soza Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Το κακο ειναι οτι μου παιξει ολα τα αλλα, οπως το Call of duty 2 και 3, pro 2012, Resided Evil και αλλα πολλα, δεν εχει κολλησει πουθενα...!!! Δηλαδη αυτο το παιχνιδι ειναι τοοοοσο απαιτητικο??? Κατι αλλο ειναι και δεν το βρισκω, αν καποιος το εχει λυσει ας μου πει κι εμενα Ευχαριστω και Καλη Ανασταση...
Inler Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 http://nbaspot.com/viewtopic.php?f=29&t=24258&sid=2f80a91066f0b333f56b3954eca5c697
nzeppos Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Έπαιξα 1-2 αγώνες και παρ' ότι έχασα, το ευχαριστήθηκα. Το ρόστερ της εθνικής όντως είναι παλιό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχει... Ντικούδηδες και Κακιούζηδες (όπως το τελευταίο NBA Live). Απλώς είναι η 12άδα του περασμένου καλοκαιριού, με Μπράμο, Ξανθόπουλο, Μαυροειδή και σία, ενώ λείπουν 3D, Σπανούλης, Σόφο και Μαύρο Κριάρι*. Μου φάνηκε σχετικά ρεαλιστικό γιατί πχ. ο Βασιλειάδης με το Φώτση είχαν όντως κωλόχερο και πιστές μηχανικές στο σουτ (αλλά δεν κάθησα να δω αναλυτικά τα skills του καθενός). Αντίπαλός μου ήταν η Ρωσία, η οποια είχε κι αυτή ακριβές ρόστερ. Η εγκατάσταση έγινε χωρίς πρόβλημα (αφού πρώτα κράτησα μια κόπια ολόκληρο το φάκελο του 2k12). Τα γραφικά πολύ καλά, τα πρόσωπα ό,τι καλύτερο έχω δει σε αντίστοιχη προσπάθεια και η μόνη μου ένσταση από το λίγο που πρόλαβα να δω ήταν το σουπεράκι του σκορ, στο οποιο δεν εμφανίζεται ποτέ το ρολόι των 24". * βλ. Μαυροκεφαλίδης
Inler Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Η προσπαθεια ειναι πολυ καλη αλλα...1) Αρκετοι παιχτες δεν εχουν καλη φατσα οπως 3-4 παιχτες στην Πολωνια με καθολου καλη απο τους αναπληρωματικους/ο Lorbek/Lakovic/Perovic/κ.α.2)Τα ποσοστα στα τριποντα ειναι λαθος π.χ Prigioni 87 Mancinelli 25 Vasiliades 65 Kirilenko 86 Voroncevic εχει τρια 90αρια inside close medium(στο περιππου γιατι δεν τα θυμαμαι καλα..3)Παρολα αυτα πιστευω με προσθηκη προσωπων ανανεωση roster αλλα και προσθηκη ομαδων που λειπουν(Αγγλια Ουκρανια Φινλανδια Αυστραλια Μεξικο Καναδας Πορτογαλια Ουρουγουαη Κροατια κ.α τις οποιες δειχνει στο intro θα γινουν πολυ καλο..Δεν μειωνω την προσπαθεια αλλα μπορει να γινει πολυ καλυτερο...Εγω το δοκιμασα εγκατασταση σε εναν φακελο 2K με full απο mods και σε εναν με καθαρη εγκατασταση και δεν ειδα σημαντικες διαφορες...Μονο που στον φακελο με καθαρη εγκατασταση αν θυμαμαι καλα στην Τουρκια ο Kanter και ο Prezdlic ειχαν μαυρα χερια ενω στο αλλο οχι.
fearwhatnow Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Τι σκατε?Αλλαξτε μονοι σας τα ratings των παικτων!
nzeppos Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δυστυχώς το Fiba mod χάνει το ενδιαφέρον του μετά από λίγο καιρό, λόγω έλλειψης διοργανώσεων. Οι εθνικές είναι 19 (άντε 24 μαζί με τις retro ομάδες) άρα δεν βγαίνουν για regular season. Όταν δε προσπάθησα να βάλω playoffs, για κάποιο λόγο δεν με άφηνε να επιλέξω όλες τις εθνικές αλλό μόνο γύρω στις 13-14.
anthony_88 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Για μεταηυ παικτων φιλικα, τι ρυθμισεις προτεινετε; Το αγορασε ενας φιλος και λεμε να το πιασουμε η παρεα. Το θεμα ειναι οτι εχω ακουσει περι διαφορων sliders που αλλαζουν τη μαγεια του παιχνιδιου... Σαν τι να βαλουμε ακριβως;
nzeppos Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Καλά, τα sliders είναι τόσο πονεμένη υπόθεση που αν ρωτήσεις 10 ανθρώπους θα σου προτείνουν 15 διαφορετικά sliders. Κατά καιρούς πάντως έχουμε κάνει παρόμοιες συζητήσεις, οπότε κοίτα μερικές σελίδες πίσω μήπως βρεις κάτι σχετικό. Υπ' όψιν ότι υπάρχουν sliders προ και μετά patch. Εναλλακτικά ρίξε και μια ματιά εδώ: http://www.operation...nba-2k-sliders/
jivas Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 παιδια εχω γνησιο το nba2k12 και πολλες φορες με πεταει εξω αλλα πρωτη φορα κολλαει σε ενα συγκεγκριμενο σημειο παιζω στο μy player και μετα απο μια σεζον και αφου παιρνω το πρωταθλημα το game κλεινει και πρεπει να ξαναπαιξω το τελευταιο παιγνιδι μπας και δεν μου κολησει τι να κανω δεν εχω περασει κανενα πατσ. εχω καινουριο λαπτοπ με win 7 64 intel core i5 2410m cpu sta 2.30 4g μνημη τι κανω εχω απογοητευτει
aekoupoli Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 για βαλε το update που εχει βγει μπας κ φτιαξει, το εχει εδω http://www.gamershell.com/download_86482.shtml
jivas Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 με το πατσ διωρθωθηκε αλλα στο σταθερο που εχω μολις ξεκιναω να παιξω ενα οποιοδηποτε παιχνιδι ειται σαιζον ειται my player μολις δειχνει βιντεακια κολλαει και με το πατς δεν εγινε τιποτα
aekoupoli Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 ο υπολογιστης σου εχει τα minimum requirements για το παιχνιδι?κατεβασε λιγο τα γραφικα κ δοκιμασε παλι,κανε κ update drivers καρτας γραφικων,dirext x κτλ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα