poihths Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 πολύ ωραίο αλλα γιατί εμενα τα γραφικά μου φαίνονται χειρότερα;
thomasG4 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 πολύ ωραίο αλλα γιατί εμενα τα γραφικά μου φαίνονται χειρότερα; ερωτηση κρισεως: Εχεις αλλαξει την ποιοτητα απο το βιντεακι σε 720p;
poihths Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 ερωτηση κρισεως: Εχεις αλλαξει την ποιοτητα απο το βιντεακι σε 720p; βεβαίως !! απλα μου φαίνονται πιο τετραγωνισμένα , ειδικά τα χέρια-ώμοι ισως είναι και απο ps ή xbox το βιντεακι κ γι αυτο να συμβαινει. σε pc τα γραφικά παντα ήταν καλύτερα για το nba2k11 τουλάχιστον
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Εμένα με χτύπησε το animation σε κάποια σημεία, πολύ πιθανό γιατί είναι σε slow mo και φαίνεται όταν ξεκινάει το animation.
nzeppos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 βεβαίως !! απλα μου φαίνονται πιο τετραγωνισμένα , ειδικά τα χέρια-ώμοι ισως είναι και απο ps ή xbox το βιντεακι κ γι αυτο να συμβαινει. σε pc τα γραφικά παντα ήταν καλύτερα για το nba2k11 τουλάχιστον Όχι απλώς "καλύτερα", αλλά απείρως ωραιότερα (ακόμα κι αν δεν βάλουμε κανένα από τα έξτρα high res mods του PC). Από την άλλη προτιμώ να παίζω το παιχνίδι σε 42" ίντσες στο σαλόνι παρά στις 26" του PC.
rebellion Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδια επαιξα πιρν λιγες μερες το NBA 2K11 και επαθα πλακα!Ειχα πολαλ χροναι να παιξω Basket game και μου φανηκεπολυ ρεαλιστικο σε καθε τομεα.απο την περιγραφη την παρουθσιαση μεχρι και τις κινησεις που ειναι το βασικο.anyway το Online πως ειναι στο NBA 2K???Εχουν τιποτα In Game Tournaments?και γενικα παιζουν αρκετοι απο ελλαδα την pc version?
explorer21 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=M88NkqIvdc4&feature=youtube_gdata
activex Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Καμιά μπαλίτσα δε παίζει να βγάλουν εκεί στην 2Κ ε ;
nzeppos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδια επαιξα πιρν λιγες μερες το NBA 2K11 και επαθα πλακα!Ειχα πολαλ χροναι να παιξω Basket game και μου φανηκεπολυ ρεαλιστικο σε καθε τομεα.απο την περιγραφη την παρουθσιαση μεχρι και τις κινησεις που ειναι το βασικο.anyway το Online πως ειναι στο NBA 2K???Εχουν τιποτα In Game Tournaments?και γενικα παιζουν αρκετοι απο ελλαδα την pc version? Τα μέχρι τώρα online (ανεξαρτήτου εκδόσεως) ήταν από απογοητευτικά ως ανύπαρκτα. Δεν μιλάω για "In Game Tournaments" αλλά ότι συνήθως δεν μπορούσες καν να παίξεις έναν απλό αγώνα σαν άνθρωπος. Φέτος έχω σκοπό να αγοράσω, αλλά θέλω πρώτα να ακούσω κριτικές άλλων. Καμιά μπαλίτσα δε παίζει να βγάλουν εκεί στην 2Κ ε ; Δυστυχώς ό,τι κυκλοφορεί η 2k sports δεν είναι απαραίτητα καλό. Πχ. το MLB 2k11 είναι κατά πολύ κατώτερο του MLB 11 The Show (που όμως βγαίνει μόνο σε PS3). Ομοίως τα NHL 2k παραδοσιακά έχριζαν αρκετής βελτίωσης. edit: Να και κάτι κουλό. Bonus NBA 2K12 Teams Don’t Require Preorder, Will Be In All Retail Copies Correcting an earlier misconception we reported: NBA 2K12 will offer codes for two classic teams, the 1990-91 Golden State Warriors and the 2001-2002 Sacramento Kings. These codes will be printed and inserted into all retail copies of the game, and will be available through all retail outlets, but there will be a limited supply of them. Once the codes run out, the game will ship copies without them. Kotaku had erroneously reported this was a preorder bonus through a specific retailer. It is, of course, meant to give incentive to buy the game on the day of release or close to it. The exact number of codes to be distributed was not specified. Including these two, there are 34 classic teams that are unlockable and playable in NBA 2K12; while there are 15 "Greatest Ever" matchups comprising 30 teams, two of them are additional Jordan-era Chicago Bulls teams that are unlocked for defeating the 1993 Charlotte Hornets with the 1993 Bulls. The extra Bulls teams were seen in last year's NBA 2K11. http://kotaku.com/58...l-retail-copies Και πάνω που ήμουν έτοιμος για preorder. Τι ηλίθια λογική έχει αυτό το πράγμα; Ποιός μου εγγυάται ότι αν προπαραγγείλω πχ. από Amazon το παιχνίδι θα έχει μέσα τον κωδικό για τις έξτρα ομάδες;
fearwhatnow Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 ^^ Kαι τι σκας.Αφου αγοραζουμε και την pc version.Με τα mods θα εχουμε οποιες ομαδες θελουμε εξτρα.Παραδοσιακα στηριζω την 2k απο τη στιγμη που εβγαλε το nba στο pc και θα το κανω και φετος. Το nhl2k ειναι μετριο πραγματι αλλα το mlb2k11 ειναι αρκετο καλο ειδικα στο pc με τα mods.Βεβαια επειδη εχω ps3 περισσοτερο παιζω The Show διοτι ειναι πιο σοβαρο παιχνιδι baseball.Της 2k ειναι πιο fun αλλα για ρεαλισμο στο επακρο παιρνεις The Show. Αυτες τις μερες παιζω στο pc το mod 92-93 για το nba2k11.No comments.Μονο οτι ειναι το καλυτερο mod που υπαρχει φτανει. Το online ειμαι σιγουρος οτι και παλι θα ειναι χαλια.Δεν με νοιαζει βεβαια διοτι ειμαι αποκλειστικα offline gamer.
Inler Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δωσε κανα link για το mod αυτο αν μπορεις...
fearwhatnow Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δωσε κανα link για το mod αυτο αν μπορεις... http://www.nba2kmods.com/forum/index.php?/files/file/59-1992-season-mod/
Inler Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Απο οτι ειδα ειναι πολυ μεγαλο τι ακριβως περιεχει;
fearwhatnow Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Η 2k εχει φτασει στην κορυφη και στο να προμοταρει το παιχνιδι: http://www.youtube.com/watch?v=GIvCUYxkk9c
nzeppos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Πολλά και διάφορα σχετικά με το Myplayer: http://www.gamespot.com/xbox360/sports/nba-2k12/news/6333233/nba-2k12-preview-my-player Επίσης σύντομο preview: http://www.gamefaqs.com/boards/627462-nba-2k12/60253563
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα