Thekillergreece Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Καλησπερα σας!Εφτιαξα ενα λογαριασμο του ΧΒΟΧ LIVE 2 μηνες πριν.Οταν εφτιαξα το λογαριασμο μου τοτε μετα απο 5 λεπτα οταν τελειωσε η ενημερωση εβαλα ενα μη γνησιο παιχνιδι ασ πουμε Aliens Vs Predator 2010.Μα εδειχνε DVD...Και οταν μπηκα μου εμφανισε ενα εικονιδιο ΧΒΟΧ...Και το παιχνιδι δεν επαιζε καν...Τελειωσε η χρυση συνδρομη μου.Τωρα εχω κανονικο XBOX LIVE.Μα ακομη δεν παιζουν τα μη γνησια παιχνιδια!Τι πρεπει να κανω?
JohnVani18 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Να κάνεις ανανέωση τη συνδρομή του XBOX Live Gold.
ultralisk Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 την μία λές για μη γνήσια παιχνίδια και μετά λες "Μα ακομη δεν παιζουν τα γνησια παιχνιδια!"
Thekillergreece Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Να πάρεις γνήσια παιχνίδια Να παρω γνησια παιχνιδια του XBOX LIVE?Και να παρω χρυση συνδρομη?Α!Εχουμε οικονομικη κριση επειδι αυτος ο κουτσο Γιωργος παπανδρεου βαζουν ακριβες τιμες!
Thekillergreece Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Να κάνεις ανανέωση τη συνδρομή του XBOX Live Gold. Η συνδρομη χρυσου κανει 60$...?Και τα γνησια παιχνιδια κανουν περιπου 50$?...Δεν παμε καλα...Προτιμω να κατεβασω γνησια παιχνιδια τους ΧΒΟΧ απο το torrent...
JohnVani18 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δεν είπα κάτι για αυθεντικά παιχνίδια, και δεν είπε κανείς να κάνεις ετήσια συνδρομή. Κάνε για ένα 3μηνο. Και επείδή μπήκες οnline με φλασαρισμένη και έκανες dashboard update, το drive σου έχει πάλι επίσημο firmware, γι' αυτό δεν παίζουν τα αντιγραμμένα. @ultralisk Απλά κορυφή η εικόνα!! Τι βλέμμα είναι αυτό!!
Thekillergreece Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δεν είπα κάτι για αυθεντικά παιχνίδια, και δεν είπε κανείς να κάνεις ετήσια συνδρομή. Κάνε για ένα 3μηνο. Και επείδή μπήκες οnline με φλασαρισμένη και έκανες dashboard update, το drive σου έχει πάλι επίσημο firmware, γι' αυτό δεν παίζουν τα αντιγραμμένα. @ultralisk Απλά κορυφή η εικόνα!! Τι βλέμμα είναι αυτό!! Και τι πρεπει να κανω και να ξανα παιξω τα μη γνησια παιχνιδια?
Ntinaras Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 απορω πως με τετοιο τιτλο κρα πειρατειας ζει ακομα το τοπικ
JohnVani18 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Εδώ υπάρχουν πόσοι οδηγοί για να χακάρεις κονσόλες..
Thekillergreece Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Να φλασάρεις πάλι το drive. Τι εννοεις να φλασαρω το drive?Μηπως εννοεις φορματ?Εγω παντως δεν καταλαβαινω για αυτο που λες να φλασαρω το drive...
JohnVani18 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Την κονσόλα απ' ότι κατάλαβα την αγόρασες έτοιμη να παίζει κοπιές.. Πρέπει να περάσεις custom firmware στο drive για να αναγνωρίζει τα αντίγραφα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.