Dbzakias2 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Παίδες δεν θα μπω σε διαμάχη αλλά ο Νίκος δεν είπε για ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ οπότε μην βάζετε στο πληκτρολόγιο κάποιου πλήκτρα που δεν έχει πατήσει... Επίσημη 2,3 παίρνει εδώ και καιρόοοοο για το Ελλάντα ακόμα,,, οκ so what? Και δεν μπαίνω στη συζήτηση για να μην την κάνω αχταρμά με όσα διάβασα... ναι αλλα οταν γινεται συζητηση για out-of-the-box κατασταση και καποιος βαζει στα υπερ ενος κινητου την εκδοση 2.3 θα εννοει την επισημη! (αλλιως κακο του κεφαλιου του). ετσι δεν βαλαμε στο πληκτρολόγιο κάποιου πλήκτρα που δεν έχει πατήσει! αν και σε σενα δεν μπορω να πω τιποτα λογο μιας αλφα συμπάθειας, μπορω να πω οτι θα επρεπε να μπεις στη συζήτηση διοτι μονο καλο θα εκανες (@topic starter)!
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Παίδες δεν θα μπω σε διαμάχη αλλά ο Νίκος δεν είπε για ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ οπότε μην βάζετε στο πληκτρολόγιο κάποιου πλήκτρα που δεν έχει πατήσει... Επίσημη 2,3 παίρνει εδώ και καιρόοοοο για το Ελλάντα ακόμα,,, οκ so what? Και δεν μπαίνω στη συζήτηση για να μην την κάνω αχταρμά με όσα διάβασα... Πες τα kiddo γιατι εγω εχω βγει off πια. Και ο Νικος μαλλον. Eδω o Dbzakias2 λεει πως το Nexus S ειναι πιο οικονομικο απο SGS (πραγμα που ισχυει για το μοντελο με LCD), μετα πεταει πως αναφερεται γενικα στο μοντελο με SAMOLED και γενικα επικρατει ενα χαος.
karmen1983 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 ναι αλλα οταν γινεται συζητηση για out-of-the-box κατασταση και καποιος βαζει στα υπερ ενος κινητου την εκδοση 2.3 θα εννοει την επισημη! (αλλιως κακο του κεφαλιου του). ετσι δεν βαλαμε στο πληκτρολόγιο κάποιου πλήκτρα που δεν έχει πατήσει! αν και σε σενα δεν μπορω να πω τιποτα λογο μιας αλφα συμπάθειας, μπορω να πω οτι θα επρεπε να μπεις στη συζήτηση διοτι μονο καλο θα εκανες (@topic starter)! Είπε.... Η S-AMOLED είναι λιγότερο ενεργοβόρα από τις LCD. Για την αυτονομία παίζουν πολλά ρόλο. Αυτονομία θα έχεις περίπου την ίδια. Απλά η S-AMOLED είναι η μέρα με την νύχτα με την LCD που φοράει το Nexus S που θες να πάρεις. Για αυτό προτιμάς το Galaxy S από το Nexus S. Το Galaxy S θα αναβαθμιστεί επίσημα σε 2.3(Gingerbread). Ανεπίσημα εδώ και μήνες φοράει την 2.3.4(Gingerbread). Και δεν βλέπω να το βάζει στα θετικά του... Πολύ σοφά απάντησε ότι στο θέμα αυτονομίας ναι μεν η οθόνη παίζει ρόλο ΑΛΛΑ δεν είναι και το μόνο... Πχ 2 Galaxy S με διαφορεικές εφαρμογές εγκατεστημένες και αν μπορούμε υποθετηκά να πούμε ίδια χρήση θα έχουν διαφορετική αυτονομία. Ανάλογα πως έχει σετάρει ο κάθε ένας το κινητό του και πόσο το χρησιμοποιεί λοιπόν και πόσο προσέχει τι χώνει μέσα πάει και η μπαταρία... Στο θέμα περί ρομ και υποστήριξης... Δεν βλέπω πουθενά να υστερεί το Galaxy S έναντι οποιουδήποτε κινητού. Αν μου το λέγατε πέρισυ θα το πίστευα. Τώρα δεν... Τέλος στο θέμα οθόνης No comments... Μόνο να σκεφτείς ότι έχει LCD Με τα 20ευρώπουλα διαφορά. Αν κατάλαβα καλά γι' αυτό το μοντέλο μιλάτε αφού είπατε και διαφορές τιμών... Και αυτό το quandrant_pos_to_eipame θα συμφωνήσω με τους κυρίους... Μπορεί να βγεί μέσα στη λίστα κανένα NOKIA 3210 ως πρώτο και να τρίβεται τα μάτια σας
nikoskon Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Storm & Karmen, μην ασχολείστε. Δεν αξίζει. Άλλωστε το έχει πει και ο Αλβέρτος, περί των δύο αιωνίων...
virvilis Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 παιδια καλησπερα κ απο μενα.Συμφωνα με οσα εχω διαβασει εχω κατασταλαξει στο nexus . Ειμουν μεταξυ nexus k galaxy s.Μηπως ξερετε αν θα βρω κανενα nexus στο πλαισιο του πειραια ?εχει μεινει τιποτα ? αν ξερετε κ μου απαντησετε θα το εκτιμησω αρκετα !
karteo24 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 παιδια καλησπερα κ απο μενα.Συμφωνα με οσα εχω διαβασει εχω κατασταλαξει στο nexus . Ειμουν μεταξυ nexus k galaxy s.Μηπως ξερετε αν θα βρω κανενα nexus στο πλαισιο του πειραια ?εχει μεινει τιποτα ? αν ξερετε κ μου απαντησετε θα το εκτιμησω αρκετα ! κοιτα στο ιντερνετ το εχει διαθεσιμο.αλλα δεν ξερω σε ποια μαγαζια.παρε ρωτα και αν δεν εχει κανε παραγγελια να στο στειλουν σπιτι.3 μαγαζια το ειχαν προσφορα ξεπουλησε το πλαισιο ξαναεφερε και ξεπουλησε παλι.στα 299 αυτη η κινηταρα ειναι σα να κλεβεις εκκλησια οσο για τη 2.3 και το galaxy το ξερω οτι υπαρχει Internasional εκδοση αλλα προυποθετει rootarisma για να μπορεις να την βαλεις.δεν ειναι ολοι διατιθεμινενοι να ρουταρουν το κινητο και να χασουν εγγυηση.οχι οτι παθαινει τιποτα αλλα μια στο τοσο αν γινει καμια στραβη
karmen1983 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 οσο για τη 2.3 και το galaxy το ξερω οτι υπαρχει Internasional εκδοση αλλα προυποθετει rootarisma για να μπορεις να την βαλεις.δεν ειναι ολοι διατιθεμινενοι να ρουταρουν το κινητο και να χασουν εγγυηση.οχι οτι παθαινει τιποτα αλλα μια στο τοσο αν γινει καμια στραβη Τώρα με δουλεύετε ναι; Από πότε για να περάσεις μια Official rom έστω International προϋποθέτει να είσαι και rootarismenos;;; Την εγγύηση την χάνεις γιατί ντε και καλά στη χώρα σου δεν είναι επίσημη η rom... Αυτά για να ξεκαθαρίζουμε μερικά... Φαίνεται λοιπόν ότι ξέρετε για πιο κινητό μιλάτε τόση ώρα... Και επίσης για να τελειώνω με το θέμα... ΟΤΙ και να συμβεί στο κινητό, ΕΚΤΟΣ αν πέσει κάτω και σπάσει(που σε αυτή τη περίπτωση δεν σας καλύπτει η εγγύηση), φτιάχνεται χωρίς να πάει στο Service...
Dbzakias2 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Και επίσης για να τελειώνω με το θέμα... ΟΤΙ και να συμβεί στο κινητό, ΕΚΤΟΣ αν πέσει κάτω και σπάσει(που σε αυτή τη περίπτωση δεν σας καλύπτει η εγγύηση), φτιάχνεται χωρίς να πάει στο Service... κατι σαν το pc
flik Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Και επίσης για να τελειώνω με το θέμα... ΟΤΙ και να συμβεί στο κινητό, ΕΚΤΟΣ αν πέσει κάτω και σπάσει(που σε αυτή τη περίπτωση δεν σας καλύπτει η εγγύηση), φτιάχνεται χωρίς να πάει στο Service... Αυτό πρέπει να τονιστεί. Και σε htc android συμβαίνει (σχεδόν στον ίδιο βαθμό), αλλά με μια διαφορά. Εδώ τα πράγματα με το download mode είναι πολύ πιο εύκολα. Και υπάρχει και το usb jig, που είναι φθηνό να το αγοράσεις και εύκολο σχετικά να το κάνεις και μόνος σου, και μπορείς να πειράζεις το κινητό όποτε θέλεις. Ή αντίστοιχα ότι βλακεία και να κάνεις να το πας σε εργοστασιακή κατάσταση. Και αν δεν γίνεται, τότε έχει χαλάσει τελείως απο άλλο λόγο, άρα το πας έτσι στο service. Θέλω να πω δεν τίθεται κανένα θέμα μη αναστρεψιμότητας, κινδύνου brickαρίσματος, και εγγύησης. Διάβασμα πρώτα, και μετά ατέλειωτο πείραγμα.
Moderators stormrain Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 τα εχω δουλεψει και τα 2. υπαρχει Internasional εκδοση αλλα προυποθετει rootarisma για να μπορεις να την βαλεις. Καλα πεθανα στα γελια ε. Οταν λες τα εχεις δουλεψει και τα δυο εννοεις στο Πλαισιο απλως γυρναγες τις οθονες του TouchWiz? Επισης οπως λεει η Karmen1983, κατα τα φαινομενα δεν γνωριζεις για τι μιλας. Κριμα παντως, επρεπε να το ειχες αναφερει αυτο απο την αρχη, θα με ειχες γλιτωσει απο αρκετο typing
karteo24 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Καλα πεθανα στα γελια ε. Οταν λες τα εχεις δουλεψει και τα δυο εννοεις στο Πλαισιο απλως γυρναγες τις οθονες του TouchWiz? Επισης οπως λεει η Karmen1983, κατα τα φαινομενα δεν γνωριζεις για τι μιλας. Κριμα παντως, επρεπε να το ειχες αναφερει αυτο απο την αρχη, θα με ειχες γλιτωσει απο αρκετο typing μαλλον εισαι ασχετος φιλε οποτε δεν αξιζει να ασχολειτε κανεις.το galaxy s το χει φιλος μου και ακομη περιμενει την 2.3.οπως καταλαβαινεις σου απαντω και στο πρωτο ερωτημα απο που το εχω δουλεψει το κινητο.αν εισαι μυρωδιας σε ενα θεμα δεν χρειαζεται να μπεις να γραψεις κατι μονο και μονο για να γραψεις
Moderators stormrain Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Πες του να το κανει root και να περασει την 2.3 εχει οδηγιες στο wiki
karmen1983 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Πες του να το κανει root και να περασει την 2.3 εχει οδηγιες στο wiki Περίμενε να πάω να κάνω διόρθωση ρεεεεεεε... Δεν έχω βάλει,,,, ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ προϋπόθεση rootarισμένη συσκευή
karteo24 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 βρες μου galaxy με 2.3.4 και το σπαω το κινητο μου τωρα.τα παπατζιλικια αλλου.μην παραπληροφορειτε τον κοσμο
Dbzakias2 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 βρες μου galaxy με επίσημη ελληνικη 2.3.4 και το σπαω το κινητο μου τωρα.τα παπατζιλικια αλλου.μην παραπληροφορειτε τον κοσμο fixed
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα