Moderators stormrain Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Παιδιά πήρα το nexus s.Είναι πολύ ευχαριστημένος με την επιλογή μου κ σας ευχαριστώ για τις απόψεις του καθενός. Θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις.1.μου συνδέεται μέσω της κόσμοτε αυτόματα στο ίντερνετ κ με χρεώνει 1 Ευρω τζάμπα. Πώς μπορώ να το ρυθμισω να μην γίνεται αυτό 2.πώς γίνεται να στείλω σε μνμ στο φβ μια εικόνα από το κινητό;όχι να την kάνω share. Ευχαριστώ προκαταβολικά 1. Kατεβαζεις το Apn On/Off, το βαζεις ως widget και το ανοιγοκλεινεις ευκολα. Αλλιως πας Settings> Wireless and Network> Use Packet Data το οποιο το ξετικαρεις. Αλλα το πρωτο ειναι πιο αμεσο.
Dbzakias2 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Αν και είμαι κατά των benches, θα συμφωνήσω με το φλας και τον Κ.Ο.Κ.! Περιμένω να μας απαντήσει ο Dbzakias2... Για να μην απαντά τόσο καιρό, μάλλον θα είναι σε κάποιο training room της Google και θα μαθαίνει περί rooting, για να μπορεί να απαντά στο μέλλον! ελα ρε εχω ταξιδι και καναμε σταση! τεσπα σε εξι περιπου ωρες θα ειμαι σπιτι να σου απαντησω!
virvilis Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Ευχαριστώ πολύ.κάτι τελευταίο πώς κάνουμε video κλήση ; έχω φάει τον κόσμο
Dbzakias2 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Ευχαριστώ πολύ.κάτι τελευταίο πώς κάνουμε video κλήση ; έχω φάει τον κόσμο πρεπει να κανεις update στην εκδοση 2.3.4 και μετα μεσα απο το gtalk... Πιο σφαιράτο από το δικό μου Galaxy S δεν είναι: Το παραπάνω benchmark έγινε πριν κανένα μήνα, με CriskeloROM v72 (JVP 2.3.4), GTO Ultimate Kernel v2.2 alpha2, OC@1500MHz με performance governor (σχετικά ασταθές, αλλά όχι αρκετά ώστε να μη μπορέσω να τρέξω το benchmark), ext4 partitions χωρίς journal και χωρίς ενεργοποιημένο stagefright (έχω όμως την αίσθηση ότι είναι μόνιμα ενεργοποιημένο στην 2.3.4 χωρίς να επηρεάζει το playback) έσπασα το φράγμα των 4000 στο Quandrant!!!!! Από τότε έχω φτάσει μέχρι και 4200+, αλλά δεν κράτησα screenshot! Αυτό είναι το κακό με το Galaxy S. Δε μπορεί να βγάλει ...φλας όταν κάνει προσπέραση στο Nexus S. ***beep*** ***beep*** (ήχος από Road Runner, όχι λογοκρισία - μη νομίσετε πως βρίζω κιόλας). Δεν έχω να προσθέσω τίποτα "χρήσιμο" σ'αυτό το thread. καταρχας λεει πιο πανω απο nexus one και οχι το s! δευτερον με oc σατ 1.5ghz και με custom rom το nexus s ξερεις τι σκορ κανει;
NiTroGen Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 καταρχας λεει πιο πανω απο nexus one και οχι το s!Καταρχάς δεν είπα ποτέ πως στο Quadrant έχει μέσα το Nexus S. Ξέρω να διαβάζω εδώ και αρκετά χρόνια. Όπως και ξέρω πως δίνει στα Nexus One και HTC Evo μεγάλη βαθμολογία στη CPU λόγω ενεργοποίησης stagefright το οποίο "ξεγελά" το τεστ αποκωδικοποίησης H264 και το Quadrant θεωρεί ότι έγινε σε χρόνο ~0ms, ενώ δεν έχει γίνει καθόλου! Αυτό το ήξερες ή θες και να σου πω τι είναι το stagefright; δευτερον με oc σατ 1.5ghz και με custom rom το nexus s ξερεις τι σκορ κανει;Όχι, για πε... Να περιμένω και screenshot; Θα σου απαντούσα πιο σοβαρά από την αρχή, αλλά όταν λες στο παραπάνω στο παιδί πως για video κλήση βάλε gtalk, έχασα πάσα ιδέα για τη "συμβατότητά" σου με το Android. @virvilis: Το κινητό υποστηρίζει βίντεο κλήση από τη μάνα του, αρκεί φυσικά να έχεις σήμα 3G. Απλά πήγαινε στον κατάλογο, επέλεξε την επαφή και πάτα το κουμπί "Κλ.Βίντεο". Στο Galaxy S, κάνω βίντεο κλήσεις από την έκδοση 2.1, χωρίς κανένα πρόβλημα. Τώρα αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις άλλα προγράμματα, το Skype υποστηρίζει βίντεο κλήση στο Nexus S (και μάλιστα χωρίς patch), ενώ το gtalk όντως θέλει έκδοση 2.3.4, αλλά με root και τα σωστά αρχεία μπορεί να μπει και σε παλιότερη έκδοση. Αλλά ποιος χρησιμοποιεί gtalk;;; Πέρα από την πλάκα, κάθομαι και διαβάζω τόσες σελίδες που συγκρίνουν το ...ίδιο αυτοκίνητο σε διαφορετική έκδοση. Nexus S = Galaxy S!!!! Η καρδιά του κινητού είναι ο επεξεργαστής και η μνήμη. Και τα 2 έχουν 1 GHz ARM Cortex-A8 CPU με PowerVR SGX 540 GPU και 512 MB LPDDR2 RAM. Ότι τρέχει στο ένα τρέχει και στο άλλο με την ίδια ταχύτητα. Το Nexus S έχει την υποστήριξη της Google, ενώ το Galaxy S της Samsung. Εδώ κερδίζει η Google! Αλλά υπάρχει η κοινότητα των XDA-Developers που υποστηρίζει το ίδιο και τα δύο. Συγγνώμη, αλλά εγώ δεν τα έσκασα χοντρά και πήρα ένα linux κινητό για να μην το πειράξω καθόλου και να το αφήσω σε κατάσταση stock! Αν ήταν έτσι θα έπαιρνα ...iPhone! Από κει και πέρα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι ...περί ορέξεως. Θέλεις 16GB χωρητικότητα από την αρχή και δε σε νοιάζει η επέκταση; Πάρε Nexus S. Το Galaxy S όμως μπορεί να φτάσει τα συνολικά 40GB (έκδοση 8GB + 32GB SD) ή 48GB (έκδοση 16GB + 32GB SD). Θέλεις οθόνη που το μαύρο είναι ...μαύρο και τα χρώματα φυσικότατα; Πάρε Galaxy S ή αν βρεις το Nexus S στην Amoled έκδοση. Θέλεις να βάζεις τα κλειδιά στην ίδια τσέπη με το κινητό; Πάρε Galaxy S (έχει Gorilla Glass). Θέλεις να βγάζεις φωτογραφίες με φλας σε χαμηλό φωτισμό; Πάρε φωτογραφική μηχανή! Αν δε σου περισσεύουν € και για κινητό και για φωτό, τότε πάρε το Nexus S. Θέλεις ραδιόφωνο στο κινητό; Πάρε Galaxy S. Θέλεις υποστήριξη bluetooth 3.0; Πάρε Galaxy S (το Nexus έχει 2.1). Δε σε ενδιαφέρει τίποτα από τα παραπάνω; Πάρε αυτό που θα βρεις φθηνότερο. Και τα 2 είναι υπέροχα κινητά και δεν έχει νόημα να τα συγκρίνουμε μεταξύ τους! Αυτά είχα να πώ... Αντίο σας!
MAKISPANAGIS Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 γειά σας παιδιά. Τελικά πήρα το Nexus απο το πλαίσιο. Απλά το κινητό καραγαμάει. Είναι πολύ καλύτερο απ'ότι νόμιζα. Κάποιες απορίες για όσους ξέρουν... 1. πως βάζουμε ελληνικό πληκτρολόγιο στα μηνύματα; 2ον πως βγάζουμε τα applications απο το μενού που είναι σαν μπάρα κύβου χωρίς όμως να τα σβήσουμε απ το τηλέφωνο (π.χ. θέλω να τα έχω σε φακέλους στια αρχικές ταπετσαρίες νοικοκυρεμένα) 3.ον υπάρχει καμιά εφαρμογή για τηλεόραση? 4. antivirus ποιό προτείνετε? αυτά προς το παρόν...
Moderators stormrain Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Moderators Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 1. Δεν εχει? Κατεβασε το Smart Keyboard ή το Greek IME. Δυο απο τα πολλα. 2. Δεν βγαινουν. 3. Αγνοω. 4. Δεν χρειαζεται.
orlox Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 1. Κατεβασε το multiling και το handsend sms με τα greek language packs τους 2. Προσωπικα χρησιμοποιω το folder orginiser εχει και free εκδοση. Μπορεις ομως να το κανεις και στοκ κρατοντας πατημενο στην οθονη σαν να βαζεις widget αλλα επιλεγεις φακελοι. 3. Υπαρχουν εφαρμογες οπως το spb αλλα θα σου τρωνε απειρο data 4. Κανενα
Moderators stormrain Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Moderators Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 2. Προσωπικα χρησιμοποιω το folder orginiser εχει και free εκδοση. Μπορεις ομως να το κανεις και στοκ κρατοντας πατημενο στην οθονη σαν να βαζεις widget αλλα επιλεγεις φακελοι. Και εγω αυτο νομιζα πως θελει στην αρχη, αλλα μαλλον θελει να βγουν εντελως απο το app drawer. Βασικα ηθελα να ρωτησω, το Folder organiser τι διαφορα εχει απο το Apps organiser της ιδιας εταιρειας?
orlox Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Το apps organiser ειναι η παλια εφαρμογη. Το folder orginiser ειναι σαν να λεμε apps organiser 2. Ουσιαστικα πολλες περισσοτερες δυνατοτητες.
Moderators stormrain Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Moderators Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Το apps organiser ειναι η παλια εφαρμογη. Το folder orginiser ειναι σαν να λεμε apps organiser 2. Ουσιαστικα πολλες περισσοτερες δυνατοτητες. Νiiiice! Εχω μεινει πισω! Παω στην νεα, thanks
MAKISPANAGIS Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 sorry παιδιά θα ρωτήσω μαλακία αλλά είμαι αρχάριος (αντέξτε) τα προγράμματα που αναφέρετε πάνω να εγκαταστήσω για το ελληνκό πληκτρολόγιο τα κατεβάζω απο το market του κινητού ή απο το pc και πως τα περνάω στο τηλέφωνο?
orlox Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Απο το market του κινητου. Ολα απο εκει. Βασικα για να μην μπερδευτεις τα link που σου εδωσα μπορει να ειναι "στο πισι" αλλα οταν πατας εγκατασταση στα βαζει στο κινητο εφοσον αυτο ειναι συνδεδεμενο με wifi στο internet.
MAKISPANAGIS Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 μια άλλη ερώτηση τώρα..κατέβασα ένα παιχνίδι απο τορεντς... για ανδροιδ και θέλω να το περάσω στο κινητό. αυτό μπορεί να γίνει και να το κάνω εγκατάσταση μέσα στο κινητό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα