lalanis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Αυτό είναι το hopstep layup, στο 2κ11 υπήρχε το σκέτο hopstep το οποίο ήταν λίγο, έως πολύ, cheat...
nzeppos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Υπάρχει άνθρωπος που έχει κάνει την κίνηση "step over and move spin" στο training camp με τον Μάραβιτς; Αυτό το πράγμα δεν γίνεται ρε παιδιά. Πιο πολύ για bug μου κάνει. Και το κακό είναι ότι αν δεν το ολοκληρώσεις, δεν μπορείς να προχωρήσεις στο υπόλοιπο camp.
explorer21 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Υπάρχει άνθρωπος που έχει κάνει την κίνηση "step over and move" στο training camp με τον Μάραβιτς; Αυτό το πράγμα δεν γίνεται ρε παιδιά. Πιο πολύ για bug μου κάνει. Και το κακό είναι ότι αν δεν το ολοκληρώσεις, δεν μπορείς να προχωρήσεις στο υπόλοιπο camp. Και εμένα για bug μου μοιάζει.Απλά δεν βγαίνει με τίποτα...
nzeppos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 3DM, reloaded ή original; Μπας και είναι θέμα release, γιατί δεν βλέπω να το έχουν πολλοί στο google. Εγώ είμαι 3DM.
explorer21 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Τελικά την έβγαλα με την χιλιοστή φορά.Απλά πρέπει να τα κάνεις όλα πολύ γρήγορα...
>-Nosakos<- Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Με 3dm είμαι κ βγαίνει μια χαρά(το δοκίμασα μόλις τώρα στο training κ βγήκε με την πρώτη). Μήπως ξεχνάτε να αφήσετε l1 πριν κάνετε την κίνηση για το "spin"?(κ πρέπει να το κάνεις γρήγορα)
nzeppos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Ναι ρε φίλε, αυτό ήταν τελικά. Πρέπει να τα κάνεις πάρα πολύ γρήγορα. Και πάλι βέβαια στην τύχη το πέρασα, αφού ναι μεν από τη στιγμή που διάβασα το post σου χρειάστηκα καμια 10αριά φορές μόνο, αλλά με ένα χέρι δεν μπορούσα με τίποτα. Αναγκάστηκα να παίζω με δύο χέρια, έλεος... Το χειρότερο βέβαια είναι ότι δεν μπορείς να ξανακάνεις τα προηγούμενα μαθήματα του camp.
momotis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Στους αγωνες για το ξεκλειδωμα των Legends,ενω στον Jordan εγινε completed,οταν παιζω Lakers-Blazers παροτι κερδιζω(Μagic mvp) δεν το σημειωνει ως completed. Εν τω μεταξυ στους υπολοιπους το βγαζει κανονικα. Ξερεις κανεις τι παιζει? Reloaded το version.
nzeppos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δεν έχω περάσει ακόμα κάποιο challenge (προσπαθώ να καταλάβω πως στον @#$%$ να παίξω άμυνα, αφού η intense defense του LT δεν έχει καμία σχέση με ό,τι έχω συνηθίσει, μόνο άμυνα δεν παίζει αυτό το κουμπί...). Όμως σε έκδοση 3DM έχω δει το παρακάτω: This game starts but it's not registering when you win NBA Greatest games. I doubt it's a game bug, seems to be a problem with this release. Anyone else tried it?
Tilemaxx Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Ξαναρωτάω, double team πώς κάνουμε; Edit, το βρήκα. Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2011 από Tilemaxx
fearwhatnow Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δεν έχω περάσει ακόμα κάποιο challenge (προσπαθώ να καταλάβω πως στον @#$%$ να παίξω άμυνα, αφού η intense defense του LT δεν έχει καμία σχέση με ό,τι έχω συνηθίσει, μόνο άμυνα δεν παίζει αυτό το κουμπί...). Όμως σε έκδοση 3DM έχω δει το παρακάτω: Ξεχνα το LT οπως το ηξερες.Ηταν γελοιο με ενα κουμπι να κανεις αμυνα-βδελλα ακομα και στους star players.Ευτυχως η 2k καταλαβε οτι μονο με σωστες τοποθετησεις και γενικοτερη αμυντικη στρατηγικη παιζεται η σωστη αμυνα. Επομενως: - LT θα πατας μονο για λιγο οταν ηδη εχεις κλεισει τον διαδρομο.Το LT φετος κανει πιο αργο τον αμυντικο(επιτελους). - Αν θελεις γρηγορη κ8νηση πατας LT+RT ομως και παλι αν εισαι σιγουρος οτι ηδη εχεις κλεισει τον διαδρομο.Αλλιως ανοιξες διαπλατα και γεια σας. - Αμυνα θα κανεις με το LS και θα χρησιμοποιεις το RS για να κλεινεις το οπτικο πεδιο. Και φυσικα ρυθμισεις hedge επιβαλλονται. Απλα πραγματα μπασκετικα.Απο που να αρχισει και που να τελειωσει κανεις για αυτον τον απιστευτο εξομοιωτη μπασκετ που εβγαλε φετος η 2k.Μεχρι και το My Player ειναι εκπληκτικο φετος. Σουπερ: http://forums.nba-live.com/viewtopic.php?f=141&t=82475
SOCRATIS1000 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Ξεχνα το LT οπως το ηξερες.Ηταν γελοιο με ενα κουμπι να κανεις αμυνα-βδελλα ακομα και στους star players.Ευτυχως η 2k καταλαβε οτι μονο με σωστες τοποθετησεις και γενικοτερη αμυντικη στρατηγικη παιζεται η σωστη αμυνα. Επομενως: - LT θα πατας μονο για λιγο οταν ηδη εχεις κλεισει τον διαδρομο.Το LT φετος κανει πιο αργο τον αμυντικο(επιτελους). - Αν θελεις γρηγορη κ8νηση πατας LT+RT ομως και παλι αν εισαι σιγουρος οτι ηδη εχεις κλεισει τον διαδρομο.Αλλιως ανοιξες διαπλατα και γεια σας. - Αμυνα θα κανεις με το LS και θα χρησιμοποιεις το RS για να κλεινεις το οπτικο πεδιο. Και φυσικα ρυθμισεις hedge επιβαλλονται. Απλα πραγματα μπασκετικα.Απο που να αρχισει και που να τελειωσει κανεις για αυτον τον απιστευτο εξομοιωτη μπασκετ που εβγαλε φετος η 2k.Μεχρι και το My Player ειναι εκπληκτικο φετος. Σουπερ: http://forums.nba-live.com/viewtopic.php?f=141&t=82475 Μπραβο ρε φιλε,επιτελους το φταιξανε.ΤΟ θεμα ειναι να μην μπαινουν πανευκολα τα 3ποντα γαιτι οσο νανε ,με την νεα μυνα ,θα πρεπει να κλεινεις λιγο πιο μεσα για να παιξεις αμυνα..
nzeppos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Btw δοκίμασα να παίξω Create a Legend και κάνει πάλι τα ίδια. Έβαλα παντού 7λεπτα, έκανα επίτηδες 2-3 φάουλ στα γρήγορα για να μην παίξω στο πρώτο ημίχρονο και το σκορ πήγε 63-60 (σε 2 περιόδους εννοείται). Έλεος. Αναγκαστικά ο μόνος τρόπος είναι αυτός που είπε ο fearwhatnow, δηλαδή βάζουμε παντού 12λεπτα και παίζουμε μόνο τα key games. Δηλαδή το QA team της 2ksports πρέπει να είναι μακράν ό,τι χειρότερο υπάρχει στον κλάδο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα