Mallibu Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Βγήκε στο Steam. Ο μόνος λόγος που δεν το τσίμπησα επιτόπου είναι επειδή νομίζω η περσινή Steam version είχε πρόβλημα με τα mods και δεν ψήνομαι να το αγοράσω και να χρειαστεί να βάλω του θείου για τα mods.
Inler Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Και εμενα το εχει και σε καμια ωρα θα περασει και θα μου το φερει..Οχι τιποτα αλλο δεν μπορω να βγω απο το σπιτι και να παω πουθενα..Θα ερθει δεν θα με βρει και θα φυγει και μετα καηκαμε!!
frou-frou Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δεν πρόκειται να το αγοράσω αν το online είναι άθλιο όπως το 2011. Θείος και πάλι θειος.
nzeppos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος που δεν το έχω παραγγείλει ακόμα. Περιμένω πρώτα τους... beta testers να δοκιμάσουν το online και βλέπουμε.
fearwhatnow Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος που δεν το έχω παραγγείλει ακόμα. Περιμένω πρώτα τους... beta testers να δοκιμάσουν το online και βλέπουμε. Δεν υπηρχε, δεν υπαρχει και δεν θα υπαρξει ποτε online στο nba2k.Καλεστε εναν φιλο σας σπιτι και παιξτε.
>-Nosakos<- Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Έπαιξα δυο ματσάκια κ έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό!Απίστευτο! Έχουν αλλάξει κάποια πράγματα όπως τα plays/new jump shots/animations κτλ. Τα modes δεν τα δοκίμασα ακόμα εκτός του training camp mode π είναι θεϊκό, σ παίρνει απο το χεράκι κ σ δείχνει όλες τις κινήσεις κ κάποιες πληροφορίες πάνω σε αυτές. Για ένα πράγμα είμαι μόνο έξαλος..δεν έχει 1v1 ποια , ελπίζω να κάνω λάθος κ απλά να μην το έχω βρει.
nzeppos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δεν υπηρχε, δεν υπαρχει και δεν θα υπαρξει ποτε online στο nba2k.Καλεστε εναν φιλο σας σπιτι και παιξτε. Έλα ρε, εσύ το πας αλλού. Στους κλασικούς παλαβούς που τα βάζουν όλα arcade, παίρνουν μόνο Miami και πηγαίνουν για κάρφωμα σε κάθε φάση. Αν όμως λυθούν τα τεχνικά θέματα (lag, αποσυνδέσεις κλπ) θα μπορούμε τουλάχιστον να παίζουμε με κανα φίλο μας online ή να φτιάξουμε ομάδες για 5vs5 κλπ.
fearwhatnow Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Κριτικη για το παιχνιδι δεν κανω φετος.Απλα μαγεια σε ολα offline. Μερικες διορθωσεις μονο στα sliders.Παμε sim και απο εκει αλλαζουμε: Mid range: 47/47 3pt: 48/48 Pass accuracy: 50/47 Hands: 50/39 Fatigue: 44/44 Fouls ολα 100 εκτος απο shooting fouls: 83/77 Pro επιπεδο βεβαιως για αξιοπιστο ΑΙ.12λεπτα. Αλλες αλλαγες δεν φαινεται να θελει φετος.Προσοχη στην αμυνα, ειναι δυσκολοτερη, ρυθμιστε hedge και double teams.Επιθεση πρωτα μαθαινουμε τα controls και μετα παιζουμε.Αλλαξαν τα post moves, πηγαν ολα στο Y.Περαν τουτου το παιχνιδι επιτελους επιβραβευει το mid range shooting.
>-Nosakos<- Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Αυτο το είχα ακούσει κ πέρσυ(για τη προ δυσκολία) αλλά άμα το νικάω εύκολα δεν γίνεται να παίζω εκεί.. Άμα παίζω 5αλεπτα το fatigue πόσο να το αλλάξω?
nzeppos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Κριτικη για το παιχνιδι δεν κανω φετος.Απλα μαγεια σε ολα offline. Μερικες διορθωσεις μονο στα sliders.Παμε sim και απο εκει αλλαζουμε: Mid range: 47/47 3pt: 48/48 Pass accuracy: 50/47 Hands: 50/39 Fatigue: 44/44 Fouls ολα 100 εκτος απο shooting fouls: 83/77 Pro επιπεδο βεβαιως για αξιοπιστο ΑΙ.12λεπτα. Αλλες αλλαγες δεν φαινεται να θελει φετος.Προσοχη στην αμυνα, ειναι δυσκολοτερη, ρυθμιστε hedge και double teams.Επιθεση πρωτα μαθαινουμε τα controls και μετα παιζουμε.Αλλαξαν τα post moves, πηγαν ολα στο Y.Περαν τουτου το παιχνιδι επιτελους επιβραβευει το mid range shooting. Ωραίος. Θα τα δοκιμάσω. Απόγευμα ελπίζω να καταφέρω να το δω και θα επανέλθω με σχόλια. Αυτο το είχα ακούσει κ πέρσυ(για τη προ δυσκολία) αλλά άμα το νικάω εύκολα δεν γίνεται να παίζω εκεί.. Άμα παίζω 5αλεπτα το fatigue πόσο να το αλλάξω? Το pro μπορεί να γίνει ανταγωνιστικό με λίγο σκάλισμα στα sliders. Από all star και πάνω υπάρχει το -αιώνιο- κακό ότι το ΑΙ αρχίζει να "κλεβει" για να μπορεί να νικήσει και γίνεται ιδιαίτερα εκνευριστικό. Στα παλιότερα 2k ήταν πολύ πιο έντονο το φαινόμενο, τώρα τελευταία κάπως έχει αρχίσει και διορθώνεται. Πάντως κι εγώ ό,τι all star είχα δοκιμάσει, με έβγαζε από τα ρούχα μου.
Inler Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Ρε παιδια τα συστηματα πως τα βαζουμε(π.χ pick and roll πως βαζω
Inler Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Μπηκα στο mode my greatest players κερδισα αλλα δεν μου ξεκλειδωνουν οι παιχτες...
Tilemaxx Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Ρε σείς τι γίνεται; Γιατί χτυπάω με το ζόρι 25 fps στο παιχνίδι, ενώ πέρσυ στο 2Κ11 έφτανα στα 65+;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα