nzeppos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Roster update για PC: http://downloads.moddingway.com/file/18020.html Κατά τ' άλλα φωτιά και τσεκούρι στην 2k sports για την πολιτική της μη-υποστήριξης του PC, αφού όλα τα patches βγαίνουν μόνο για τις κονσόλες.
Tilemaxx Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Πάλι καλά φέτος που το αγόρασα στο PS3, στο PC μου σέρνονταν αδικαιολόγητα στις High ρυθμίσεις, όταν στο 2K11 έβγαζα άνετα 60-65 fps με 4xAA και όλα στο High.
larry10 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 καλημερα σεολους χθες αγορασα το 2κ12 και εχω αρκετα προβληματα Βασικα το περασα σ ενα λαπτοπ κορε ι5 επεξεργαστη 1γκιγκα καρτα γραφικων 4ραμ και γουιντοουζ 7.ο δευτερος με ξπ 512 καρτα γραφικων 2 γκιγκα ραμ διπ επεξεργαστη 2.16 1. στο λαπτοπ δεν μπορω να κανω save μου βγαζει οτι δεν μπορει να δημιουργησει φακελο στον σκληρο.χθες οταν πηγαινε να ξεκινησει το παιχνιδι κολλαγε.το ξαναπερασα και το προβλημα με το save εξακολουθει επαιξα παιχνιδι.σημερα δεν εχω δοκιμασει να δω αν μπορω να παιξω.εκανα την δοκιμη μπενκμαρκ καπως ετσι λεγετε ολα καλα νομιζω γυρω στα 60 φρειμ μου πηγε 2.στον πυργο τωρα μπορω να κανω save alla δεν μπορω να μπω online account.sto greatest mode ενω κερδισα το παιχνιδι του τζορνταν δεν μου ξεκλειδωσε τιποτα 3. οταν κατεβαζεις κατι απ το share πως περνανε στο παιχνιδι δεν εχω ιδεα!!! παιζει να φταιει το παιχνιδι η να εχουν προβλημα και οι 2 υπολογιστες??πραγματικα εχω νευριασει παρα πολυ,κριμα γιατι το παιχνιδι ειναι σουπερ αν μπορει να με βοηθησει καποιος παρακαλω εχω ψαξει σ ολα τα σιτε αλλα τιποτα
Inler Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δοκιμασε ενας φιλος να μπει online απο pc αλλα καθως μπαινει στον αγωνα χαμηλωνουν τα fps απο 60 σε 15 και στην εναρξη του αγωνα του βγαζει a network problem has been encountered that prevends a gameplay from continued....Δοκιμασε να χαμηλωσει τα γραφικα στο low αλλα παλι το ιδιο..To παιχνιδι δεν το εχει αυθεντικο....
nzeppos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Μάλιστα. Δεν ήξερα ότι μπορείς να παίξεις online με παιχνίδι του θείου, περίεργο. Αφού κανονικά απαιτεί μοναδικό serial. Σε κάθε περίπτωση μη νομίζεις ότι και αυτοί που το έχουν αυθεντικό παίζουν πολύ καλύτερα, τα ίδια χάλια είναι.
Inler Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Το εχει και ειναι παιχνιδι του θειου και μου ειπε οτι ειναι ανοιχτο και μπηκε(παραλειπεται το serial) απλα δεν μπορει να παιξει αγωνα...Δηλαδη δεν αξιζει να το αγορασει αυθεντικο μηπως και μπορεσει;(το εχει κανεις αυθεντικο και να παιζει χωρις προβλημα
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Παρόν .Χειρόκροτείστε εμένα τον μαλ@κα που πηγε και το αγόρασε.Online Αδύνατο να παίξω /παίξεις/παίξουνε φίλε .
jiHaD Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Παιδες επειδη δεν μπορω να το βρω καπου εχουν ανακοινωσει καποιο patch για την version tou pc? Γιατι βλεπω πως υπαρχουν διαθεσιμα μοναχα για τις κονσολες.
nzeppos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Όχι, ακόμα δεν υπάρχει τέτοιο patch αφού η 2k sports τα έχει χεσμ... τα PC. Κάποια στιγμή θα βγει όμως, λέγανε μάλιστα ότι αυτό τον καιρό βρίσκεται στο Quality Assurance. Άρα ίσως να δούμε κάτι μέσα στο Γενάρη-Φλεβάρη. Απ' την άλλη το Quality Assurance της 2k sports πρέπει να είναι από τα χειρότερα της υφηλίου (αφού επιτρέπουν να περνάνε τέτοια bugs στην αρχική έκδοση), οπότε...
greekboy Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 απορια που την ειχα καιρο αλλα ξεχνουσα να την γραψω... γινεται να βαλουμε στα βελακια τις λειτουργιες του 2κ11? πχ οταν παταω το πανω βελακι να μου εμφανιζει τα στατιστικα των παικτων και οχι να αλλαξω καμερα
nzeppos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Κατάλαβα τι λες. Είναι μια δυνατότητα του 2k11 που μου έλειψε πολύ στη φετινή έκδοση. Το είχα ψάξει κάμποσο όταν πρωτοβγήκε το παιχνίδι χωρίς να βγάλω άκρη και έχω την εντύπωση ότι δεν γίνεται.
nzeppos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Μακράν το παιχνίδι του αιώνος. 2η χρονιά μου στο My player, ψηλό διάρι με rating γύρω στο 80 και μέτρια πρώτη σεζόν με τους Suns. Ζήτησα trade και ευτυχώς με έστειλαν στους Heat. Miami - Toronto Raptors για τα ημιτελικά της Ανατολής. Το πρώτο παιχνίδι είχε λήξει 96-65. Στον επόμενο αγώνα νικήσαμε 106-101 στην... τέταρτη παράταση, με το Λεπρό να βάζει 40 πόντους και παραλίγο triple double (εξαιρετικά σπάνιο σε οκτάλεπτα). Εγώ έμεινα στους 30, με 10/28 σουτ... Απ' την άλλη μεριά 39π έβαλε ο Granger (με 7/10 3π), 24 ο Μπαρνιάνι (κλασικά αδύνατον να τον σταματήσεις) και 14 ο Μπαρμπόσα. Στην κανονική περίοδο ισοφάρισε ο Μπαρνιάνι στα 0,5" με απίστευτα κωλόφαρδο σουτ ορειβασίας. Στη συνέχεια σκόραρα αλλά ήταν εκπρόθεσμο. Στην πρώτη παράτα έχασα το buzzer beater, στη δεύτερη ισοφάρισε ο Granger στο μηδέν και στην τρίτη τρελό buzzer beater του Λεπρού ενώ είχα αφήσει το gamepad, γιατί πίστευα ότι αποκλείεται να μπει. Τελικά νικήσαμε στην τέταρτη παράταση με τα χίλια ζόρια και αφού έριξα τεράστια τάπα στα 30" με το σκορ στο 104-101. Τα πράγματα θα ήταν απείρως ευκολότερα αν ο Wade δεν ήταν τραυματίας και δεν έπαιζε μόνο 12΄ στο πρώτο ημίχρονο (πρόλαβε να βάλει 7π όμως). Όλα αυτά τα γράφω για να δείξω ότι το φετινό My Player μπορεί να έχει διάφορα κουσούρια, παρ' ολ' αυτά είναι η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με το 2k11. Μπορώ να κάνω απευθείας σύγκριση, καθώς πέρσι είχα παίξει 2 σεζόν στο Miami και είχα απηυδήσει μ' αυτά που έβλεπα. Οι Heat με τους Big Three είχαν πάρει ένα πρωτάθλημα και στη συνέχεια πήγαν τελικό. Εγώ πήγα την τρίτη σεζόν (ήδη πρώτος σκόρερ του ΝΒΑ μακράν) και αντί να κάνουμε το... 82-0, είχαμε φτάσει να δοξάζουμε όλους τους αγίους μετά από κάθε νίκη. Αν δεν έβαζα 35 πόντους σε κάθε αγώνα (πάντα σε οκτάλεπτα) δεν είχαμε καμία ελπίδα νίκης. Ο Bosh έκανε μόνο παλαβά hook shots υπό πίεση, ο Wade δεν σούταρε ποτέ (3-4 σουτ μέσο όρο το πολύ) και ο Λεπρός για κάποιο λόγο έριχνε μόνο τρίποντα. Στους περισσότερους αγώνες η τριπλέτα Lebron-Wade-Bosh έβαζε συνολικά 15 πόντους στην καλύτερη. Ακόμα θυμάμαι κάποιους τραγελαφικούς αγώνες, που ο Wade είχε μείνει με 1/2 σουτ και ο Λεπρός με... 0/8. Φέτος πολύ απλά δεν ισχύουν αυτά. Η ΑΙ του My Player απέχει ακόμα από το πραγματικό μπάσκετ, αλλά τουλάχιστον ο Lebron με το Wade μπορούν να βάλουν 20-25 πόντους έκαστος, ακόμα κι αν δεν τους βοηθήσω καθόλου. Τα δε περιφερειακά σουτ επιτέλους μπαίνουν αν ο ΑΙ παίκτης είναι αμαρκάριστος. Πέρσι έπαιξα 50 αγώνες στους Warriors, με τους εξαιρετικούς -υποτίθεται- σουτέρ Ellis και Curry να τα σπάνε μέχρι τελικής πτώσεως (μιλάμε τώρα για 1/15 τρίποντα σε κάθε αγώνα, τα περισσότερα μόνοι τους). Στο 2k12 τα σουτ μπαίνουν...
>-Nosakos<- Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Έχεις δοκιμάσει να αλλάξεις τα sliders? Βάλε αυτα του albys LINK και θα δεις τρελή διαφορά κ στο game κ στο myplayer...το ίδιο ίσχυε κ στο 2k11.. Σαφώς πιο βελτιωμένο φέτος αλλά με τα κατάλληλα sliders το παιχνίδι γίνεται 2φορές καλύτερο(stars π παίζουν σαν stars, ρεαλιστική ευστοχία field goals, κτλ...) Για την αλλαγή των sliders δοκίμασε AYTO(θέλει λίγο ψάξιμο...)
nzeppos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Ναι, την έχω ξανακάνει αυτή τη διαδικασία στο 2k10. Φέτος θα ήθελα να το αποφύγω, τουλάχιστον για το My Player (για τα "κανονικά" modes δεν το συζητάω, εκεί έχω δοκιμάσει δεκάδες διαφορετικά sliders). Θα κοιτάξω να τελειώσω τη σεζόν και αναλόγως πώς θα πάει, θα δοκιμάσω την πρότασή σου. Άλλωστε περιμένω και το περιβόητο PC patch. Πλησιάζει Μάρτης και ακόμα στο QA είναι... Καλά τα λέγαμε πριν λίγους μήνες, αν δεν μπει άνοιξη, patch δεν βγαίνει. Ευχαριστώ όποια ανώτερη δύναμη με φώτισε για να ΜΗΝ αγοράσω το παιχνίδι (παρ' ότι φέτος έλεγα να κάνω την εξαίρεση). Αν είχα πληρώσει έστω και 1 ευρώ, ακόμα θα τους έβριζα...
polonos1313 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Στο myplayer έχω βάλει simulation sliders με κάποιες αλλαγές και άλλαξα τα Help Defence Strength στο 10 και το 3point tendency στο 60 μιας και κάτι φορές τους δίνεις πάσα και ενω έχουν ένα μικρό περιθώριο δεν σουτάρουν αν το έχεις στο 50. Παίζω Knicks Center 2.12 με PF Stoudemire,SF Melo,SG Fields,PG Ray Allen και bench Felton,Taij Gibson,Mike Miller,Batum,Battier και έχω μεγάλο πρόβλημα με τον Amare... δεν σουταρει και δεν κάνει προσπάθειες για καλάθι.Ο δε Melo το παρακάνει κάτι φορές αλλά είναι φωτιά ! Πάντως στο Myplayer αυτό που δεν μου άρεσε είναι οτι έχει γίνει ένας χαμός με τα trades και έχουν αλλάξει πολύ οι ομάδες και είμαι πρώτη χρονιά 2 ματς πριν αρχίσουν τα Playoffs.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα