Προς το περιεχόμενο

NBA 2K12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 335
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λογικά θα θέλει και το κρακάκι του. Δεν νομίζω να έχει βγει κάτι μέχρι στιγμής, αλλά θα έχω το νου μου.

Πληροφοριακά πάντως, όταν έκλεισα το autosave και ξαναέπαιξα τον τελευταίο τελικό, το παιχνίδι δεν ξανακράσαρε και προχώρησα στην επόμενη σεζόν (προφανώς χωρίς το νέο patch).

Δημοσ.

Δηστυχώς ο θείος δεν μου επιτρέπει να δω το patch ακόμα,και ότι έχω φαγωθεί cry.png

Ισχύει πως το flow του παιχνιδιού είναι πολύ καλύτερο πλέον? (γρηγορότερα passing animations + better reactions).

Δημοσ.

Θα το δοκιμάσω σε λίγες ώρες που θα πάω σπίτι και θα... αποφανθώ. Μέχρι στιγμής στο φόρουμ της 2k μόνο κανα-δυο μίλησαν για crash στο My Player και δεν μου φάνηκαν να έχουν αυθεντικό το παιχνίδι, οπότε μπορεί να είναι θέμα του μπάρμπα (ο οποιος btw έβγαλε κι άλλη -γκουχ γκουχ- έκδοση, ψάξτε το).

Για το flow το μόνο που μπορώ να προβλέψω είναι πως, ό,τι και να έκαναν, αποκλείεται να είναι πιο αργό. Ειδικά το pre-patch My Player σέρνεται περισσότερο κι από το ευρωπαϊκό μπάσκετ, με πολύ αργές πάσες, αρκετή σκέψη και κράτημα μπάλας, αργά συστήματα γενικά κλπ. Η μόνη ελπίδα -κλασικά- είναι να έχεις εσύ τον point.

Προσωπικά έχω μεγαλύτερη περιέργεια να δω πώς πάει ο "κανονικός" αγώνας με τα default sim sliders (σε Pro/All Star) και το τελευταίο official roster update.

Δημοσ.

Ο μπάρμπας όχι μόνο δουλεύει, αλλά έχει και online κανονικά και με τη βούλα. Έκανα update στα rosters και στο NBA today, ενώ έπαιξα ήδη ένα 5vs5 (δηλαδή 2vs1...) με ανεκτό έως ελάχιστο lag. Το μόνο κακό που σε ρωτάει για registration κάθε φορά που το φορτώνεις.

Δεν δοκίμασα ακόμα να παίξω My Player να δω τι γίνεται.

Δημοσ.

Yep,και εγώ τελικά βρήκα άκρη (thanks).

Online έπαιξα 3 αγώνες,οπού διασκεδαστικό μεν το Human vs human αλλά το lag σε συνδιασμό με τα low graphics και την πολύ χαμηλή ταχύτητα με έκαναν να βλαστημίσω,αφού τις μισές φορές γινόταν αλλα ντι άλλων.

Στο ζουμί τώρα,(offline) με τα rosters του Albys@NLSC τα οπόια είναι απίστευτα,μου φαίνεται λιγό καλύτερο το flow του παιχνιδιού,η απόκριση και η άμυνα στην περιφέρεια..το pc φαίνεται λιγάκι εξυπνότερο στην επίθεση επίσης. Τίποτα συνταράκτικές αλλαγές πάντως σε σχέση με pre-patch. Για μένα άλλωστε με το προαναφερθέν ρόστερ + sliders το παιχνίδι πλησιάζει πολύ στην τελειότητα.

Δημοσ.

Btw ο fearwhatnow ποιά rosters προτείνει; :rolleyes:

edit: το πρόβλημα με τις συνεχείς ερωτήσεις για registration φαίνεται να λύθηκε μόλις έτρεξα το nba2k12.exe σαν administrator (δηλ. δεξί κλικ -> run as administrator, στα Win7).

Δημοσ.

To online δεν δουλευει ουτε στις κονσολες.Οποτε καταλαβαινεις...

Στο PS3 μια χαρά δουλεύει, και χωρίς καθόλου lag στα περισσότερα μάτς.

Δημοσ.

Έπαιξα το πρώτο μου quickmatch και μπορώ να πω ότι δεν είχε καθόλου lag. Λίγο το tearing της οθόνης με χάλασε (παρ' ότι υποτίθεται ότι έχω το vsync on και τα γραφικά στο τέρμα, μετά το benchmark) αλλά γενικά μια χαρά. Να μπορούσα να παίξω και άμυνα... μετά από τόσα παιχνίδια εναντίον του ΑΙ, δύσκολο να παίξεις με άνθρωπο.

Δημοσ.

Lag μεγάλο δεν έχει,αλλά το response time είναι τεράστιο σε κάποιον που παίζει χρόνια offline αποκλειστικά με αποτέλεσμα να τα κάνω μαντάρα στην άμυνα online..οπότε αναγκαστικά 3-2 zone,offball defense και χειρίζομαι Center/PF για paint protect/rebound...αν και απότι παρατήρησα η ΑΙ άμυνα online είναι τραγικότατη cool.png

Δημοσ.

Btw ο fearwhatnow ποιά rosters προτείνει; :rolleyes:

edit: το πρόβλημα με τις συνεχείς ερωτήσεις για registration φαίνεται να λύθηκε μόλις έτρεξα το nba2k12.exe σαν administrator (δηλ. δεξί κλικ -> run as administrator, στα Win7).

Αυτο το roster χρησιμοποιω: http://www.operationsports.com/forums/nba-2k-pc-forum/523305-realistic-rosters-sliders-coaching-tendencies-complete-overhaul.html

Και του Alby καλο ειναι.

Δημοσ.

OK thnx, θα τα έχω υπ' όψιν μου μόλις ξαναξεκινήσω Association. Προς το παρόν πάντως έπαιξα 1-2 My Player ακόμα και το παιχνίδι δεν κράσαρε (όπως λένε πολλοί ότι κάνει μετά το patch, ειδικά όσοι έχουν έκδοση μπάρμπα).

Δημοσ.

Αρχικα να πω οτι πρεπει να χρησιμοποιησετε το default global.iff του patch διοτι παρατηρησα οτι ειχα αλλαγη στο gameplay οταν χρησιμοποιησα ενα superglobal παλιοτερο.Περιεργο καθως κανονικα το global δεν πρεπει να επηρεαζει το gameplay.Ομως το οτι η 2k εβαλε καινουριο αντικαθιστωντας το παλιο με βαζει σε σκεψεις.Anyway, θα περιμενω ενα superglobal βασισμενο στο καινουριο αρχειο.

Στα σημαντικα τωρα.Το παιχνιδι με το patch ειναι απλα αποθεωση.Χθες με διελυσαν οι Heat και ετρεχαν απιστευτα επιθετικα συστηματα διαλυοντας σχεδον καθε αμυντικη μου προσπαθεια.Τι pick'n' roll με καταληξη σε alley-oop, τι overloads πλευρας με κινηση ολων των παικτων και να χανω τα αυγα και τα πασχαλια μιλαμε.Αυτα με του Albys και με τα δικα μου sliders σε pro.Αμυντικα η cpu ΑΙ ειναι ολα τα λεφτα πλεον.Τα plays τρεχουν νερακι, καινουρια animations βλεπω διαρκως, καλυτερη αποκριση στις πασες.Απλα τελειο το παιχνιδι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...