nzeppos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Ναι, βγαίνει αύριο. Απ' ότι έχω διαβάσει για τις πρώτες -λίγες- μέρες δεν θα υπάρχει στο Steam, αλλά λογικά θα μπει κι εκεί. Σίγουρα πάντως δεν υπάρχει Steam preorder (όπως και πέρσι και πρόπερσι). Το κακό είναι ότι δεν έχει βγει -γκουχ-γκουχ- ΣΗΜΕΡΑ! Αλλά πού θα πάει...
bloodlessz Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Αύριο βγαίνει; Εγώ γιατί νόμισα ότι βγαίνει την Παρασκευή edit: Μπερδεύτηκα επειδή το έχει στο public απο 7-10-2011 και θα το πάρω απο κει και μου κόλλησε για την Παρασκευή
mchls Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Μα τι καταιγισμος παιγνιων ειναι αυτος απο τα μεσα Σεπτεμβρη; ; ; Και δεν ειδαμε τιποτα ακομα...
kuzko21 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 ερωτηση κρισεως, τα ροστερ των ομαδων πως θα ειναι λογω lockout ; γιατι εαν ειναι να λειπει το μισο nba...(βλ kobe στη βιρτουζ , κλπ κλπ)...
lalanis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Λογικά θα έχει τα ρόστερ με τα οποία τελείωσε το περσινό πρωτάθλημα...
kuzko21 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 οποτε , με πιθανη αρση του lockout , θα βγαλουν ενα update να ενημερωθουν πιθανες αλλαγες...
Tilemaxx Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Είπαν οτι με την άρση του lockout θα διαθέσουν update με τα rosters και τους rookies του Draft 2011.
nzeppos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Άρση του lockout εγώ δε βλέπω (τουλάχιστον όχι σύντομα, οι διαφορές είναι τεράστιες), αλλά φαντάζομαι το κυριότερο θέμα είναι η απενεργοποίηση των rookies. Ούτως ή άλλως δεν είχαν γίνει σοβαρές μεταγραφές το καλοκαίρι. Απ' την άλλη οι περισσότεροι από μας τους rookies ούτε καν τους έχουμε ξαναδεί, οπότε μικρό το κακό.
nzeppos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Τέτοια λέγε μας! Ο δικός μου μπάρμπας αργεί ακόμα, αλλά πού θα πάει.
lalanis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Τέτοια λέγε μας! Ο δικός μου μπάρμπας αργεί ακόμα, αλλά πού θα πάει. Ακόμα στο steam...
Tilemaxx Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Σήμερα βγήκε το παιχνίδι στις ΗΠΑ, και αν αναλογιστούμε την διαφορά ώρας θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι αργά το βράδυ.
nzeppos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Ακόμα στο steam... Στο Steam είναι πιθανό να αργήσει και να βγει μετά από μέρες. Πέρσι αν θυμάμαι καλά έκανε 2-3 να διατεθεί προς το κοινό.
nzeppos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Ακόμα ρε παιδιά, ακόμα. Πάμε για αύριο φαίνεται... (κάτι έχει βγει αλλά δεν είναι scene)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα