Προς το περιεχόμενο

Για θέματα δημιουργίας

spermolampis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε ολους .. τι καλησπερα, τετοια ωρα :) αλλα τεσπα :) χαχα . Θα ηθελα να σας ρωτησω τα εξης..

πως θα μπορουσα να φτιαξω ενα τετοιο κομματι π.χ http://www.youtube.com/watch?v=5EWfTXXQn6U για μουσικη λεω , οχι στιχους , ή σαν αυτο εδω http://www.youtube.com/watch?v=YH4HKPeG7OM

τετοια μουσικουλα θελω γιατι απο στιχους το εχω :) Σας παρακαλω πολυ μια βοηθεια !

Δημοσ.

Θα παρακαλούσα τους χρήστες να χρησιμοποιούν τονισμό στα κείμενά τους. Δεν είναι κανόνας του forum, δεν είναι παραξενιά, είναι απλά θέμα αισθητικής και σωστής χρήσης της ελληνικής γλώσσας.

Δημοσ.

Έχεις απόλυτο δίκιο. Συγνώμη. Θα μπορούσε κάποιος να μου λύσει αυτή την απορία μου ;

Σε πρώτη φάση θα χρειαστείς πρόγραμμα!Μιλώντας πάντα για ερσιτεχνική χρήση!Γιατί αν θες να κάνεις κάτι τέτοιο επαγγελματικό,πρέπει να ανεβείς σε κόστος!Σε κάθε περίπτωση έχε στο μυαλό σου τα πνευματικά δικαιώματα,& εννοώ να μην αντιγράψεις αυτό που ακούς.Πρέπει να το χεις πάντα υπ'όψιν σου!

Δημοσ.

Φυσικά και η μουσική θα είναι δική μου. Αυτό είναι δεδομένο . Όπως και οι στίχοι ενός φίλου. Εγω θέλω να μάθω απο ποιο όργανο μπορώ να κάνω τέτοιους ρυθμούς. Και την ηχογράφηση από ποιό πρόγραμμα θα την κάνω ? Μου είπαν το cubase αλλά ειναι πανδύσκολο!

Δημοσ.

Φυσικά και η μουσική θα είναι δική μου. Αυτό είναι δεδομένο . Όπως και οι στίχοι ενός φίλου. Εγω θέλω να μάθω απο ποιο όργανο μπορώ να κάνω τέτοιους ρυθμούς. Και την ηχογράφηση από ποιό πρόγραμμα θα την κάνω ? Μου είπαν το cubase αλλά ειναι πανδύσκολο!

Το midi είναι αυτό που μας δίνει την δυνατότητα να κάνουμε σε όποιο είδος μουσικής θέλουμε,οποιόνδηποτε ρυθμό θέλουμε,με κάποια απαιτούμενα αντικείμενα!Το cubase για hip hop δεν νομίζω να σε βοηθίσει και πάρα πολύ,αλλά σε γενικές γραμμές είναι πολύ καλό πρόγραμμα,και σχετικά εύκολο!Ό,τι θέλεις να κάνεις θα το κάνεις για ερασιτεχνική αποκλειστικά χρήση???Εννοώ δεν θες να ξοδέψεις ούτε ένα Ευρώ???Αυτό πρέπει να μας το πεις για να σε βοηθήσουμε όσο μπορούμε! :mrgreen:

Δημοσ.

Εεε .. ένα midi keyboard αν εννοείς θα το έπαιρνα ... αλλά ποια άλλα έξοδα θα βοηθούσαν στην κατασκευή τέτοιου τραγουδιού ?

Δημοσ.

Εεε .. ένα midi keyboard αν εννοείς θα το έπαιρνα ... αλλά ποια άλλα έξοδα θα βοηθούσαν στην κατασκευή τέτοιου τραγουδιού ?

Κοίτα το midi Keyboard απαιτεί και μια κάρτα ήχου,όπως και ηχεία monitor!Αν ξεκινήσεις να δώσεις λεφτά στο τέλος θα δημιουργήσεις ένα home studio :-D.Εγώ θα σου πω δυο προγραμματάκια που λογικά θα σε βοηθήσουν να φτιάξεις μια δικιά μου μελωδία!Το ένα είναι το πρόγραμμα F.L (Fruity Loops) http://flstudio.image-line.com/ που γνωρίζω απο φίλους οτι σ'αυτήν την μουσική θα βοηθήσει και το άλλο είναι το Ableton Live που χρησιμοποιείται κυρίως απο DJ'S για live perfomance!Ααα και κάτι ακόμη, απο ότι είδα στο δεύτερο βιντεάκι χρησιμοποιούν το cubase.Για μένα πρέπει να δεις πρώτα αν μπορείς να διαθέσεις ένα ποσό!Πιστεύω όμως οτι θα σου δουλέψουν και χωρίς καρτούλα,χωρίς να είμαι 1000% σίγουρος!

Δημοσ.

Εξωτερική κάρτα ήχου εχω την emu tracker pro και 2 μικρόφωνα... το FL το ξερω .. το cubase δεν ξερω να το χρησιμοποιω καθολου. :/ Τι άλλο πρέπει να παρω?

Δημοσ.

Εξωτερική κάρτα ήχου εχω την emu tracker pro και 2 μικρόφωνα... το FL το ξερω .. το cubase δεν ξερω να το χρησιμοποιω καθολου. :/ Τι άλλο πρέπει να παρω?

Σίγουρα μια πηγή ήχου για να ακούς!Είτε ένα ζευγάρι ηχεία μόνιτορ,είτε ένα ζευγάρι ακουστικά.Πίστεψε με έχουν πέσει πολύ οι τιμές!Το FL δεν σου κάνει σαν πρόγραμμα?Έχεις τους ήχους του,plug ins,κλπ?

Δημοσ.

Έχω ενα ζευγαράκι ηχεία αλλά όχι μονιτορ . Τα απλά της logitech . Έχω και ακουστικά . Το FL μου κάνει ναι σαν πρόγραμμα . plugins και τέτοια δεν έχω. :/

Δημοσ.

Έχω ενα ζευγαράκι ηχεία αλλά όχι μονιτορ . Τα απλά της logitech . Έχω και ακουστικά . Το FL μου κάνει ναι σαν πρόγραμμα . plugins και τέτοια δεν έχω. :/

Σε πρώτη φάση είσαι ΟΚ! :mrgreen:Έχεις προσπαθήσει να κάνεις κάτι?Δοκίμασες καθόλου το Ableton Live?Έχεις αρκετές λούπες και μπορείς επίσης να βρεις χιλιάδες!

Δημοσ.

Με το FL είχα προσπαθήσει αλλά δεν μου κολλάνε οι ρυθμοί :) Εάν ταιριάξω ίσως τους στιχους κάτι να βγάλω. :)

Το θέμα είναι πώς μπορώ να το ηχογραφήσω ?

Δημοσ.

Με το FL είχα προσπαθήσει αλλά δεν μου κολλάνε οι ρυθμοί :) Εάν ταιριάξω ίσως τους στιχους κάτι να βγάλω. :)

Το θέμα είναι πώς μπορώ να το ηχογραφήσω ?

http://flstudio.image-line.com/help/ Δες εδώ!!!Mε το Ableton τι εκανέεεεες?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...