Προς το περιεχόμενο

Μη γνησια παιχνιδια δεν παιζουν στο XBOX LIVE!

Thekillergreece

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας!Εφτιαξα ενα λογαριασμο του ΧΒΟΧ LIVE 2 μηνες πριν.Οταν εφτιαξα το λογαριασμο μου τοτε μετα απο 5 λεπτα οταν τελειωσε η ενημερωση εβαλα ενα μη γνησιο παιχνιδι ασ πουμε Aliens Vs Predator 2010.Μα εδειχνε DVD...Και οταν μπηκα μου εμφανισε ενα εικονιδιο ΧΒΟΧ...Και το παιχνιδι δεν επαιζε καν...Τελειωσε η χρυση συνδρομη μου.Τωρα εχω κανονικο XBOX LIVE.Μα ακομη δεν παιζουν τα μη γνησια παιχνιδια!Τι πρεπει να κανω?

Δημοσ.

Να πάρεις γνήσια παιχνίδια

Να παρω γνησια παιχνιδια του XBOX LIVE?Και να παρω χρυση συνδρομη?Α!Εχουμε οικονομικη κριση επειδι αυτος ο κουτσο Γιωργος παπανδρεου βαζουν ακριβες τιμες!

Δημοσ.

Να κάνεις ανανέωση τη συνδρομή του XBOX Live Gold.

Η συνδρομη χρυσου κανει 60$...?Και τα γνησια παιχνιδια κανουν περιπου 50$?...Δεν παμε καλα...Προτιμω να κατεβασω γνησια παιχνιδια τους ΧΒΟΧ απο το torrent...

Δημοσ.

Δεν είπα κάτι για αυθεντικά παιχνίδια, και δεν είπε κανείς να κάνεις ετήσια συνδρομή.

Κάνε για ένα 3μηνο. Και επείδή μπήκες οnline με φλασαρισμένη και έκανες dashboard update, το drive σου έχει πάλι επίσημο firmware, γι' αυτό δεν παίζουν τα αντιγραμμένα.

@ultralisk

Απλά κορυφή η εικόνα!! Τι βλέμμα είναι αυτό!! :lol:

Δημοσ.

Δεν είπα κάτι για αυθεντικά παιχνίδια, και δεν είπε κανείς να κάνεις ετήσια συνδρομή.

Κάνε για ένα 3μηνο. Και επείδή μπήκες οnline με φλασαρισμένη και έκανες dashboard update, το drive σου έχει πάλι επίσημο firmware, γι' αυτό δεν παίζουν τα αντιγραμμένα.

@ultralisk

Απλά κορυφή η εικόνα!! Τι βλέμμα είναι αυτό!! :lol:

Και τι πρεπει να κανω και να ξανα παιξω τα μη γνησια παιχνιδια?

Δημοσ.

Να φλασάρεις πάλι το drive.

Τι εννοεις να φλασαρω το drive?Μηπως εννοεις φορματ?Εγω παντως δεν καταλαβαινω για αυτο που λες να φλασαρω το drive...

Δημοσ.

Την κονσόλα απ' ότι κατάλαβα την αγόρασες έτοιμη να παίζει κοπιές..

Πρέπει να περάσεις custom firmware στο drive για να αναγνωρίζει τα αντίγραφα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...