dimis-anta Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 εγω ρε παιδια το εκανα εγκατασταση κανονικα στο λαπτοπ μπαινει στο μενου αλλα αργει πολυ, τι μπορω να κανω
SPANK Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 καλησπερα παιδια, θα ηθελα την βοηθεια σας, αγορασα το nba για το laptop, το εκανα εγκατασταση κανονικα αλλα αργει πολυ στο μενου, σας παρακαλω οποιος μπορει ας με βοηθησει..ευχαριστωΑργει πολυ στο menu η αργεί γενικά σέρνεται και μεσα στο παιχνίδι , ποιο laptop ειναι ?
dimis-anta Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Αργει πολυ στο menu η αργεί γενικά σέρνεται και μεσα στο παιχνίδι , ποιο laptop ειναι ?σερνεται γενικα SPANK, το turbox εχω
sep01 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 καλησπερα σας , θελω να ρωτησω αν καποιος εχει ασχοληθει τωρα τελευταια με το online του 2κ12 , το εχω βρει σε καλη τιμη και σκεφτομαι αν παιζει online ( με αλλους αντιπαλους) απλα ματσακια ή εχουν κλεισει oi servers . και επισης αν τρεχει σωστα το οnline χωρις προβληματα.
Bourdoulas Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δεν ξέρω αν ε΄χουν κλείσει οι σερβερς αλλά μπορώ να σου πω το εξής. Online και nba2k είναι λέξεις που δεν πρέπει να βρίσκονται στην ίδια πρόταση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα