DimBoud Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Καλησπέρα στην παρέα του insomnia. Πήρα μία Samsung LCD τηλεόραση LE32D400 32'' στα 300 ευρώ και έχω τις εξής απορίες: - Με τους ψηφιακούς δέκτες που βάλαμε στις παλιές τηλεοράσεις, μπορούμε να εγγράψουμε ό,τι παίζει, αν υπάρχει USB. Εδώ δε γίνεται; - Βάζω το stickάκι μου έχοντας μέσα κάποια αρχεία video (avi, mkv, m4v κλπ) και δεν τα βλέπει καν. Στην προηγούμενη περίπτωση τα έβλεπε και κάποια τα έπαιζε.. Κοινώς, έχω ξενερώσει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 εμ.δεν ηξερες?δεν ρωταγες. πιθανοτατα παιζει μονο εικονες απο το usb.και τιποτα αλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimBoud Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 εμ.δεν ηξερες?δεν ρωταγες. πιθανοτατα παιζει μονο εικονες απο το usb.και τιποτα αλλο. Eμ, δεν ήξερα. Την πήρα κάπως βιαστικά με το ποσό να είναι (300 ευρώ) maximum. Το θεωρούσα δεδομένο.. Υπάρχουν άλλες στα 300 που παίζουν δλδ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 δεν αποκλειεται. αλλα τωρα ειναι αργα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimBoud Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Αν υπάρχει, μπορώ να την δώσω/πουλησω, χάνοντας και 20 ευρω.. Αρκεί να έβρισκα κάποια. Δε μπορω όμως να βαλω κάποιον αλλο ψηφιακό δεκτή; Γιατί έτσι φαντάζομαι θα λυθεί το προβλημα, σωστα; Update: Ουσιαστικά λοιπόν χρειάζομαι αναβάθμιση του ψηφιακού μου δεκτή, σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 αν ειναι να δωσεις λεφτα,παρε καποιο εξωτερικο media player κυκλοφορουν αρκετα γυρω στο 50ρικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.