maraki99 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Ειναι εξτρα για το παιχνιδι και περιεχει αρκετες ομαδες της Euroleague.. ααα τελεια μπορεις σε παρακαλω να μου πεις πως να το βαλω γιατι το εχω κατεβασει....
Inler Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Λοιπον αρχικα πρεπει να εγκαταστησεις παλι το 2K12 σε αλλη περιοχη(κανε το εγκατασταση στην επιφανεια εργασιας-ή μπορεις να βρεις που εχεις εγκαταστησει το 2Κ12 και να το κανεις αντιγραφη-επικολληση στην επιφανεια εργασιας)...Μετα θα κανεις εγκατασταση το αρχειο που κατεβασες στην περιοχη που βρισκεται ο φακελος που δημιουργησες..Θα δημιουργηθει και ενας φακελος με save..Θα παρεις το αρχειο Euroleague Roster και αφου πας Control Panel\Folder Options\View\τικαρεις την επιλογη show hidden files folders drives..Επειτα ακολουθεις την διαδρομη μεσα απο τον σκληρο δισκο Users\Home\AppData\Roaming\2KSPORTS\NBA2K12\Saves και ριχνεις εκει μεσα το αρχειο Euroleague Roster...
maraki99 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Λοιπον αρχικα πρεπει να εγκαταστησεις παλι το 2K12 σε αλλη περιοχη(κανε το εγκατασταση στην επιφανεια εργασιας-ή μπορεις να βρεις που εχεις εγκαταστησει το 2Κ12 και να το κανεις αντιγραφη-επικολληση στην επιφανεια εργασιας)...Μετα θα κανεις εγκατασταση το αρχειο που κατεβασες στην περιοχη που βρισκεται ο φακελος που δημιουργησες..Θα δημιουργηθει και ενας φακελος με save..Θα παρεις το αρχειο Euroleague Roster και αφου πας Control Panel\Folder Options\View\τικαρεις την επιλογη show hidden files folders drives..Επειτα ακολουθεις την διαδρομη μεσα απο τον σκληρο δισκο Users\Home\AppData\Roaming\2KSPORTS\NBA2K12\Saves και ριχνεις εκει μεσα το αρχειο Euroleague Roster... σε ευχαριστω πολυ
nickts1 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Παιδιά μια ερώτηση: Επειδή ωραία τα mods, αλλα πάντα κάτι χαλάει σε σχέση με το original παιχνίδι (είτε αυτό είναι κάποια πράγματα στο myplayer ή στα ροστερ ή ο,τι δήποτε) μπορώ μήπως να έχω εγκατεστημένες συγχρόνως διαφορετικές εκδόσεις του παιχνιδιού; Πχ με το εικονίδιο Α να ανοίγω το original παιχνίδι με το B το Ultimate Base Roster και με το Γ το FIBA?
Inler Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Καλημερα..Ακριβως αυτο εγω εχω 4 2Κ12 μεσα στο pc..Ενα κανονικο ενα Euroleague ενα Fiba και ενα για να δοκιμαζω τα διαφορα mods..
nickts1 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Καλημέρα φίλε. Μπορείς να μου πείς πως γίνεται;
Inler Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Λοιπον εγκατεστησε μια φορα το 2Κ12 καθαρο μαζι με το official patch(αν βαριεσαι απλα παρε το φακελο που το εχεις εγκατεστημενο μεσα και κανε τον αντιγραφη-επικοληση σε καποιο μερος και αλλαξε το ονομα του φακελου)..Επειτα εγκατεστησε τα patch στο φακελο που θες(οχι στον φακελο που ειναι το βασικο σου παιχνιδι)...Εγω για παραδειγμα εχω στο σκληρο ενα 2Κ12 ενα Euroleague 2K12 και ενα FIBA 2K12 και ενα για πειραματα οπως ειπα...Το καθενα μπορεις να το τρεχεις απο το δικο του exe...Αν μπερδευεσαι στειλε να σου γραψω περισοτερες λεπτομερειες..
nzeppos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) Σε παιχνίδι που κλέβει τόσο πολύ ώστε να γελάει το σύμπαν (και μαζί κι η οικουμένη), η μόνη λύση είναι το cheat. Πάμε λοιπόν στην 6η σεζόν του MyPlayer με hack για όλα 99. Ποιός ξέρει, μπορεί έτσι να καταφέρω να πάρω πρωτάθλημα. Γιατί δεν δέχομαι να έχω φτιάξει παίκτη με capped σχεδόν όλα τα attributes, MVP παντού, με 40ppg στα playoff σε οκτάλεπτα (53% σουτ), να έχω πάει στους Thunder των Westbrook, Durant, Hibbert και να χάνουμε για πλάκα από τους Suns (που έχουν μαζέψει Wade, Griffin, Bosh, Bayless, Thornton και κάμποσους άλλους). Κατά πρώτον οι Griffin, Bosh παίζουν λες και είναι ο Karl Malone με το Χακίμ μαζί. Είναι αδύνατον να τους σταματήσεις, ακόμα και με double team. Ό,τι και να κάνεις (και έχω δοκιμάσει τα πάντα), δεν υπάρχει περίπτωση τουλάχιστον 5 από τους παίκτες των Suns να μη βάλουν διψήφιο αριθμό πόντων. Δεν χάνουν κανένα σουτ αμαρκάριστοι ενώ βάζουν και πολλά θεοπάλαβα. Επίσης παίζουν φοβερή άμυνα μέσα στη ρακέτα (άσχετα αν τα μισά από αυτά είναι φάουλ που δεν τα δίνει με τίποτα). Το αποκορύφωμα ήταν το τελευταίο παιχνίδι, στο οποιο χάσαμε 155-108 (σε οκτάλεπτα ffs!!!!), πήγε η σειρά 4-2 και αποκλειστήκαμε στους τελικούς της περιφέρειας. Το παιχνιδάκι της πλάκας μού σφύριξε τρία ανύπαρκτα φάουλ μέσα σε ελάχιστα λεπτά, με έστειλε στον πάγκο, το 2k12 κλασικά τρελάθηκε και το ημίχρονο έληξε με 80-35! Οι Thunder των Durant, Westbrook και Hibbert έχαναν με 45 πόντους διαφορά στο ημίχρονο! Πόσο πιο ελεεινό μπορεί να γίνει πια. Στον τελικό πήγαν επίσης οι Heat, με καλύτερο παίχτη τον... Villanueva. Που την περασμένη χρονιά έπαιζα μαζί του στο Miami και ο τύπος είχε 1,5ppg. Πόσο πιο θλιβερό μπορεί να γίνει το παιχνιδάκι. Δόξα σε όλους τους θεούς που ούτε φέτος αγόρασα αυτή τη μλκία. Κι ούτε πρόκειται. Τώρα hack όλα 99 για μια τελευταία σεζόν και μετά uninstall. edit: κατέβασμα Cheat Engine, άπειρα λεφτά και skill points και σχεδόν τα πάντα στο 99. Πρώτος αγώνας μέσα στο Staples Center και 52 πόντοι, 6 κλεψίματα σε 18 λεπτά με 70% σουτ. Δεν έχει πλάκα αλλά είναι χιλιάδες φορές καλύτερο από το να πηγαίνει η πίεση στο 200 με τις ασύλληπτες μλκιες της ανίκανης 2k sports. Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2012 από nzeppos 1
vagelis81 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Θα βγαλω τα αποθημενα μου τωρα.Εχω εγκατεστημενο το 2k12 στο pc.Το παιχνιδι ειναι γ@$%@ τα.Ρε παιδια δε γινεται αυτο το πραγμα.Το παιχνιδι κανει ΤΑ ΠΑΝΤΑ για να χασει ο παικτης και να κερδισει το cpu.Δε γινεται για παραδειγμα ΟΛΑ τα τριποντα που εκτελουν οι αντιπαλοι ξεμαρκαριστοι να ειναι μεσα και εγω κατω απο το καλαθι να το χανω ακομα και μονος μου.Ασε πια τα σουτ μεσα απο τη περιφερεια.Για να πετυχω σουτ πρεπει να πω ολες τις προσευχες που ξερω ,και παλι κανεις δεν εγγυαται οτι θα ευστοχησω.Για τους αντιπαλους δε μιλαω.Ολα μεσα,δε βαριεσαι.Ξερω οτι θα πεσετε να με φατε, μα μεχρι το 2κ8 νικουσα σχεδον ευκολα τις περισσοτερες ομαδες στο επιπεδο professional.Εδω παιζω στο all star και δεν υπαρχει περιπτωση να κερδισω ουτε τον πιο ευκολο αντιπαλο ακομα κι αν εχω τους lakers.Με λιγα λογια πιστευω οτι ενα παιχνιδι θα πρεπει να ειναι διασκεδαση για αυτον που το παιζει.Τα τελευταια 2κ εχουν καταντησει να ειναι ακρως εκνευριστικα.Α και κατι ακομα.Το θεμα με τα sliders.Ποτε μου δε το καταλαβα.Τι θα πει μπορω να κανονισω εγω την αποδοση που θα χει η ομαδα μου.Ας μου το εξηγησει καποιος.Η καθε ομαδα εχει μια συγκεκριμενη αποδοση σε ολους τους τομεις.Εγω θελω αν για παραδειγμα επιλεγω τους lakers να ειμαι σαφψς ανωτερως απ τους toronto raptors οπως ακριβως συμβαινει στη πραγματικοτητα και οχι να πρεπει να το επιλεξω αυτο απο το μενου των sliders. Σε παιχνίδι που κλέβει τόσο πολύ ώστε να γελάει το σύμπαν (και μαζί κι η οικουμένη), η μόνη λύση είναι το cheat. Πάμε λοιπόν στην 6η σεζόν του MyPlayer με hack για όλα 99. Ποιός ξέρει, μπορεί έτσι να καταφέρω να πάρω πρωτάθλημα. Γιατί δεν δέχομαι να έχω φτιάξει παίκτη με capped σχεδόν όλα τα attributes, MVP παντού, με 40ppg στα playoff σε οκτάλεπτα (53% σουτ), να έχω πάει στους Thunder των Westbrook, Durant, Hibbert και να χάνουμε για πλάκα από τους Suns (που έχουν μαζέψει Wade, Griffin, Bosh, Bayless, Thornton και κάμποσους άλλους). Κατά πρώτον οι Griffin, Bosh παίζουν λες και είναι ο Karl Malone με το Χακίμ μαζί. Είναι αδύνατον να τους σταματήσεις, ακόμα και με double team. Ό,τι και να κάνεις (και έχω δοκιμάσει τα πάντα), δεν υπάρχει περίπτωση τουλάχιστον 5 από τους παίκτες των Suns να μη βάλουν διψήφιο αριθμό πόντων. Δεν χάνουν κανένα σουτ αμαρκάριστοι ενώ βάζουν και πολλά θεοπάλαβα. Επίσης παίζουν φοβερή άμυνα μέσα στη ρακέτα (άσχετα αν τα μισά από αυτά είναι φάουλ που δεν τα δίνει με τίποτα). Το αποκορύφωμα ήταν το τελευταίο παιχνίδι, στο οποιο χάσαμε 155-108 (σε οκτάλεπτα ffs!!!!), πήγε η σειρά 4-2 και αποκλειστήκαμε στους τελικούς της περιφέρειας. Το παιχνιδάκι της πλάκας μού σφύριξε τρία ανύπαρκτα φάουλ μέσα σε ελάχιστα λεπτά, με έστειλε στον πάγκο, το 2k12 κλασικά τρελάθηκε και το ημίχρονο έληξε με 80-35! Οι Thunder των Durant, Westbrook και Hibbert έχαναν με 45 πόντους διαφορά στο ημίχρονο! Πόσο πιο ελεεινό μπορεί να γίνει πια. Στον τελικό πήγαν επίσης οι Heat, με καλύτερο παίχτη τον... Villanueva. Που την περασμένη χρονιά έπαιζα μαζί του στο Miami και ο τύπος είχε 1,5ppg. Πόσο πιο θλιβερό μπορεί να γίνει το παιχνιδάκι. Δόξα σε όλους τους θεούς που ούτε φέτος αγόρασα αυτή τη μλκία. Κι ούτε πρόκειται. Τώρα hack όλα 99 για μια τελευταία σεζόν και μετά uninstall. edit: κατέβασμα Cheat Engine, άπειρα λεφτά και skill points και σχεδόν τα πάντα στο 99. Πρώτος αγώνας μέσα στο Staples Center και 52 πόντοι, 6 κλεψίματα σε 18 λεπτά με 70% σουτ. Δεν έχει πλάκα αλλά είναι χιλιάδες φορές καλύτερο από το να πηγαίνει η πίεση στο 200 με τις ασύλληπτες μλκιες της ανίκανης 2k sports. Φιλε πρωτα εγγραψα το δικο μου κειμενο και μετα διαβασα το δικο σου.Κατα μια εννοια λεμε το ιδιο πραγμα.Χαιρομαι που βρηκα καποιον να συμφωνει μαζι μου.
nzeppos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Καλά τα λες φίλε μου, αλλά δυστυχώς στα 2k πρέπει να αλλάξεις τα sliders. Είναι κανόνας εδώ και σχεδόν μια δεκαετία. Ούτε εμένα μου αρέσει σαν ιδέα, γιατί τελικά ο καθένας καταντάει να παίζει αγώνες κομμένους και ραμμένους για τα μέτρα του αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει άλλη λύση. Εγώ πάντως περισσότερο γκρίνιαζα για το My Player, στο οποίο κατά πρώτον δεν μπορείς να πειράξεις τα sliders και κατά δεύτερον το gameplay είναι διαφορετικό από του "κανονικού" παιχνιδιού. Η ΑΙ δεν παίζει με τον ίδιο τρόπο. Σου προτείνω πάντως να αφήσεις το 2k12 και να καταπιαστείς με τη φετινή έκδοση (όχι όμως για My Player, γιατί έχει bugs που δεν έχουν διορθωθεί ακόμα).
vagelis81 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Να πιασω το 2κ13 λες;Ειναι καλυτερο σε gameplay απο το 12;Τα προβληματα που προανεφερα υπαρχουν σ αυτη την εκδοση.Τι γινεται με τα sliders;
nzeppos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Καλύτερο από το 12 είναι σίγουρα, αλλά τα προβλήματα που ανέφερες είναι κυρίως θέμα sliders. Δηλαδή είτε το 12 παίξεις, είτε το 13, αν χρησιμοποιήσεις τα default sliders πάλι θα βρεις παρόμοια κουσούρια (αν και όχι ακριβώς τα ίδια, πχ. το μεγάλο θέμα με το 13 είναι τα πολλά επιθετικά ριμπάουντ και οι άπειροι αιφνιδιασμοί του ΑΙ). Όσο για sliders στο 2k13, υπάρχουν ήδη αρκετά και πολλοί εδώ μέσα χρησιμοποιούμε αυτά του fearwhatnow. Αν έπαιζες σε κονσόλα θα σου πρότεινα απλώς να κατεβάσεις το demo, αλλά αφού είσαι σε PC μπορείς κάλλιστα να κατεβάσεις την έκδοση του μπάρμπα και να της ρίξεις μια ματιά.
vagelis81 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δυο ερωτησεις σχετικα με sliders. Εσεις πως τα εχετε ρυθμισει; Και επισης οταν εγω ρυθμιζω για παραδειγμα τα 3pt shoot στο 60% σημαινει οτι οποια ομαδα κι αν εχω θα εχω ευστοχια 60% η θα διαφερει αναλογα με τη δυναμικοτητα της καθε ομαδας;
dimis-anta Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 καλησπερα παιδια, θα ηθελα την βοηθεια σας, αγορασα το nba για το λαπ τοπ, το εκανα εγκατασταση κανονικα αλλα αργει πολυ στο μενου, σας παρακαλω οποιος μπορει ας με βοηθησει..ευχαριστω to nba2k12
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα