Προς το περιεχόμενο

NBA 2K12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άμυνα πως παίζω on και off ball;

Βλεπώ λίγο υποβαθμισμένο το ρόλο του LT;

Στο Myplayer όντως έχει αλλάξει η άμυνα offball. Δεν μπορώ καν να σπρώξω ή να κρατήσω με το δεξί στικ, παρά μόνο αν είμαι κολλημένος στον αντίπαλο.

• Απαντ. 335
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χρησιμοποιώ το παρακάτω Photomod (του Johndoe 22 πρέπει να είναι) που βελτιώνει πολύ τα χρώματα και την καθαρότητα,καθώς για κάποιο λόγο τα default χρώματα του παιχνιδιού είναι πολύ ξεθωριασμένα.

Απλά βάλτε τα περιεχόμενα του zip στον φάκελο του 2k. Enable/disable με Shift+F12.

Κατα τα άλλα το gameplay έιναι με μια κουβέντα απιστευτο..πάνω που νόμιζα πως απο το 2κ11 μόνο μικροβελτιώσεις μπορούσαν να κάνουν,κατάφεραν πάλι να μου κάνουν το σαγόνι να πέσει στο πάτωμα :P

Δημοσ.

Οι πρώτες 3-4 σελίδες του σχετικού forum της 2ksports βγάζουν πολύ γέλιο. Η γκρίνια πάει σύννεφο, ειδικά για το online. Έχω βρει κι εγώ μερικά ωραιότατα bugs μέχρι στιγμής (όπως πχ. αυτό που σε 6λεπτες περιόδους το σκορ πάει σε επίπεδα 12λεπτου όταν είμαι στον πάγκο).

Δημοσ.

Έχω βρει κι εγώ μερικά ωραιότατα bugs μέχρι στιγμής (όπως πχ. αυτό που σε 6λεπτες περιόδους το σκορ πάει σε επίπεδα 12λεπτου όταν είμαι στον πάγκο).

Αυτό είναι σίγουρα bug; Θυμάμαι στο περσινό my player mode οτι είχε δυο επιλογές για την διάρκεια της περιόδου, ουσιαστικά μία για όταν έπαιζες εσύ και μια όταν έκανε sımulatıon το παιχνίδι. Το παιχνίδι μάλλον όταν σε βάζει στο πάγκο κάνει sımulatıon ένα χρονικό μέρος της περιόδου μέχρι να ξαναμπείς θεωρώντας την περίοδο ως 12λεπτη (μπορεί να το αλλάξεις από τις ρυθμίσεις νομίζω, για να υπάρχει μια σχετική ισορροπία).

Δημοσ.

Νομίζω πως λάθος κατάλαβες.Ο τίτλος αξίζει, για το απίστευτο offline mode + το διπλό με φίλους?

εγω μια χαρα καταλαβα.αλλος σφηζει απο κακια κι αγνοει οτι το online σε ενα παιχνιδι αυτη την εποχη πρεπει να συμβδιζει αρμονικα με το καλο offline multiplayer.

υ.γ η αγνοια σου δεν περιριζετε μονο στο χωρο του gaming αλλα και αλλου.και μαλιστα ΚΥΡΙΩΣ αλλου.

Δημοσ.

Αυτό είναι σίγουρα bug; Θυμάμαι στο περσινό my player mode οτι είχε δυο επιλογές για την διάρκεια της περιόδου, ουσιαστικά μία για όταν έπαιζες εσύ και μια όταν έκανε sımulatıon το παιχνίδι. Το παιχνίδι μάλλον όταν σε βάζει στο πάγκο κάνει sımulatıon ένα χρονικό μέρος της περιόδου μέχρι να ξαναμπείς θεωρώντας την περίοδο ως 12λεπτη (μπορεί να το αλλάξεις από τις ρυθμίσεις νομίζω, για να υπάρχει μια σχετική ισορροπία).

Ναι το ξέρω. Έχω βάλει και τις 2 επιλογές στα 6 λεπτά. Και τα δικά μου και τους υπόλοιπους simulated αγώνες. Έπαιξα και δεύτερο παιχνίδι και η κατάσταση ήταν κάπως καλύτερη. Αντί για...120 φτάσαμε μόνο τα 90, όταν τα παιχνίδια της ΑΙ δεν πάνε ούτε 50 (στα ίδια λεπτά αγώνα εννοείται).

Δημοσ.

Έχω ακούσει τα καλύτερα για το φετινό my player ,αν σε αφήνει να αλλάξεις κ τα sliders θα είναι τέλειο.

Πάνω λέει οτι είναι για το 2k11.Το δοκίμασες κ δουλεύει κ δω?

εγω μια χαρα καταλαβα.αλλος σφηζει απο κακια κι αγνοει οτι το online σε ενα παιχνιδι αυτη την εποχη πρεπει να συμβδιζει αρμονικα με το καλο offline multiplayer.

υ.γ η αγνοια σου δεν περιριζετε μονο στο χωρο του gaming αλλα και αλλου.και μαλιστα ΚΥΡΙΩΣ αλλου.

Καταρχάς είναι "σφύζει"...

Δεύτερον δεν είχα κοιτάξει τα προηγούμενο post σ για να καταλάβω οτι το ήθελες κυρίως για το online(αλλιώς δεν εξηγείται η παράγραφος από πάνω).

Όσο για το online πρόβλημα εμένα δεν πρόκειται να με σταματήσει από το να το λιώσω κ φέτος όπως κ πολλοί άλλοι π παίζουν nba 2k από παλιά.Κ αυτός είναι ένας αρκετός λόγος για να το αγοράσω(imo).

edit:Unlock τα πάντα download για όποιον θέλει.

Δημοσ.

Ναι το ξέρω. Έχω βάλει και τις 2 επιλογές στα 6 λεπτά. Και τα δικά μου και τους υπόλοιπους simulated αγώνες. Έπαιξα και δεύτερο παιχνίδι και η κατάσταση ήταν κάπως καλύτερη. Αντί για...120 φτάσαμε μόνο τα 90, όταν τα παιχνίδια της ΑΙ δεν πάνε ούτε 50 (στα ίδια λεπτά αγώνα εννοείται).

Γιατι δεν παιζεις 12λεπτα?Δεν σου τρωνε και τοσο χρονο στο My player.Παιζε μονο τα key games αν θελεις.Ειναι επιτελους σουπερ και αυτο το mode φετος.

Το λινκ που ποσταρα δουλευει και στο 12.

Δημοσ.

Ρε παίδια έχω κατεβάσει απο τον θείο την εκδοση NBA 2K12-3DM και όταν βάζω το antialising στο 2χ ή στο 4χ παίζει με πολύ μικρά κολλήματα.ενω όταν το βγάζω το antialising τελείως.παίζει κανονικά χωρίς κολλήματα.

και το pc μου πληρεί τις προυποθέσεις κ με το παραπάνω στα Recommended System Requirements

*Processor: Intel Core 2 Duo @ 3.0 GHz / AMD Athlon 64 X2 6000+

*Memory Ram: 2 Gb

*Hard Disk Space: 8.5 Gb free

*Video: 512 Mb @ nVidia GeForce 8800 / ATI Radeon HD 3850

*Sound Card: DirectX Compatible

*DirectX: 9

*Keyboard / Mouse

*Installation: DVD-Rom Drive

Αυτό είναι το Pc mou:

Monitor TV: LCD-TV LG 32LD450 32" Operating System: Windows 7 Ultimate 64bit Case: Xigmatec Asgard CPC-T45UB-U01 Midi Tower Black Mobo: Gigabyte Socket AM3+GA-970-UD3 GLAN AUDIO RAID Cpu: AMD Phenom II X4 955 3.2 GHZ QUAD Core Box Black Edition Ram: Kingston Hyper X Blu 4 GB DDR3 1600mHZ(KIt 2 x 2048MB) Gpu: (Sapphire) ATI Radeon HD6850 1GB DDR5 Hdd: Samsung 1TB Spinpoint F3 SATA II 7200RPM 32MB Psu: Corsair Power Supply 500W ATX 24 PIN

Μήπως φταίει ή έκδοση που κατέβασα?Να κατεβάσω καλύτερα την έκδοση RELOADED?

σας το κάνει κ σε σας αυτό ?και σε τί? γνησιο,θείου,ποιας έκδοσης?

Δημοσ.

Το ίδιο μου κάνει κι εμένα σε i5-2500k, 8GB, HD6950 2GB. Δεν νομίζω να είναι θέμα μπάρμπα. Το πιθανότερο είναι πως φταίει το ίδιο το παιχνίδι. Το κόμπιασμα πάντως μου το κάνει μόνο όταν η κάμερα είναι περίπου στη μέση του γηπέδου και κινείται παράλληλα.

Btw στην έκδοση 3DM, το roster update του loading screen λέει 1η Ιουλίου. Ο reloaded τι δείχνει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...