nikoskon Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Το κινητό συνήθως το κοιτάς με τα μάτια για να μπορείς να το χειριστείς στην καθημερινότητα σου. Επομένως ναι, θέλω η οθόνη μου να είναι η καλύτερη που υπάρχει. Συν όλα τα υπόλοιπα πλεονεκτήματα που έχουμε αναφέρει.
karteo24 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 αν δεν σας αρεσει το quadrant υπαρχει το antutu benchmark στο μαρκετ που βγαζει το ιδιο παντα με πολυ μικρη αποκλιση και ειναι απο τα καλυτερα.και εκεινο ψεμματα λεει που βγαζει πολυ πιο γρηγορο το nexus s.η προπαγανδα εχει και τα ορια της.λεφτα δινει ο αλλος.δεν γινεται ολα τα τεστ να βγαζουν πολυ πιο γρηγορο το nexus και ολα τα ειναι αχρηστα Το κινητό συνήθως το κοιτάς με τα μάτια για να μπορείς να το χειριστείς στην καθημερινότητα σου. Επομένως ναι, θέλω η οθόνη μου να είναι η καλύτερη που υπάρχει. Συν όλα τα υπόλοιπα πλεονεκτήματα που έχουμε αναφέρει. ποια ειναι ταλλα πλεονεκτηματα?μονο την οθονη μας λες τοση ωρα.σολα ταλλα υπερτερει το nexus και σχεδιαστικα επισης.και μονο το γεγονος οτι το nexus θα παρει 2-3 αναβαθμισεις ακομη επισημα ειναι το μεγαλυτερο πλεονεκτημα.οποιος θελει ενα καθαρο android Κινητο να πηγαινει σφαιρα με το που το βγαζεις απο το κουτι απλα παιρνει nexus.
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 ποια ειναι ταλλα πλεονεκτηματα?μονο την οθονη μας λες τοση ωρα.σολα ταλλα υπερτερει το nexus και σχεδιαστικα επισης.και μονο το γεγονος οτι το nexus θα παρει 2-3 αναβαθμισεις ακομη επισημα ειναι το μεγαλυτερο πλεονεκτημα.οποιος θελει ενα καθαρο android Κινητο να πηγαινει σφαιρα με το που το βγαζεις απο το κουτι απλα παιρνει nexus. Eπειδη δεν θα μπορουσα να τα γραψω πιο απλα απο τον privateer, ας κανω ενα quote μηπως και ληξει. Galaxy S SAmoled Radio Gorilla Glass 720p Native (ακομη περιμενω τι πρεπει να κανεις για να γραφει 720 το Nexus) Upgradable στα 40GB TV out Bluetooth 3.0 Nexus S Flash 16GB Σκορ 7-2 υπερ Galaxy Καλα το σχεδιαστικο κομματι απλως το προσπερνω, ειναι τοσο υποκειμενικο οσο το "μου αρεσει το κοκκινο χρωμα" Βetter now? Και ναι, τα benchmarks ειναι αχρηστα, tough luck αλλα ετσι ειναι
karteo24 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Eπειδη δεν θα μπορουσα να τα γραψω πιο απλα απο τον privateer, ας κανω ενα quote μηπως και ληξει. Καλα το σχεδιαστικο κομματι απλως το προσπερνω, ειναι τοσο υποκειμενικο οσο το "μου αρεσει το κοκκινο χρωμα" Βetter now? Και ναι, τα benchmarks ειναι αχρηστα, tough luck αλλα ετσι ειναι δεν εβαλες κατι πολυ βασικο στη συγκριση.οτι το ενα παει σφαιρα και το αλλο λαγκαρει.η λειτουργια ειναι το πιο βασικο.για τα 40gb που λες πρεπει να πληρωσεις.το nexus s σου δινει ηδη 16 gb χωρο και για να πιασεις αντιστοιχη ταχυτητα πρεπει να παρεις καρτα class10 που ειναι πανακριβη.επισης επειδη εγραψες πολλα ανουσια πραγματα και το εβγαλες 7-2 σου λεω οτι εχει curved οθονη το nexus που ειναι πολυ μπροστα και κανει το σκρολαρισμα ευχαριστιση.πιανεις το ενα κινητο το βγαζεις απο το κουτι παει σφαιρα με 2.3.4 παρνεις και το αλλο λαγκαρει και περμενεις ακομη τη samsung να βγαλειτο 2.3 επισημα.ατυχης η συγκριση σου.ολα τα τεστ ταχυτητας που ελεγχουν τα παντα και ειναι ο καλυτερος κριτης gpu,3d,2d,memory τα παντα ολα βγαζουν πολυ πιο γρηογορο το nexus s.επειδη δεν σε συμφερει μαλλον τα παραβλεπεις.τα αυτοκινητα οταν τα κανουν δυναμομετρηση και βγαζουν υποδυναμη και ροπη ειναι μουφα με βαση τα λεγομενα σου.ακουγεσαι.
Dbzakias2 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Καλα το σχεδιαστικο κομματι απλως το προσπερνω, ειναι τοσο υποκειμενικο οσο το "μου αρεσει το κοκκινο χρωμα" ετσι ακριβως ειναι και με την οθονη! και φιλε privateer στα υπερ και στα κατα καλυτερα θα ηταν να τα εγραφες ολα και οχι μονο οτι σου καπνισει αλλιως καλυτερα να μην εγραφες τιποτα! ειναι απλο! οι κατοχοι του galaxy s χαιρονται την οθονη του κινητου τους ενω οι κατοχοι του nexus s χαιρονται ολο το κινητο! αν και τωρα που τα λεμε το nexus s εχει καλυτερη οθονη (contour)!
karteo24 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 υπερ nexus s 16 gb μνημη flash curved οθονη μηδεν λαγκαρισμα και ταχυτατο με υψηλοτατες βαθμολογιες οποιο benchmark και να κανετε 2.3.4 επισημα και οτι εκδοση βγαινει την εχεις πρωτος ενω οι αλλοι δεν θα την παρουν ποτε η θα την παρουν σε 7-8 μηνες pure android χωρις περιττες βλακειες να επιβαρυνουν την μνημη υπερ galaxy s οθονη super amoled σκορ 7-1 υπερ του nexus η οθονη θα με πειραζε αν ειχε ξεπλυμενα χρωματα.απο τη στιγμη που και η sclcd εχει μια χαρα χρωματα δεν εχω προβλημα με οθονη.αλλωστε ταινια δεν προκειτε ποτε να δω ποτε στο κινητο.κανα παιχνιδι παιζω ιντερνετ κτλ οπως ο περισσοτερος κοσμος.με ενδιαφερει να μην τρωει σκαλωματα και να ειναι γρηγορο και στο σερφαρισμα και σε βντεακια υοθτθβε να μην τρωει σκαλωματα και καλη αυτονομα να εχει και απο λογισμικο να υποστηριζεται αμεσα.και το λογισμικο ειναι βασικο και για την αυτονομια.2.3.4 με σημαντικη βελτιωση το γεγονος οτι κλεινει αστραπιαια μολις βγεις απο μια εφαρμογη κα δεν την κραταει να τρεχει.κορυφαιο κινητο για μενα στα μονοπυρηνα γιατι τα εχω δουλεψει και τα 2.μονο το arc δεν εχω πιασει στα χερια μου
Dbzakias2 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 υπερ nexus s 16 gb μνημη flash curved οθονη μηδεν λαγκαρισμα και ταχυτατο με υψηλοτατες βαθμολογιες οποιο benchmark και να κανετε 2.3.4 επισημα και οτι εκδοση βγαινει την εχεις πρωτος ενω οι αλλοι δεν θα την παρουν ποτε η θα την παρουν σε 7-8 μηνες pure android χωρις περιττες βλακειες να επιβαρυνουν την μνημη υπερ galaxy s οθονη super amoled σκορ 7-1 υπερ του nexus η οθονη θα με πειραζε αν ειχε ξεπλυμενα χρωματα.απο τη στιγμη που και η sclcd εχει μια χαρα χρωματα δεν εχω προβλημα με οθονη.αλλωστε ταινια δεν προκειτε ποτε να δω ποτε στο κινητο.κανα παιχνιδι παιζω ιντερνετ κτλ οπως ο περισσοτερος κοσμος.με ενδιαφερει να μην τρωει σκαλωματα και να ειναι γρηγορο και στο σερφαρισμα και σε βντεακια υοθτθβε να μην τρωει σκαλωματα και καλη αυτονομα να εχει και απο λογισμικο να υποστηριζεται αμεσα.και το λογισμικο ειναι βασικο και για την αυτονομια.2.3.4 με σημαντικη βελτιωση το γεγονος οτι κλεινει αστραπιαια μολις βγεις απο μια εφαρμογη κα δεν την κραταει να τρεχει.κορυφαιο κινητο για μενα στα μονοπυρηνα γιατι τα εχω δουλεψει και τα 2.μονο το arc δεν εχω πιασει στα χερια μου δικιο εχεις αλλα και να μην ισχύουν αυτα οταν καποιος που ειχε και τα δυο λεει πως το ενα ειναι καλυτερο τι αλλο θελεις; δεν εβαλες κατι πολυ βασικο στη συγκριση.οτι το ενα παει σφαιρα και το αλλο λαγκαρει.η λειτουργια ειναι το πιο βασικο.για τα 40gb που λες πρεπει να πληρωσεις.το nexus s σου δινει ηδη 16 gb χωρο και για να πιασεις αντιστοιχη ταχυτητα πρεπει να παρεις καρτα class10 που ειναι πανακριβη.επισης επειδη εγραψες πολλα ανουσια πραγματα και το εβγαλες 7-2 σου λεω οτι εχει curved οθονη το nexus που ειναι πολυ μπροστα και κανει το σκρολαρισμα ευχαριστιση.πιανεις το ενα κινητο το βγαζεις απο το κουτι παει σφαιρα με 2.3.4 παρνεις και το αλλο λαγκαρει και περμενεις ακομη τη samsung να βγαλειτο 2.3 επισημα.ατυχης η συγκριση σου.ολα τα τεστ ταχυτητας που ελεγχουν τα παντα και ειναι ο καλυτερος κριτης gpu,3d,2d,memory τα παντα ολα βγαζουν πολυ πιο γρηογορο το nexus s.επειδη δεν σε συμφερει μαλλον τα παραβλεπεις.τα αυτοκινητα οταν τα κανουν δυναμομετρηση και βγαζουν υποδυναμη και ροπη ειναι μουφα με βαση τα λεγομενα σου.ακουγεσαι. οπως ειπα και προηγουμενως αστους! να κατσουν με την <<καλη>> οθονη τους ενω εμεις καθομαστε με το τελειο κινητο μας!
nikoskon Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Porvas To Nexus S, ΔΕΝ παίρνει καρτα μνήμης ΔΕΝ έχει Super AMOLED οθόνη. To Galaxy S ήδη παίρνει 2.3, μπορείς να αυξήσεις την μνήμη του στα 40+GB, έχει FM radio με RDS. To μοναδικό που δεν έχει είναι flash στην κάμερα. Αν το ψάξεις θα δεις πως ακόμα και σε υποσυστήματα όπως WiFi,bluetooth και πολλά άλλα είναι καλύτερο από το nexus s. Γενικότερα είναι απείρως καλύτερο με μόλις +20€.
Dbzakias2 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Porvas To Nexus S, 1.ΔΕΝ παίρνει καρτα μνήμης 2.ΔΕΝ έχει Super AMOLED οθόνη. 3.To Galaxy S ήδη παίρνει 2.3, 4.μπορείς να αυξήσεις την μνήμη του στα 40+GB, 5.έχει FM radio με RDS. To μοναδικό που δεν έχει είναι flash στην κάμερα. Αν το ψάξεις θα δεις πως ακόμα και σε υποσυστήματα όπως WiFi,bluetooth και πολλά άλλα είναι καλύτερο από το nexus s. Γενικότερα είναι απείρως καλύτερομε μόλις +20€. 1. δεν παιρνει καρτα μνημης αλλα με 10€ σου προσθετουν αλλα 10gb και παει λεγοντας 2.εχει super amoled οθονη εκτος αν μιλας μονο για την sclcd εκδοση που σε συμφερει περισσοτερο 3. επισημη 2.3; 4. ναι αλλα με τι κοστος; και παλι για να φτασεις την ταχυτητα της ενσωματωμενης μνημης πρεπει να παρεις class10 που ειναι πανακριβες 5. οκ αν το παρουμε ετσι ολες οι custom roms του nexus s υποστηριζουν ραδιοφωνο και χωρις ακουστικα... επισης δεν καταλαβαινω το απειρως καλυτερο αφου πριν καποια ποστ ειχες πει οτι ηταν σχεδον ολοιδια! και παλι να εχεις δικιο σε αυτα που λες μονο και μονο που το nexus s ειναι απειρως γρηγοροτερο απο το sgs, δεν χρειαζεται να πουμε τιποτα αλλο!
nikoskon Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Mods αν υπάρχει κανονισμός για παραπληροφόρηση, ενεργοποιήστε τον παρακαλώ.
Dbzakias2 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Mods αν υπάρχει κανονισμός για παραπληροφόρηση, ενεργοποιήστε τον παρακαλώ. δεν ειναι παραπληροφόρηση, απλα συμπληρώνω/τροποποιώ/ολοκληρώνω αυτα που εγραψες! αν τα εγραφες σωστα χωρις να μασας τα λογια σου και χωρις να μεροληπτείς δεν θα χρειαζόταν να γραψω ολη αυτη την παραπληροφορηση. ετσι και αλλιως παντου -εκτος απο σενα και κανα δυο αλλους- το nexus s βγαινει πιο μπροστα απο το sgs οτι και να κανουμε! αν προσπαθεις να αποδειξεις το αντιθετο τοτε τσαμπα κουραζεσαι!
georginos1989 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 nikoskon αφου δεν πιστεύεις στα tests μη σε δω να χρησιμοποιείς ποτε καποιο test για να πεις οτι ενα προϊόν ειναι καλυτερο... Αντε δεν τα εμπιστευεσε οκ.. αλλα σου λεει τα χει χρησιμοποιήσει και τα 2 και ειναι καλυτερο το nexus
karteo24 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 ρε φιλε εχεις φλομωσει το θεμα με ψεμματα.μεχρι και οτι υπαρχει επισημη 2.3 ελληνικη για το galaxy μας ειπες.θα παει ο αλλος να το παρει θα περιμενει να κατεβασει ενημερωση 2.3 και τσαμπα θα περιμενει.σταματα επιτελους να παραπληροφορεις τον κοσμο.το παμε το μονο καλυτερο του galaxy ειναι η amoled.ως εκει.δεν εχει κατι αλλο να προσφερει και απεναντιας εχει κατι που δεν διορθωνεται ουτε με εγχειρηση.την απουσια led flash.
Dbzakias2 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 ρε φιλε εχεις φλομωσει το θεμα με ψεμματα.μεχρι και οτι υπαρχει επισημη 2.3 ελληνικη για το galaxy μας ειπες.θα παει ο αλλος να το παρει θα περιμενει να κατεβασει ενημερωση 2.3 και τσαμπα θα περιμενει.σταματα επιτελους να παραπληροφορεις τον κοσμο.το παμε το μονο καλυτερο του galaxy ειναι η amoled.ως εκει.δεν εχει κατι αλλο να προσφερει και απεναντιας εχει κατι που δεν διορθωνεται ουτε με εγχειρηση.την απουσια led flash. και εκτος αυτου μετα εχει το θρασος να λεει σε μας για ψεματα και παραπληροφορηση
karmen1983 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Παίδες δεν θα μπω σε διαμάχη αλλά ο Νίκος δεν είπε για ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ οπότε μην βάζετε στο πληκτρολόγιο κάποιου πλήκτρα που δεν έχει πατήσει... Επίσημη 2,3 παίρνει εδώ και καιρόοοοο για το Ελλάντα ακόμα,,, οκ so what? Και δεν μπαίνω στη συζήτηση για να μην την κάνω αχταρμά με όσα διάβασα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα