Προς το περιεχόμενο

Samsung Nexus S

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 164
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

α οκ thanks παιδιά. Για ταινίες ποιό προγραμματάκι χρησιμοποιείτε? Δοκίμασα να περάσω απο το pc μια ταινία γύρω στο 1giga και έπαιξε 5 δευτερόλεπτα την εισαγωγή και κλείνει. Δοκίμασα με το bs player lite και κάτι άλλα που δε θυμάμαι. :-(

Δημοσ.

α οκ thanks παιδιά. Για ταινίες ποιό προγραμματάκι χρησιμοποιείτε? Δοκίμασα να περάσω απο το pc μια ταινία γύρω στο 1giga και έπαιξε 5 δευτερόλεπτα την εισαγωγή και κλείνει. Δοκίμασα με το bs player lite και κάτι άλλα που δε θυμάμαι. :-(

Στο SGS για την ώρα (και μάλλον για πολύ ακόμη) παίζω με τον MX VideoPlayer (χωρίς επιπλεόν codecs για τα avi μου, αν και υπάρχουν και αυτα στο μαρκετ). Ο καλύτερος που έχω δοκιμάσει εδώ και καιρό. Νομίζω ο dbzakias τον προτεινε.

Δημοσ.

Δοκιμασε και τον Moboplayer τοτε να δεις για ποτε αλλαζεις γνωμη. Απλα παιξε το ιδιο video και δες διαφορα στην ποιοτητα και μονο.

Ασε που το ιδιο video σε 720p hard decode ο monbo το παιζει κανονικα ενω στον MX κολαει. Σε soft decode αστο καλυτερα

Δημοσ.

γειά σας και πάλι. Απορία..(όλο απορίες έχω με τη χρήση το ξέρω... :P) Λοιπόν κατέβασα κάποιες ταινίες και τις πέρασα απ το pc στο κινητό. Τις παίζει κανονικά και με το bs player lite και το ΜΧ video. ανέβασα και τους υπότιτλους τους παίζει..αλλά δε συγχρονίζονται

τι παίζει σ'αυτή τη περίπτωση?

α και κάτι ακόμη...μήπως ξέρετε μια εφαρμογή που αναγνωρίζει ποιο τραγούδι ακούγεται εκείνη τη στγμή? thanks :rolleyes:

Δημοσ.

α και κάτι ακόμη...μήπως ξέρετε μια εφαρμογή που αναγνωρίζει ποιο τραγούδι ακούγεται εκείνη τη στγμή? thanks :rolleyes:

Shazam

Για τα βίντεο νομίζω ο Rockplayer κάνει αυτό που θες.

Δημοσ.

Δοκιμασε και τον Moboplayer τοτε να δεις για ποτε αλλαζεις γνωμη. Απλα παιξε το ιδιο video και δες διαφορα στην ποιοτητα και μονο.

Ασε που το ιδιο video σε 720p hard decode ο monbo το παιζει κανονικα ενω στον MX κολαει. Σε soft decode αστο καλυτερα

Βασικά από mobo προερχόμουν, και με κέρδισε πολύ περισσότερο ο ΜΧ. Μεγάλα αρχεία σαν αυτά που λες δεν δοκίμασα ακόμη, αλλά και στα avi πραγματικά δεν βλέπω διαφορά στην ποιότητα. Προτιμώ και το interface με τις λειτουργίες έντασης/φωτεινότητας, νομίζω ότι έχει μεγαλύτερη ακρίβεια στην μετακίνηση με τη μπάρα (στα δευτερόλεπτα) και σίγουρα έχει καλύτερη διαχείριση και εμφάνιση υποτίτλων. αν είχα λίγο χρόνο θα έκανα ένα ακόμη showdown:rolleyes:

Δημοσ.

Απο σήμερα είμαι και εγω κάτοχος του Nexus S. Πρώτο μου Androud τηλέφωνο και νομίζω εκανα την καλύτερη επιλογή που μπορούσα έχοντας δει και το galaxy S μιάς και το έχει η κοπέλα μου. Πιστεύω οτι Nexus σκόνη και χωρίς fm radio είναι το καλύτερο android που θα μπορούσα να έχω πάρει.

Θα ήθελα να ρωτησω πως μπορώ να βγάλω την δόνηση απο την οθόνη κλειδωματος.

Δημοσ.

Απο σήμερα είμαι και εγω κάτοχος του Nexus S. Πρώτο μου Androud τηλέφωνο και νομίζω εκανα την καλύτερη επιλογή που μπορούσα έχοντας δει και το galaxy S μιάς και το έχει η κοπέλα μου. Πιστεύω οτι Nexus σκόνη και χωρίς fm radio είναι το καλύτερο android που θα μπορούσα να έχω πάρει.

Θα ήθελα να ρωτησω πως μπορώ να βγάλω την δόνηση απο την οθόνη κλειδωματος.

Και χωρίς S-AMOLED,Gorilla glass,μSD expansion,TV-out,720p v-recording κλπ...

Αρκεί που σε ευχαριστεί εσένα. :)

Όσον αφορά την οθόνη κλειδώματος, δε νομίζω πως υπάρχει ξεχωριστή ρύθμιση για αυτό εκτός και αν εννοείς το haptic feedback.

Επομένως παίξε με το Settings->Sounds και εκεί θα δεις ποιές επιλογές έχεις για Vibration & Haptic feedback.

Δημοσ.

Πήρα με την έκδοση Super Amoled ας ξεκινήσουμε απόψε εκεί.

Έχω κοιτάξει εκείνη που μου λες αλλά δεν βρήκα κάτι.

Δημοσ.

ξερει καποιος να μου τι πρεπει να κανω για να εγκαταστησω adb drivers?ακολουθησα τον παραπανω οδηγο(http://nexusshacks.com/nexus-s-hacks/how-to-install-nexus-s-windows-usb-drivers/) αλλα δεν μου βγαζει στο update το adb.φταινε μηπως τα windows 7 64bit?αν καποιος ξερει ας μου πει γιατι θελω να το ρουταρο και απο οτι λεει ειναι απαραιτητο να εγκαταστησω αυτους τους drivers.ευχαριστω

• 1 μήνα μετά...
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Ξεθάβω το θεματάκι για να ρωτήσω κάτι...

Έχω εδώ και 17 μήνες περίπου ένα samsung nexus s I9023 και έχω ένα μεγάλο πρόβλημα με το σήμα...πουθενά σχεδόν δεν έχει σήμα ή αν έχει,θα είναι πολύ ασθενές.Για 3g σήμα δε συζητάμε καν!
Το είχα πάρει από το Πλαίσιο και περνώντας πριν λίγες μέρες από το Γερμανό,βρήκα ένα γνωστό μου και μου είπε ότι μπορώ να το πάω σε αυτούς έστω κι αν το έχω αγοράσει από αλλού(με την απόδειξη εννοείται) κ να το στείλουν για service.Μάλλον αυτό θα κάνω γιατί το τηλεφωνάκι είναι μια χαρά αλλά πλέον το έχω μόνο για να μπαίνω στο internet μέσω wifi(αυτό ευτυχώς λειτουργεί άψογα) και για τίποτα άλλο frown.gif
Είχε ποτέ κάποιος παρόμοιο πρόβλημα;Τι μπορεί να φταίει;
Σημείωση:το καλοκαίρι που μας πέρασε το πήγα για αναβάθμιση γιατί είχε κολλήσει και έκανε συνεχώς επανεκκινήσεις από μόνο του.Μετά από αυτή την αναβάθμιση έγινε μεγαλύτερο το μεγάλο πρόβλημα.Πιο πριν για να είμαι ειλικρινής δε θυμάμαι ακριβώς πώς ήταν ως προς το σήμα γιατί δεν το πολυχρησιμοποιούσα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...