dimitrisOS Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 εχω φτιάξει εναν player στην visual basic βλεπε την εικονα τα εχω φτειαξη ολα μια χαρα εκτος οταν παω να αποθηκευσω την playlist και ανοιγμα της playlist ο κωδικας που εχω γραψει στο κουμπι save > Private Sub saveplaylist_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles saveplaylist.Click Dim SaveFile As New SaveFileDialog() SaveFile.Filter = "youplay |*.YouPlay" SaveFile.FileName = "" SaveFile.ShowDialog() Dim writefile As New System.IO.StreamWriter(SaveFile.FileName) For i As Integer = 0 To ListBox1.Items.Count - Val(1) writefile.Write(ListBox1.Items.Item(i) & ";") Next End Sub να και ο κωδικος που εχω γραψει στο κουμπι open > Private Sub openplaylist_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles openplaylist.Click Dim openfile As New OpenFileDialog openfile.Filter = "YouPlay Files |*.YouPlay" openfile.FileName = "" openfile.ShowDialog() Dim readfile As New System.IO.StreamReader(openfile.FileName) Dim content As String = readfile.ReadToEnd readfile.Close() Dim splittedcontent() As String Dim count As String splittedcontent = content.Split(";") count = splittedcontent.Count - Val(1) For i As Integer = 0 To count ListBox1.Items.Add(splittedcontent(i)) Next End Sub τι λαθος κανω κανει save την playlist αλλα δεν την ανοιγη μετα γιατι ;
dimitrisOS Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 μηπως γνωριζει κανεις αν ειναι να γραψω αλλες εντολες για την αποθηκευση και ανοιγνα playlist ;
_tasos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Στον κώδικα του save χρειάζεται να κάνεις και save μετά τη for. Με την write μόνο δεν κάνει αυτόματα save και στον δίσκο.
dimitrisOS Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Στον κώδικα του save χρειάζεται να κάνεις και save μετά τη for. Με την write μόνο δεν κάνει αυτόματα save και στον δίσκο. μα save κανει open δεν κανει σωστα παταω ανοιγμα βρεισκω το αρχειο και μετα να μου εμφανιζει τα αρχεια στo listbox
_tasos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 άνοιξες το αρχείο (π.χ. με notepad) μετά το save και είχε μέσα σωστά αποθηκευμένα τη λίστα σου;
dimitrisOS Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 άνοιξες το αρχείο (π.χ. με notepad) μετά το save και είχε μέσα σωστά αποθηκευμένα τη λίστα σου; δικοιο εχεις ξεχασα να το δοκιμασω γιατι νομιζα οτι τα κουμπι ανοιγμα εχει λαθος το αρχειο ειναι κενο αρα τη πρεπει να διορθωσω ;
dimitrisOS Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 τι ακριβώς πρέπει να διορθώσω βοηθήστε με σας παρακαλώ !!!
_tasos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δοκίμασε να βάλεις στο τέλος της sub το > writefile.Close()
dimitrisOS Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δοκίμασε να βάλεις στο τέλος της sub το > writefile.Close() το εβαλα μετα το next και δουλευει ευχαριστω πολυ !!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.