foititis.007 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 γεια σασ παιδια! θα ηθελα να σασ κανω την εξης ερωτηση : ημουν ετοιμοσ να περω το ideos x5 185 ευρω οταν ενασ φιλος μου μου ειπε οτι πουλαει μεταχειρισμενο i phone 3gs 16g 180 ευρω. ποιο απο τα 2 να προτιμησω? ευχαριστω εκ των προτερων
kajwbtfe Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Επικινδυνες ερωτησεις,θανασιμες απαντησεις....
amav Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Εγώ θα έπαιρνα το 3GS, λόγω iOS και μάλιστα τη δυνατότητα του πάρει το 5. Τώρα πρέπει να δεις και σε τι κατάσταση είναι, καθώς και να συνυπολογίσεις την έλλειψη εγγύησης. Από κει και πέρα μετράνε οι ανάγκες σου και τα βάρη που βάζεις εσύ προσωπικά στα μειονεκτήματα και πλεονεκτήματα του καθενός. Καλές αγορές
nikoskon Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δες και κρίνε μόνος σου: http://www.gsmarena....6&idPhone2=3596 X5 α) καλύτερη κάμερα β) καλύτερη οθόνη γ) καλύτερο wifi δέκτη δ) παίζει flash ε) δεν έχει κλειδωμένο bluetooth στ) παίρνει κάρτα μνήμης υπερέχει και στα χαρακτηριστικά CPU/RAM/GPU αλλά δεν θα τα χρησιμοποιήσω ως επιχείρημα γιατί αξιοποιούνται διαφορετικά από το λειτουργικό σε σχέση με το iOS. Νομίζω πως δεν υπάρχει δίλημμα για το ποιό είναι καλύτερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.