Προς το περιεχόμενο

NBA 2K12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι να σου πω εμενα μου φαινεται πιο ελαφρυ απο το 11 το οποιο το ειχα βεβαια γεματο με patch....

Δημοσ.

Κι εμένα μου φάνηκε πιο βαρύ από πέρσι. Δοκίμασα 2 κάμερες (default και beluba), με όλα full στα 1280χ1024 και MSAA 2x με quality 1. Στα μακρινά πλάνα σαν να κόμπιαζε λίγο.

Κατά τ' άλλα δεν υπάρχει...δεν ξέρω από που να αρχίσω και ακόμα δεν έχω δει ούτε το 5%. Έπαιξα μόνο ένα Bulls '96 vs Hornets και αυτό που μου έκανε περισσότερη εντύπωση ήταν ο τρόπος που παίζει το ΑΙ (με τις συνεχείς προσποιήσεις) αλλά και η περιγραφή, που πλέον έχει ξεφύγει πραγματικά... :shock:

edit: έλεγξε κανένας το θείο 3DM; ο μπάρμπας reloaded τι ημερομηνία έχει για τα rosters στο loading screen;

Δημοσ.

Εγώ δεν θα έλεγα ότι είναι παιχνίδι με ημερομηνία λήξης.

Έχει τόσα να παίξεις.

Το myplayer δοκίμασες να το πάρεις καθόλου στα σοβαρά.

Εγώ έχω τραβήξει τρελό κόλλημα με το myplayer πάντως

Δημοσ.

Εντάξει αλλά στο βάθος αυτό που μένει είναι το online με κόντρες δικτυακές.

Αποψη σου και εισαι στη μειοψηφια.Σε προσφατο γκαλοπ πανω απο 65% παικτες των sports videogames δεν ασχολουνται καθολου με το online.

Δημοσ.

Για μένα το gaming χωρίς online είναι φαγητό χωρίς αλάτι. Εκφράζω προσωπική άποψη πάντα για να μην παρεξηγούμαστε κιολας :)

Δημοσ.

Το αλάτι ενισχύει τη γεύση του φαγητού αλλά είναι και ο κρυφός εχθρός της υγείας (πλακίτσα :-D )

Σίγουρα άλλη φάση με το online. Ωραία θα ήταν να κάναμε και ένα πρωταθληματάκι αν τελικά λειτουργήσει φέτος.

Το myplayer με το online όμως είναι 2 διαφορετικά παιχνίδια για μένα. Καμία σχέση το ένα με το άλλο.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι σίγουρα θα ήταν καλύτερα με το online αλλά ήδη το παιχνίδι έχει αρκετά πράγματακια ν ασχοληθείς.

Δημοσ.

Kανένας για online δεν μίλησε και μάλλον για πατάτα το κόβω και φέτος. Χωρίς online είναι παιχνίδι με ημερομηνία λήξης.

Τελικα η εκδοση για Pc εχει online ή οχι?Γιατι απο αυτα που γραφει ο φιλος απο πανω(bloodlessz) μαλλον δεν εχει..Και αν εχει μπορειτε να μου πειτε αν υποστηριζει in game online tournaments?Και απο Lag πως ειναι?

Δημοσ.

2k και live με ξeνους δεν γινεται.Δεν θα γινει ποτε.Μονο αν παιζουμε μεταξυ μας[ελλαδα δηλαδη ]δεν θα εχουμε λαγκ].Ranked matches κτλ ειναι αχρηστα,δεν μπορεις να σουταρεις ,να παιξεις αμυνα με αυτο το λαγκ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...