Προς το περιεχόμενο

Samsung Nexus S

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βρες μου galaxy με 2.3.4 και το σπαω το κινητο μου τωρα.τα παπατζιλικια αλλου.μην παραπληροφορειτε τον κοσμο

Βήματα 1 και 2... Μετά από εκεί και κάτω έχει root και cooked roms... Οπoιος γουστάρει το κάνει, όποιος δεν γουστάρει μένει με την επίσημη

http://www.insomnia.gr/page/wiki/_/smartphones/how-to-flash-official-android-234-xxjvp-gingerbread-rom-on-galaxy-s-i9000-and-more-r200

Και τα παπατζιλίκια αλλού,,, just Σπάσε το...

βρες μου galaxy με 2.3.4 και το σπαω το κινητο μου τωρα.τα παπατζιλικια αλλου.μην παραπληροφορειτε τον κοσμο

fixed

Σημασία είναι αν θα είναι ελληνική; Εδώ το γυρίσαμε ότι πρέπει να είσαι rootarismenos... Τεσπα ελπίζω όσοι διαβάζουν να καταλαβαίνουν...

bye bye

• Απαντ. 164
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Eδω o Dbzakias2 λεει πως το Nexus S ειναι πιο οικονομικο απο SGS (πραγμα που ισχυει για το μοντελο με LCD), μετα πεταει πως αναφερεται γενικα στο μοντελο με SAMOLED και γενικα επικρατει ενα χαος.

διαβαζεις επιλεκτικα/οτι σε συμφερει ή δεν εχεις διαβασει τιποτα και γραφεις για να αυξησεις το post counter σου; αυτο που ειχα πει ηταν οτι δεν πρεπει να μιλαμε μονο για το sclcd διοτι υπαρχει και η samoled εκδοση! και οταν λεμε για πιο οικονομικο λογικα (στο πλανητη γη τουλαχιστον) αποκλείεται εννοουμε το πιο ακριβο! οποτε +1 βλακεια σε ποστ απο τον stormrain! :P

Βήματα 1 και 2... Μετά από εκεί και κάτω έχει root και cooked roms... Οπoιος γουστάρει το κάνει, όποιος δεν γουστάρει μένει με την επίσημη

http://www.insomnia.gr/page/wiki/_/smartphones/how-to-flash-official-android-234-xxjvp-gingerbread-rom-on-galaxy-s-i9000-and-more-r200

Και τα παπατζιλίκια αλλού

Σημασία είναι αν θα είναι ελληνική; Εδώ το γυρίσαμε ότι πρέπει να είσαι rootarismenos... Τεσπα ελπίζω όσοι διαβάζουν να καταλαβαίνουν...

bye bye

ναι ειναι επισημη αλλα ειναι και επισημη στην ελλαδα ή μονο στο εξωτερικο; και ναι εχει σημασια αν η γλωσα ειναι στα ελληνικα!

Δημοσ.

ναι ειναι επισημη αλλα ειναι και επισημη στην ελλαδα ή μονο στο εξωτερικο; και ναι εχει σημασια αν η γλωσα ειναι στα ελληνικα!

Υποστηρίζει ελληνικά δεν είναι επίσημη στο Ελλάντα... Οπότε για πες μου where is the difference; Στην εγγύηση που θα "χάσεις";

Δημοσ.

Υποστηρίζει ελληνικά δεν είναι επίσημη στο Ελλάντα... Οπότε για πες μου where is the difference; Στην εγγύηση που θα "χάσεις";

οπα μισο λεπτο! οταν λεω επισημη εννοω πως αν με την stock (ελληνικη στη συγκεκριμενη περιπτωση) rom πας στις ρυθμισεις και πατησεις system update θα πρεπει να σου βγαλει την καινουρια εκδοση ως update! αν στο galaxy s δεν το κανει τοτε ή δεν ειναι επισημη για την ελλαδα (οπου εμεις λεμε για επισημη παντα) ή δεν εχει παρει ακομα τετοια αναβαθμιση! οποτ ουσιαστικα δεν υπαρχει επισημη 2.3! (για την χωρα μας τουλαχιστον διοτι δεν μενουμε στο εξωτερικο! )

Δημοσ.

μολις εγινες ρομπα απο μονος σου.το γραφει καθαρα οτι αν προχωρησεις στην αναβαθμιση τοτε χανεις αυτοματα την εγγυηση.αν ειναι να χασω την εγγυηση στο nexus μπορω να βαλω 2.4.οποτε παραδεχτηκες αυτο που ειπα οτι για να βαλεις 2.3 στο galaxy χανεις αυτοματα την εγγυηση.αντε γεια

ειναι ακριβως το ιδιο με το να πας να παρεις ενα αμαξι με 5 χρονια εγγυηση μηχανης να το πειραξεις για να το βλετιωσεις και να χασεις την εγγυηση.το αμαξι θα βελτιωθει κατα πολυ αλλα αν μια στο τοσο παρεις τη μηχανη στο χερι η αντιπροσωπια θα σου πει λυπαμαι δεν σε καλυπτω με εγγυηση πληρωνε

Δημοσ.

μολις εγινες ρομπα απο μονος σου.το γραφει καθαρα οτι αν προχωρησεις στην αναβαθμιση τοτε χανεις αυτοματα την εγγυηση.αν ειναι να χασω την εγγυηση στο nexus μπορω να βαλω 2.4.οποτε παραδεχτηκες αυτο που ειπα οτι για να βαλεις 2.3 στο galaxy χανεις αυτοματα την εγγυηση.αντε γεια

Καταρχήν Μαρίκα...

Επειδή βαρέθηκα να εξηγώ και μάλλον δεν διαβάζομαι σωστά...

Η ριμάδα η ROM είναι OFFICIAL

http://www.addictivetips.com/mobile/install-official-android-2-3-4-xxjvp-gingerbread-rom-on-galaxy-s-i9000/

Από εκεί και πέρα...

1) Την βάζεις ΧΩΡΙΣ ROOT (σου θυμίζει κάτι; )

2) Είπα ότι δεν είναι για το Ελλάντα ή δε το είπα;

3) Είπα ότι θα "χάσεις" την εγγύηση ή δε το είπα; (και το έβαλα και σε τεράστια εισαγωγικά; )

4) Είπαμε ότι ΔΕΝ παίζει να χρειαστείς να το πας για services παρα μόνο αν πέσει κάτω και γίνει κομμάτια ή δε το είπα; (και τότε δεν έχεις εγγύηση)

Τι δεν έπιασες τι δεν κατάλαβες να κάνω νέο wiki τώρα;

Απλά όταν μιλάτε για μία συσκευή σε άτομα που την έχουν φάει με το κουτάλι προσέχετε χαρακτηρισμούς και τι πετάτε γιατί διαβάζει κόσμος.

ΑΝ έμπαινες στον κόπο να διάβαζες το άρθρο στο wiki Θα έβλεπες πάνω πάνω ότι

Η αναβάθμιση που περιγράφεται δεν προορίζεται από την Samsung για τις ελληνικές συσκευές και αυτομάτως ακυρώνει την εγγύηση.

Οπως και επίσης ότι είναι ΕΠΙΣΗΜΗ ROM Αλλά όχι για Ελλάντα. ΠΟΥ λοιπόν εγώ ο storm Και ο nikos παραπληροφορίσαμε; Ηρθε και ο flik Και απλά είπε τα αυτονόητα...

ειναι ακριβως το ιδιο με το να πας να παρεις ενα αμαξι με 5 χρονια εγγυηση μηχανης να το πειραξεις για να το βλετιωσεις και να χασεις την εγγυηση.το αμαξι θα βελτιωθει κατα πολυ αλλα αν μια στο τοσο παρεις τη μηχανη στο χερι η αντιπροσωπια θα σου πει λυπαμαι δεν σε καλυπτω με εγγυηση πληρωνε

Μα καμία σχέση... Απολύτως... Αν ήξερες το κινητό δεν θα μου έδινες αυτό το παράδειγμα...

Δημοσ.

είναι ΕΠΙΣΗΜΗ ROM Αλλά όχι για Ελλάντα

ε αμα ειναι στη xωρα μου να μην ειναι πισημη, να το βρασω! τι στο καλο την λετε επισημη σε ενα ελληνικο φορουμ οταν στην ελλαδα η συγκεκριμενη ειναι ανεπισημη! χεστηκα για το τι ισχυει στην αμερικη ή οπουδηποτε αλλου! απαξ και στην χωρα μου δεν θεωρειται επισημη παει και εληξε! και κατσε μισο λεπτο να σου κανω παραθεση το μηνυμα του nikoskon που εβαλε στα υπερ του sgs την εκδοση 2.3!

το βρηκα!

Porvas

To Nexus S,

ΔΕΝ παίρνει καρτα μνήμης

ΔΕΝ έχει Super AMOLED οθόνη.

To Galaxy S ήδη παίρνει 2.3,

μπορείς να αυξήσεις την μνήμη του στα 40+GB,

έχει FM radio με RDS.

To μοναδικό που δεν έχει είναι flash στην κάμερα.

Αν το ψάξεις θα δεις πως ακόμα και σε υποσυστήματα όπως WiFi,bluetooth και πολλά άλλα είναι καλύτερο από το nexus s.

Γενικότερα είναι απείρως καλύτερο με μόλις +20€.

android.png

σε συζήτηση για out-of-the-box

οτι και να γραψετε απο τη στιγμη που στην ελλαδα δεν ειναι επισημη, παραμενει ανεπισημη!

Δημοσ.

ε αμα ειναι στη xωρα μου να μην ειναι πισημη, να το βρασω! τι στο καλο την λετε επισημη σε ενα ελληνικο φορουμ οταν στην ελλαδα η συγκεκριμενη ειναι ανεπισημη! χεστηκα για το τι ισχυει στην αμερικη ή οπουδηποτε αλλου! απαξ και στην χωρα μου δεν θεωρειται επισημη παει και εληξε! και κατσε μισο λεπτο να σου κανω παραθεση το μηνυμα του nikoskon που εβαλε στα υπερ του sgs την εκδοση 2.3!

Ρε Dbzakia δουλευόμαστε;

Για πάρε από την αρχή τα ποστς σας να δείτε τι λέτε και τι λέμε;

Είπαμε πουθενά ότι είναι επίσημη για Ελλάδα;

Και εντάξει δεν είναι επίσημη για Ελλάδα και ξαναλέω What the fucking fuck???

Που είναι το θέμα ΑΦΟΥ και ΟΙ ΔΥΟ σας έχετε το κινητό; Δεν ξέρετε τι παίζει;

Ο απο πάνω μου έφερε παράδειγμα με πειραγμένη μηχανή αυτοκινήτου. Και ποιος σας είπε ότι είναι πείραγμα αφού το έβγαλε η μαμά Sammy και απλά στη χώρα μας δεν γίνεται το μαμιμένο κλικ? Που είναι το πείραγμα, που είναι το κάψιμο και που σκατά είναι το χάσιμο της εγγύησης το ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ;

Τελος πάντων επειδή δεν καταλαβαινόμαστε πάρτε το Nexus S Με την οθονάρα στα 20 ευρώ πιο κάτω και καλά είστε...

Απλά να πω κάτι τελευταίο... Με έχεις δει στο φόρουμ ότι δεν συμμετέχω παντού. Απλά σε κάποια υποφόρουμ. Οπου δεν ξέρω δεν μιλάω. Καταλαβαίνεις γιατί το λέω...

Και κάτι που με πείραξε επίσης... Το σχόλιό σου για το post counting Του Stormrain... Πρόσεξε τον καλύτερα πότε γράφει και που...

Αυτά...

Δημοσ.

Ρε Dbzakia δουλευόμαστε;

Για πάρε από την αρχή τα ποστς σας να δείτε τι λέτε και τι λέμε;

Είπαμε πουθενά ότι είναι επίσημη για Ελλάδα;

Και εντάξει δεν είναι επίσημη για Ελλάδα και ξαναλέω What the fucking fuck???

Που είναι το θέμα ΑΦΟΥ και ΟΙ ΔΥΟ σας έχετε το κινητό; Δεν ξέρετε τι παίζει;

Ο απο πάνω μου έφερε παράδειγμα με πειραγμένη μηχανή αυτοκινήτου. Και ποιος σας είπε ότι είναι πείραγμα αφού το έβγαλε η μαμά Sammy και απλά στη χώρα μας δεν γίνεται το μαμιμένο κλικ? Που είναι το πείραγμα, που είναι το κάψιμο και που σκατά είναι το χάσιμο της εγγύησης το ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ;

Τελος πάντων επειδή δεν καταλαβαινόμαστε πάρτε το Nexus S Με την οθονάρα στα 20 ευρώ πιο κάτω και καλά είστε...

Απλά να πω κάτι τελευταίο... Με έχεις δει στο φόρουμ ότι δεν συμμετέχω παντού. Απλά σε κάποια υποφόρουμ. Οπου δεν ξέρω δεν μιλάω. Καταλαβαίνεις γιατί το λέω...

Και κάτι που με πείραξε επίσης... Το σχόλιό σου για το post counting Του Stormrain... Πρόσεξε τον καλύτερα πότε γράφει και που...

Αυτά...

το ειπαμε για την οθονη μονο σαυτο υπερτερει και συγκεκριμενα στο μαυρο.αλλα απο τη στιγμη που και η sclcd σου δινει πολυ καλη ποιοτητα εικονας δεν αποτελει προβλημα.πρβλημα αποτελει κατι που δεν γινεται να διορθωθει στο κινητο.οπως η ελλειψη led flash.σε λιγο θα μας πειτε οτι στο galaxy γινεται να κοψετε ενα μερος απο το πλαστικο πισω και να βαλετε και Led flash.ο αγοραστης θα παει σε καταστημα της ελλαδας να πληρωσει 300+ να παρε το κινητο οποτε τον νοιαζει επισημη ελληνικη 2.3.4 να υπαρχει και να μην χασει την εγγυηση.γιατι να δωσει 300+ και να μην εχει την καβατζα της διετους εγγυησης?κοροιδο ειναι?

Δημοσ.

το ειπαμε για την οθονη μονο σαυτο υπερτερει και συγκεκριμενα στο μαυρο.αλλα απο τη στιγμη που και η sclcd σου δινει πολυ καλη ποιοτητα εικονας δεν αποτελει προβλημα.πρβλημα αποτελει κατι που δεν γινεται να διορθωθει στο κινητο.οπως η ελλειψη led flash.σε λιγο θα μας πειτε οτι στο galaxy γινεται να κοψετε ενα μερος απο το πλαστικο πισω και να βαλετε και Led flash.ο αγοραστης θα παει σε καταστημα της ελλαδας να πληρωσει 300+ να παρε το κινητο οποτε τον νοιαζει επισημη ελληνικη 2.3.4 να υπαρχει και να μην χασει την εγγυηση.γιατι να δωσει 300+ και να μην εχει την καβατζα της διετους εγγυησης?κοροιδο ειναι?

Τώρα μου το γύρισες και στο flash Πριν το είχαμε στο root...

Και επαναλαμβάνω το ερώτημα.ΠΩΣ θα χαθεί ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ η εγγύηση;;;Ακόμα δεν μου έχετε απαντήσει...

Δημοσ.

Και επαναλαμβάνω το ερώτημα.ΠΩΣ θα χαθεί ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ η εγγύηση;;;Ακόμα δεν μου έχετε απαντήσει...

σου λεω εγω το παιρνω το κινητο περναω 2.3.4 κα το κινητο για τον αλφα η βητα λογο μου κανει νερα μετα απο λιγο καιρο.restart κοληματα η παθαινει κανα blackout σβηνει και δεν αναβει οπως αρκετα κινητα εχουν παθει.το παω στη αντιπροσωπια μοτ το φτιαχνουν και με ειδοποιουν οτι πρεπει να πληρωσω γιατι στο κινητο εχω την 2.3.4 και δεν με καλυπτει πλεον η εγγυηση

Δημοσ.

σου λεω εγω το παιρνω το κινητο περναω 2.3.4 κα το κινητο για τον αλφα η βητα λογο μου κανει νερα μετα απο λιγο καιρο.restart κοληματα η παθαινει κανα blackout σβηνει και δεν αναβει οπως αρκετα κινητα εχουν παθει.το παω στη αντιπροσωπια μοτ το φτιαχνουν και με ειδοποιουν οτι πρεπει να πληρωσω γιατι στο κινητο εχω την 2.3.4 και δεν με καλυπτει πλεον η εγγυηση

Και black out να πάθει. Και να ερωτευτεί την μαύρη οθόνη. Και BSOD να πάρεις όπως στα windows το σχόλιο του flik το διάβασες;

Δημοσ.

to root ειναι βασικο που σου πα γιατι ουσιαστικα και στις 2 περιπτωσεις χανεις εγγυηση.οποτε αν ειναι να χασω εγγυηση θα προτιμησω αλλη ρομ και οχι της samsung

Δημοσ.

to root ειναι βασικο που σου πα γιατι ουσιαστικα και στις 2 περιπτωσεις χανεις εγγυηση.οποτε αν ειναι να χασω εγγυηση θα προτιμησω αλλη ρομ και οχι της samsung

Τώρα τι είπες; Το διάβασες το σχόλιο;;;

ΔΕΝ παίζει το συγκεκριμένο κινητό να πάει στο service για brickarisma ¨η και εγώ δεν ξέρω από τι...

Σου είπα ο μόνος λόγος που θα πάει, είναι να πέσει κάτω και να γίνει κομμάτια. Εκεί νομίζεις ότι έχεις εγγύηση;

και One more δεν είναι υποχρεωτικό να κάνεις root Λέμεεεεεεεε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...