jivas Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 o σταθερος ειναι πολυ καλο μηχανημα με επεξεργαστη ιντελ i5 sta 2,8 που φτανει στα3,3 καρτα γραφικων nvidia gtx 450 sto 1gh kai 4g μνημη και με ολα τα update kai drivers και win 7 64 ULTIMATE και γιαυτο δεν καταλαβαινω τι μπορει να τον κολαει
Inler Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 http://nbaspot.com/viewtopic.php?f=29&t=28426 Πολυ καλο..
nzeppos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Πολύ αργά τα σκέφτονται βρε παιδιά. Είναι δυνατόν να βγαίνει mod Ευρωλίγκας, αφού αυτή έχει τελειώσει; Και μάλιστα να μην περιλαμβάνει τον πρωταθλητή Ευρώπης; Με μόνο 13 ομάδες (άρα ούτε playoff δεν θα μπορείς να παίξεις).
Chaos3X Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Και ούτε ξεχωριστό .exe για να κρατάς και το NBA κανονικά...
nzeppos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Αν και δεν είδα τη διαδικασία εγκατάστασης του παραπάνω patch, σε αυτές τις περιπτώσεις συνήθως η ευκολότερη λύση είναι η αντιγραφή ολόκληρου του αυθεντικού φακέλου σε μια άλλη θέση. Τουλάχιστον με το FIBA patch έχω κάνει ακριβώς αυτό το "κόλπο" και όταν τρέχω το εκτελέσιμο του ενός φακέλου έχω τις εθνικές ομάδες, ενώ με το εκτελέσιμο του άλλου φακέλου έχω το ΝΒΑ (συν το MyPlayer). Ευτυχώς δεν δημιουργείται θέμα με saves, settings κλπ.
Chaos3X Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Ναι, αλλά αυτά τα μπακαλοκόψε-ράψε είναι βαρετά και χρονοβόρα...
nzeppos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δεν θα διαφωνήσω. Οι modders θα μπορούσαν να είχαν κάνει καλύτερη δουλειά αλλά η προσωπική μου άποψη είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία αυτών των Euroleague/FIBA mods είναι προχειροδουλειές 1-2 ατόμων το πολύ. Οι οποιοι αφού βγάλουν ένα ημιτελές και καθυστερημένο προϊόν (συνήθως βγαίνει στο τέλος της άνοιξης), σπανίως ενδιαφέρονται να το υποστηρίξουν ή να το αναβαθμίσουν. Μπράβο για την προσπάθειά τους, αλλά ρε παιδιά αν είναι να κάνετε κάτι, τουλάχιστον κάντε το καλά. Είναι δυνατόν το FIBA mod να μην έχει ρολόι 24" και ο δημιουργός να μην το έχει διορθώσει; Ή να προχειροφτιάχνουν 15-20 ομάδες το πολύ, άρα να αποκλείουν τη δυνατότητα διεξαγωγής custom πρωταθλήματος; Ένα τελευταίο που με ενοχλεί στα εκάστοτε 2k mods είναι η έλλειψη megapacks. Προσωπικά θα ήθελα να μπορώ να εγκαταστήσω τα δημοφιλέστερα mods συγκεντρωμένα σε έναν installer και όχι να ψάχνω για ξεχωριστές φάτσες, παπούτσια, παρκέ, logos, αρένες κλπ.
Chaos3X Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δεν θα διαφωνήσω. Οι modders θα μπορούσαν να είχαν κάνει καλύτερη δουλειά αλλά η προσωπική μου άποψη είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία αυτών των Euroleague/FIBA mods είναι προχειροδουλειές 1-2 ατόμων το πολύ. Οι οποιοι αφού βγάλουν ένα ημιτελές και καθυστερημένο προϊόν (συνήθως βγαίνει στο τέλος της άνοιξης), σπανίως ενδιαφέρονται να το υποστηρίξουν ή να το αναβαθμίσουν. Μπράβο για την προσπάθειά τους, αλλά ρε παιδιά αν είναι να κάνετε κάτι, τουλάχιστον κάντε το καλά. Είναι δυνατόν το FIBA mod να μην έχει ρολόι 24" και ο δημιουργός να μην το έχει διορθώσει; Ή να προχειροφτιάχνουν 15-20 ομάδες το πολύ, άρα να αποκλείουν τη δυνατότητα διεξαγωγής custom πρωταθλήματος; Ένα τελευταίο που με ενοχλεί στα εκάστοτε 2k mods είναι η έλλειψη megapacks. Προσωπικά θα ήθελα να μπορώ να εγκαταστήσω τα δημοφιλέστερα mods συγκεντρωμένα σε έναν installer και όχι να ψάχνω για ξεχωριστές φάτσες, παπούτσια, παρκέ, logos, αρένες κλπ. +1.000.000.000.000.000.000.000.000 Με κάλυψες πλήρως!
thanos009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 γεια σας παιδια εχω το nba2k12 στον υπολογιστη αλλα τα κουμπια δεν ειναι συγχρονισμενα μηπως ξερετε πως μπορω να τα συγχρονισω?
larry10 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 παιδια εβαλα σημερα το παιχνιδι στον υπολογιστη ξεκιναει κανονικα και μετα απο κανα λεπτο εχω τρελο μα πολυ τρελο LAG σε offline παιχνιδι με τον υπολογιστη τι λετε να φταει???ξαφνικα ολο αυτο τωρα
maraki99 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 γεια σας παιδια!!!!εχω παρει το nba 2k2012 στο pc και δεν μπορω να αποθηκευσω πραγματα.....μηπως ξερετε τιποτα για να μπορεσω να αποθηκευσω πραγματα???σας ευχαριστω πολυ!!!
Impious Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 ναι...impious ειναι αγορασμενο. το παιχνιδι το τρεχεις μεσα απο το steam σωστα ? εντιτ: σου πεταει κανα ερρορ οτι δεν μπορει να το κανει save στο δισκο σου?
maraki99 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 το παιχνιδι το τρεχεις μεσα απο το steam σωστα ? εντιτ: σου πεταει κανα ερρορ οτι δεν μπορει να το κανει save στο δισκο σου? αυτο ακριβως!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα