MIKELTHEDRUMMER Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Παιδες καλησπερα! Αρχισα εδω και περιπου ενα μηνα να στηνω εναν Adobe Flash Media Server οπου μεσα στις δυνατοτητες του ειναι και το live streaming μεσω DynamicDNS ή public ip!Για να γινει αυτο εφικτο ομως πρεπει να ανοιχτου οι παραπανω πορτες(1935 και 80)!Κανω ολοκληρη την διαδικασια για το port forwarding αλλα οταν check-αρω τις πορτες με το open port check tool αυτες εξακολουθουν να ειναι κλειστες!Το router μου ειναι το Thomson tg585 v7!Τι μπορει να φταει και οι πορτες να παραμενουν κλειστες και μετα το port forwarding? Καποια στιγμη βεβαια αφου εκανα την ιδια διαδικασια 2-3 φορες η πορτα 1935 ανοιξε αλλα μετα απο 2 λεπτα ξανα εκλεισε χωρις να κανω καποια αλλαγη! Δεν δοκιμασα και με αλλες πορτες για να δω αν συμβαινει μονο σε αυτες τις συγκεκριμενες η σε οσες κλειστες προσπαθω να ανοιξω!Θα το δοκιμασω μολις ξανα παω στο γραφειο και θα ενημερωσω το post! Υπαρχει καμια ιδεα ως προς το που μπορει να ωφειλεται το προβλημα? Ευχαριστω εκ των προτερων!
SPANK Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Προφανώς κάνεις σωστά την διαδικασία με το port forward μιας και σου ανοίγει η port την πρώτη φορά βέβαια επειδή ποτε δεν ξέρεις μήπως σου ξεφύγει κάτι (αν και γενικά ειναι απλο το port forward πλέον) σου παραθέτω το παρακάτω video που μπορεί να φάνει χρήσιμο και σε άλλουσ Βασικά κοίτα αν έχεις το firewall του router ανοιχτό οπότε το κλείνεις μήπως σε κόβει αυτο, το ίδιο ισχίει και για τα windows. Επίσης upnp κλειστό
MIKELTHEDRUMMER Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Εκανα την ιδια διαδικασια με το βιντεο ακριβως,καθως για να ειμαι σιγουρος ακολουθησα τις οδηγιες του ιδιου βιντεο με αυτου που ποσταρες!Firewall κλειστα παντα και σε ρουτερ και σε windows!Τι κανω λαθος δενκαταλαβαινω!
SPANK Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Το Upnp το έχεις κλειστό ? Επίσης δοκίμασε και αλλη port να δείς
MIKELTHEDRUMMER Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Το Upnp το έχεις κλειστό ? Επίσης δοκίμασε και αλλη port να δείς Εκλεισα Το Upnp και παλι τιποτα!Δοκιμασα και μια ακομη πορτα και παλι τιποτα!Με firewall δεν παιζει προβλημα γιατι ειναι απενεργοποιημενο και των windows και του router!Τι αλλο μπορει να φταιει? Επισης επικοινωνησα με την εξυπηρετηση πελατων αλλα ακρη δεν εβγαλα.Το μονο που μου ειπαν ειναι οτι το username μπλοκαρει τις πορτες..Τι παιζει με αυτο?Ειναι οντως προβλημα η....?? EDIT : Επισης μου ειπαν να αναβαθμισω το Firmware του router!Πως θα το κανω ?
poulinos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Εκλεισα Το Upnp και παλι τιποτα!Δοκιμασα και μια ακομη πορτα και παλι τιποτα!Με firewall δεν παιζει προβλημα γιατι ειναι απενεργοποιημενο και των windows και του router!Τι αλλο μπορει να φταιει? Επισης επικοινωνησα με την εξυπηρετηση πελατων αλλα ακρη δεν εβγαλα.Το μονο που μου ειπαν ειναι οτι το username μπλοκαρει τις πορτες..Τι παιζει με αυτο?Ειναι οντως προβλημα η....?? EDIT : Επισης μου ειπαν να αναβαθμισω το Firmware του router!Πως θα το κανω ? α.τι εταιρεια εχεις?αν εχεις οτενετ κλεισε την αυξημενη ασφαλεια γιατι κοβει Ports. β.ελεος θα βγαλω σπυρακια.το Username Μπλοκαρει τις πορτες?ελεος. γ.αν εχεις το v8 υπαρχει νεο firmware Στο Site της forthnet . δ.βαλε καρφωτα ip subnet gateway dns στο tcpip Της καρτας δικτυου. ε.πολλες φορες αμα ανοιξεις ena port αλλα δεν τρεχεις το προγραμμα που την χρησιμοποιει θα σου βγαλει οτι ειναι κλειστη. πχ .εχω ανοιξει στο Thomson Την 4444 για το mtorrent.αν εχω κλειστο το mtorrent Μου λεει το Port ειναι κλειστο.αν το εχω ανοιχτο μου λεει οκ οτι ειναι ανοιχτο.οποτε βαλε για δοκιμη την 1935 στο mtorrent ανοιξε το και τρεξε το Test.αν βγει οκ τοτε εισαι οκ.επισης ανοιξε τες και σε Tcp και σε Udp.αυτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.