναι πολυ γρηγορο αλλα το ns θα ειναι πυραυλος! δε ξερω τι σκατα κανανε εκει στη samsung αλλα ετσι ειναι!

οποτε οι κατοχοι του sgs ας χαιρονται την "τελεια" οθονη τους ενω εμεις χαιρομαστε την κινηταρα μας!

και αν καποιος θεωρει σοφό το να παρει με 20€ επιπλέον καλυτερη οθονη (με μη πω τι χρωματα) αλλα κινητο που αν δεν το πειραξεις σου κανει τον βιο αβίωτο τοτε τι να πω!

και ναι ειδα τα ποστ του stormrain και συνεχιζω να εχω την ιδια αποψη!

παλι καλα που οταν με ρωτησαν επελεξα να κρατησω το ns!

φιλικα παντα! ^_^

Δημοσ.

ετσι ειναι οταν σκας 300+ για κινητο θες με το που το βγαζεις απο το κουτι να κανει παπαδες.οχι να θελει πειραγμα για να δικαιολογησει τα λεφτα του.καλως η κακως το Nexus κανει παπαδες με το που το ανοιγεις το galaxy θελει αρκετα ψωμια για να το φτασει σε ταχυτητα και αρκετο πειραγμα

Δημοσ.
Απλά να ξαναπώ όταν δεν ξέρετε τι γίνεται σε ένα τηλέφωνο, μην μιλάτε...

κοιτα 5 μηνες που το ειχα σχηματισα την γνωμη μου και ψάχτηκα πολυ! γι αυτο και επιμενω διοτι ειχα και τα δυο για ενα διαστημα και προσπαθω να αποτρεψω πολλους να κανουν το λαθος αναμεσα σε αυτα τα δυο κινητα, αλλιως ποιος ο λογος να ασχολουμαι; οτι και να λετε εσεις πιστευετε πως η επιλογη σας που πηρατε το sgs ηταν η καλυτερη οπου τοτε που το πηρατε ηταν! αλλα τωρα αλλαξαν τα δεδομενα!

Δημοσ.

οποτε οι κατοχοι του sgs ας χαιρονται την "τελεια" οθονη τους ενω εμεις χαιρομαστε την κινηταρα μας!

Αυτό εδώ το έχεις πει πολλές φορές... Και εγώ σου λέω ότι το ΧΑΙΡΟΜΑΙ σε βαθμό που δε χαίρεται άλλος τηλέφωνο... Πειραγμένο ναι αλλά και την εγγύησή μου ΑΝ θέλω ακόμα και ΤΩΡΑ να τη χρησιμοποιήσω επειδή brickare θα την χρησιμοποιήσω...

So simple, so true...

Και τέλος... Επειδή σύγκρινες την μία οθόνη sclcd με την "τέλεια" όπως έγραψες. Είτε μας αρέσει είτε όχι τα Smartphones Με την οθόνη τα χειριζόμαστε. Οπότε ΝΑΙ είναι το Α και το Ω... Το λοιπόν με ενδιαφέρουν τα χρώματα, με ενδιαφέρει η ζωντάνια, με ενδιαφέρει να κουνάω το δάχτυλο και να χορεύει... Το μόνο μείον που θα έβαζα στο Galaxy S Και το βάζω από την αρχή είναι το φλας που λείπει... Αλλά κινητό θέλουμε όχι φωτογραφική μηχανή. Και ο topic starter δε το έθεσε σαν προϋπόθεση...

Επαναλαμβάνω λοιπόν δεν υστερεί ΠΟΥΘΕΝΑ και γνώμη δεν αλλάζω καθώς ΝΑΙ παίρνω ποσοστά από τη sammy ¨οπως παίρνω και απο τη Dell... ops sorry Στη Dell είμαι διευθύντρια ξεχάστηκα...

Δημοσ.

και εχουμε πει χιλιες φορες:σε θεμα hardware ειναι σχεδον ολοιδια αλλα σε θεμα software δεν ξερω τι σκατα εχουν κανει αλλα το sgs δεν κλανει μια μπροστα στο ns!

ετσι ειναι οταν σκας 300+ για κινητο θες με το που το βγαζεις απο το κουτι να κανει παπαδες.οχι να θελει πειραγμα για να δικαιολογησει τα λεφτα του.καλως η κακως το Nexus κανει παπαδες με το που το ανοιγεις το galaxy θελει αρκετα ψωμια για να το φτασει σε ταχυτητα και αρκετο πειραγμα

το αυτο!

Αυτό εδώ το έχεις πει πολλές φορές... Και εγώ σου λέω ότι το ΧΑΙΡΟΜΑΙ σε βαθμό που δε χαίρεται άλλος τηλέφωνο... Πειραγμένο ναι αλλά και την εγγύησή μου ΑΝ θέλω ακόμα και ΤΩΡΑ να τη χρησιμοποιήσω επειδή brickare θα την χρησιμοποιήσω...

So simple, so true...

Και τέλος... Επειδή σύγκρινες την μία οθόνη sclcd με την "τέλεια" όπως έγραψες. Είτε μας αρέσει είτε όχι τα Smartphones Με την οθόνη τα χειριζόμαστε. Οπότε ΝΑΙ είναι το Α και το Ω... Το λοιπόν με ενδιαφέρουν τα χρώματα, με ενδιαφέρει η ζωντάνια, με ενδιαφέρει να κουνάω το δάχτυλο και να χορεύει... Το μόνο μείον που θα έβαζα στο Galaxy S Και το βάζω από την αρχή είναι το φλας που λείπει... Αλλά κινητό θέλουμε όχι φωτογραφική μηχανή. Και ο topic starter δε το έθεσε σαν προϋπόθεση...

Επαναλαμβάνω λοιπόν δεν υστερεί ΠΟΥΘΕΝΑ και γνώμη δεν αλλάζω καθώς ΝΑΙ παίρνω ποσοστά από τη sammy ¨οπως παίρνω και απο τη Dell... ops sorry Στη Dell είμαι διευθύντρια ξεχάστηκα...

1. συγκρινα τις οθονες (γυαλι, πως να το πω; ) και οχι τα χρωματα γεγονος που κανει την contour πολυ καλυτερη της απλης! ακριβως επειδη τα χειριζόμαστε με το δαχτυλο!

2. το οτι εσυ χαιρεσαι την οθονη περισσοτερο απο το κινητο δεν σημαινει πως θα την χαιρεται ετσι και ο αλλος! εσυ μπορει να κανεις παρτυ και που κερδισες 1 ευρω στο προ πο!

3. με στοκ ρυθμισεις ομως οταν κουνας το δαχτυλο, το sgs σερνεται, δεν χορευει! :mrgreen:

Δημοσ.

So simple, so true...

καλα κατσε δες εσυ ταινιες στο κινητο.εγω παντως τις βλεπω σε 42αρα τηλεοραση τις ταινιες.ο κατοχος του Nexus ευχαριστιεται και την οθονη του κινητου που εχει μια χαρα χρωματα και την ταχυτητα του κινητου και ερχονται και στιγμες που εισαι με παρεα βραδακι και θες να βγαλει καμα φωτογραφια και μπορεις νατο κανεις και αυτο με το φλας.δηλαδη εχεις ενα κινητο που κανει τα παντα ολα και συμφερει.καλα για υποστηριξη λογισμικου δεν μιλαω ειναι εκτος συναγωνισμου.οτι παιρνει το nexus οι αλλοι περιμενουν κατι μηνακια να το παρουν και αν το παρουν.

το αυτο!

1. συγκρινα τις οθονες (γυαλι, πως να το πω; ) και οχι τα χρωματα γεγονος που κανει την contour πολυ καλυτερη της απλης! ακριβως επειδη τα χειριζόμαστε με το δαχτυλο!

2. το οτι εσυ χαιρεσαι την οθονη περισσοτερο απο το κινητο δεν σημαινει πως θα την χαιρεται ετσι και ο αλλος! εσυ μπορει να κανεις παρτυ και που κερδισες 1 ευρω στο προ πο!

3. με στοκ ρυθμισεις ομως οταν κουνας το δαχτυλο, το sgs σερνεται, δεν χορευει! :mrgreen:

το 3 ξαναπες το.με 2.2 froyo ειχα παθει πλακα με το ποσο λαγκαρε το κινητο γιαυτο αλλωστε και το απεριψα χωρις δευτερη σκεψη

Δημοσ.

καλα κατσε δες εσυ ταινιες στο κινητο.εγω παντως τις βλεπω σε 42αρα τηλεοραση τις ταινιες.ο κατοχος του Nexus ευχαριστιεται και την οθονη του κινητου που εχει μια χαρα χρωματα και την ταχυτητα του κινητου και ερχονται και στιγμες που εισαι με παρεα βραδακι και θες να βγαλει καμα φωτογραφια και μπορεις νατο κανεις και αυτο με το φλας.δηλαδη εχεις ενα κινητο που κανει τα παντα ολα και συμφερει.καλα για υποστηριξη λογισμικου δεν μιλαω ειναι εκτος συναγωνισμου.οτι παιρνει το nexus οι αλλοι περιμενουν κατι μηνακια να το παρουν και αν το παρουν.

Εγώ βλέπω ταινίες στην 50άρα και βγάζω φωτογραφίες με την Nikon Μου... ^_^

Δημοσ.

εννοειτε οτι μια ψηφιακη βγαζει καλυτερες.απλα οταν παω εξω για ποτακι η διακοπες και βγαινω εξω για ποτο εχω μονο λεφτα πανω μου και το κινητο.δεν συνηθιζω να κουβαλαω και ψηφιακη.οποτε το φλας στο κινητο μου δινει την δυνατοτητα αν γουσταρω να βγαλω και καμια φωτο.

Δημοσ.

0.ο και εγω 50αρα και νικον εχω! :mrgreen:

αλλα αυτο δεν κανει το sgs καλυτερο :devil:

Δημοσ.

1. olala Και ήτανε καλύτερη;

2. Είπα εγώ ότι χαίρομαι την οθόνη περισσότερο από το κινητό; Με διαβάζεις ή με γειώνεις σε 1156 Socket mobo Με 1155 cpu;;;

3. Θα του παίξω και τουμπερλέκι αν χρειαστεί...

Δημοσ.

εννοειτε οτι μια ψηφιακη βγαζει καλυτερες.απλα οταν παω εξω για ποτακι η διακοπες και βγαινω εξω για ποτο εχω μονο λεφτα πανω μου και το κινητο.δεν συνηθιζω να κουβαλαω και ψηφιακη.οποτε το φλας στο κινητο μου δινει την δυνατοτητα αν γουσταρω να βγαλω και καμια φωτο.

και αν πας ταξιδακι με το ns βλεπεις και καμια ταινια ενω με το sgs κουβαλας απλα ενα κινητο στο χερι (εκτος αν παιρνεις μαζι σου την 50αρα οθονη) :mrgreen:

1. olala Και ήτανε καλύτερη;

2. Είπα εγώ ότι χαίρομαι την οθόνη περισσότερο από το κινητό; Με διαβάζεις ή με γειώνεις σε 1156 Socket mobo Με 1155 cpu;;;

3. Θα του παίξω και τουμπερλέκι αν χρειαστεί...

1. αν ξερεις η curved οθονη με την contour display ειναι κατα πολυ καλυτερη http://pocketnow.com/android/what-is-the-contour-display-on-the-nexus-s

2. καλα καλα μια φορα εκανα ενα λαθακι με την mobo και μου το βαρατε συνεχεια! :mrgreen:

3. μωρε εσυ και τραμπολινο να κανεις σε αυτο, το θεμα ειναι θα αντεξει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...