Προς το περιεχόμενο

NBA 2K12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω αυθεντικο το nba 2k12 και προσπαθουσα να μπω να παιξω online αλλά κολλούσε λόγω προβληματος του παιχνιδιου πριν 2 μέρες όμως βγηκε το patch για το pc που διορθωνει καποια πραγματα(για ps3 και xbox εχει βγει εδω και καιρο). Ετσι μπηκα online εχθες και δεν κολλούσε αλλα τα γραφικα ηταν στο low (αυτο γινοταν και πριν το patch). Κατα τη διαρκεια του παιχνιδιου πατησα start μηπως γινεται να τα φτιαξω αλλα δεν γινοταν εχει κανεις καμια ιδεα μηπως μπορω να τα φτιαξω πριν μπω online. Ευχαριστώ.

• Απαντ. 335
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν μπορώ να σουτάρω καλά με το καινούργιο patch, όλο μέσα στο καλάθι πάω και σκοράρω. Δεν είναι και τόσο ρεαλιστικό αυτό. Καταστρέψαν το Medium range παιχνίδι.

Δημοσ.

Δεν μπορώ να σουτάρω καλά με το καινούργιο patch, όλο μέσα στο καλάθι πάω και σκοράρω. Δεν είναι και τόσο ρεαλιστικό αυτό. Καταστρέψαν το Medium range παιχνίδι.

Βασικα το αντιθετο εχει γινει.Βελτιωσαν την post αμυνα του cpu και δημιουργησαν χωρο για mid range παιχνιδι.Μαθε απεξω τα συστηματα της ομαδας σου και προσπαθησε να εχεις καθαρο μυαλο και να εισαι συγκεντρωμενος.Αλλιως δεν παιζεται το φετινο παιχνιδι.

Δημοσ.

Εγώ με τα post moves από σεντερς και παουερ φοργορντς βάζω πολλούς πόντους μεσα στο καλάθι πιο ευκολα από ότι πριν (σε αντίθεση με πριν το patch που έμπαινες εύκολα μέσα στο καλάθι με τους guards) . Στα τριποντα έχω συνήθως 4/20 ενω παλιά είχα 8/20 αναλόγως την ομάδα. Και η cpu κάνει το ίδιο, βλέπει ότι δεν μπαίνουν τα σουτ και σκοράρει αλόγιστα από μέσα. Έπαιξα τρια παιχνίδια με το Toronto που έχει μ.ο. PIP 38 και εμένα μου έβαζε μ.ο. 54. Η cpu post αμυνα μπορεί να βελτιώθηκε αλλά η user είναι μπάτε σκύλοι αλέστε. θεωρώ ότι πιο πολύ έχει βελτιωθεί η περιφερειακή άμυνα. Τα 9/10 σουτ από μέση απόσταση πηγαίνουν στο γάμο του καραγκιόζη και πολλά airball.

Δημοσ.

Και γω στην ιδια κατάσταση με τον enjoy βρίσκομαι..Θα περιμένω να βγουν καλα sliders...

Έως τοτε θα παίζω χωρίς patch κ με τα sliders που είχα βρει κ με βόλευαν(albys)..

Δημοσ.

τελικά αξίζει να δώσεις 15-20 ευρώ να το αγοράσεις...???

(για οποιοδήποτε λόγο....??? online, αυτόματες ενημερώσεις, my2k)

Δημοσ.

τελικά αξίζει να δώσεις 15-20 ευρώ να το αγοράσεις...???

(για οποιοδήποτε λόγο....??? online, αυτόματες ενημερώσεις, my2k)

Εννοείτε ότι αξίζει (αν και έχεις χάσει τα 3/4 της σεζον) μιας και είναι το καλυτερο σπορτ simulation game που έχω παίξει. Εγώ λέω τώρα για το νέο patch που βγήκε και με χάλασε λίγο.

Δημοσ.

Οι περισσότερου δεν το αγορασαν καθως δεν εχει/μπορεις να παιξεις online(δεν νομιζω να διορθώθηκε με το patch ) και εχει πολλα bugs στα modes του καθως και οτι η εταιρεία έδειξε πλήρης αδιαφορία στους pc users..Αλλά οσον αφορα το gameplay του είναι τέλειο-οπως και του 2κ11.

Τα συμπεράσματά δικά σου..

Δημοσ.

Πληροφοριακά πάντως η έκδοση του μπάρμπα παίζει μια χαρά online μετά το patch. Εννοείται συγχρονίζονται και όλες οι υπόλοιπες υπηρεσίες, όπως το NBA Daily κλπ.

Αν το βρεις γύρω στα 15 ευρώ πιστεύω κι εγώ ότι αξίζει η αγορά του. Αν μη τι άλλο για να υποστηριχθούν οι developers, μπας και φιλοτιμηθούν του χρόνου να φτιάξουν multiplayer της προκοπής και βγάλουν τα PC patches πιο σύντομα (κι όχι μετά από 5 μήνες...)

Δημοσ.

Ναι το δοκίμασα και εγώ και παίζει κανονικά.Έπαιξα 4 αγώνες οι 3 χωρίς lag αλλά κλασσικά με τα ψιλοχάλια γραφικά,αλλά τι να το κάνεις που έπαιρναν όλοι τους ( c )heat και ο ένας που πήρε lakers μου έβαλε 50 πόντους με τον kobe...Ξέρει μήπως κανείς πώς μπορείς να κάνεις add κάποιον φίλο για να παίξεις μαζί του γιατί απ'όσο έψαξα δεν βρήκα τίποτα...

Δημοσ.

Εγώ πάλι χθες πέτυχα άλλο φρούτο. Ο τύπος στηνόταν συνέχεια για επιθετικό φάουλ. Μέχρι να καταλάβω τι γίνεται και επειδή είχε λίγο lag, έκανα τουλάχιστον 5-6 φάουλ. Έστω και ελάχιστα να τον ακούμπαγα, πχ. ώμο με ώμο, αμέσως βούταγε κάτω και δώσ' του επιθετικό φάουλ.

Τελικά όμως μίλησε η ζώνη 1-3-1, έκλεισα τον Καρμέλο και τον νίκησα εύκολα.

Δημοσ.

Ναι το δοκίμασα και εγώ και παίζει κανονικά.Έπαιξα 4 αγώνες οι 3 χωρίς lag αλλά κλασσικά με τα ψιλοχάλια γραφικά,αλλά τι να το κάνεις που έπαιρναν όλοι τους ( c )heat και ο ένας που πήρε lakers μου έβαλε 50 πόντους με τον kobe...Ξέρει μήπως κανείς πώς μπορείς να κάνεις add κάποιον φίλο για να παίξεις μαζί του γιατί απ'όσο έψαξα δεν βρήκα τίποτα...

Παρε εναν φιλο σου σπιτι να παιξετε.Το online στα περισσοτερα παιχνιδια εχει καταντησει αστειο.Εγω καθε φορα που επιχειρουσα να παιξω το παιχνιδι online στο ps3 βλασφημουσα την ωρα και στιγμη που το εκανα (εκανα μερικα καλουτσικα παιχνιδια με members που γνωριζω απο OS αλλα μην φανταστειτε και τιποτα φοβερο).Απο τη στιγμη που σχεδον ολοι εχουν σκοπο να νικησουν με οποιονδηποτε τροπο και μονο αυτο τους ενδιαφερει τοτε το online gaming ειναι καταδικασμενο.Δεν παιζω ποτε με αυτοσκοπο να κερδισω αλλα για να διασκεδασω, να περασω καλα και χαρουμενα λιγη ελευθερη ωρα.Δυστυχως στο online σπανιως γινεται αυτο πλεον.

Ιδια αντιμετωπιση εχω και offline.Δεν παιρνω ποτε ομαδες οπως Heat,Lakers.Αν και υποστηρικτης των Celtics επαιρνα Knicks αλλα φετος με Carmelo τους εκοψα και αυτους και παιζω με Grizzlies αν και για rebuild εχουν τεραστιο ενδιαφερον και οι Celtics πλεον με τους συνταξιουχους τους.

Δημοσ.

Δεν έχεις άδικο. Ειδικά τα μπασκετάκια έχουν πάντα το ίδιο πρόβλημα στο online. Ότι οι περισσότεροι προσπαθούν να νικήσουν με οποιονδήποτε τρόπο, οπότε δεν παίζουν ανθρώπινο μπάσκετ. Αν μπορούσαν να κάνουν ΟΛΑ τα σουτ με τον Kobe, θα τα έκαναν. Αν μπορούσαν να παίζουν ΜΟΝΟ με καρφώματα, το ίδιο. Και στα ποδοσφαιράκια κυριαρχεί η ίδια νοοτροπία (νίκη με κάθε τρόπο), αλλά εκεί συνήθως είναι δυσκολότερο να κάνεις εντελώς αντιρεαλιστικά πράγματα.

Πραγματικά κάθε φορά που έχω δοκιμάσει να παίξω 1vs1 στο multiplayer, έχω συναντήσει κι άλλο φρούτο. Χθες είχα τον παλαβό που στηνόταν συνέχεια για επιθετικά φάουλ. Σήμερα έπεσα σε άλλον τρελό, που πραγματικά προσπαθούσε σε ΚΑΘΕ φάση να φέρει την μπάλα ακριβώς κάτι από το καλάθι. Συνολικά έβαλε 13/15 από κάτω, αλλά κάποια στιγμή έκλεισα τη ρακέτα και ο τύπος είχε χάσει τα αυγά και τα πασχάλια, δεν ήξερε τι να κάνει με την μπάλα. Νίκησα σχετικά εύκολα. Θα ήταν απείρως ευκολότερα αν δεν είχα και το πατροπαράδοτο lag, που έκανε πολύ δύσκολη την οποιαδήποτε προσπάθεια να περάσω με ασφάλεια την μπάλα στους ψηλούς και -κυρίως- να παίξω με πλάτη.

Το μόνο καλό είναι ότι δεν έχω πετύχει πολλούς τύπους να παίρνουν Heat ή Lakers, οπότε μπορώ κι εγώ να πάρω ανθρώπινες ομάδες όπως Magic, Spurs, Blazers, Clippers κλπ.

αλλα φετος με Carmelo τους εκοψα

epic quote is epic :-D Στο 2k είναι αρκετά καλός, αλλά στην πραγματικότητα απλώς κάνει κακό στην ομάδα.

ps: εντελώς άσχετο, υπάρχει κανα american football της προκοπής; Μόνο αυτό το Madden NFL 12 έχω δει, αλλά δεν μου γέμισε πολύ το μάτι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...