nzeppos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Χα, στο επόμενο παιχνίδι την πάλεψα λίγο περισσότερο, κυρίως γιατί έπαιξε επιτέλους ο Russell (13π, 10ρ) αλλά και γιατί πήρα rebound και έπαιξα λίγο καλύτερη άμυνα. 3' πριν το τέλος ήμασταν ισοπαλία αλλά τελικά έχασα 12 πόντους. Κατά τ' άλλα βέβαια είχαμε πάλι τα ίδια, ανύπαρκτα και αστεία φάουλ, 22π ο West, drive κατά βούληση από τον Baylor, απίστευτη αστοχία πέραν των... 2-3 μέτρων κλπ. Πιστεύω ότι στον επόμενο αγώνα τους έχω.
frou-frou Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Και εγώ έχασα 5-6 παιχνίδια για να τους πάρω. Αυτός ο Βaylor και ο West είναι διαστημικοί. Το παιχνίδι είναι αλλού πραγματικά. Για κάθε εποχή έχει τις παλιές κινήσεις και τα ρετρό γραφικά. Είναι το μόνο game που κάθε χρόνο έχει να δώσει και κάτι καλύτερο. Το Fifa από το 2009 και μετά δεν έχει αλλάξει και τρομερά με την next generation μηχανή. Οι κινήσεις όμως στο 2Κ κάθε χρόνο είναι και καλύτερες και πιο ρεαλιστικές και οι φάσεις που βγαίνουν απίστευες. Τα ταπίδια με αρέσουν πολύ φέτος.
lalanis Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Τα ταπίδια με αρέσουν πολύ φέτος. +1 Ειδικά σε φάσεις που την χτυπάει στο ταμπλό μετά..!!!
nzeppos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Πού να παίξετε αντίπαλοι και με αυτόν τον Larusso των Lakers (Russell challenge). Αν και δεν είναι πολύ ψηλός, ο τύπος έχει απίστευτο timing και τεράστια χέρια. Κάθε φορά που μπαίνω στη ρακέτα, το ταπίδι πάει σύννεφο ακόμα και στον γερο-Russell. Πλέον δεν τολμώ να σουτάρω, αν δεν κάνω πρώτα 2-3 προσποιήσεις. Ούτε ο Βράνκοβιτς με το Μουρεσάν.
nzeppos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δηλαδή οι online servers του παιχνιδιού παραδοσιακά ήταν από τους χειρότερους του γαλαξία και το παιχνίδι γενικά είχε πάμπολλα προβλήματα στο multiplayer (λόγω κακογραμμένου netcode). Δεν έχω ακούσει να υπάρχουν σημαντικές βελτιώσεις στη φετινή έκδοση, αλλά για περισσότερα μπορείς να κοιτάξεις και το official forum του παιχνιδιού. Εκεί πέφτει αρκετή γκρίνια (δίκαιη και άδικη) για τα πάντα και φαντάζομαι θα λένε και για το online.
nzeppos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Σε κάθε περίπτωση πάντως το παιχνίδι δεν είναι ακριβό (ούτε 20 ευρώ στο Amazon), οπότε δεν χάνεις τίποτα να το αγοράσεις και δοκιμάσεις το online του.
nzeppos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Πάει κι αυτό. Μακράν το καλύτερο και δραματικότερο παιχνίδι που έχω παίξει στα challenges μέχρι στιγμής. Νίκη 70-68 με τον Russell να δείχνει γιατί ήταν ο μεγαλύτερος winner όλων των εποχών σε οποιοδήποτε άθλημα. 36π με 15/20, 14ρ, 2κλ και 5 τάπες με την τελευταία να είναι πάνω σε layup του Barnett στο 1 δευτερόλεπτο (με το σκορ στο 69-68). Τώρα πώς κατάφερε και έκανε τέτοια εμφάνιση, μετά από τους 15π-5ρ μ.ο. που είχα συνήθως με δαύτονε, ο Θεός κι η ψυχή του. Ο Havlicek βοήθησε με 15π και 10ρ (αλλά μόνο 4/13 και προφανώς κανένας άλλος δεν μπορούσε να σκοράρει απ' έξω). Απ' τους αντίπαλους ο West έκανε κλασικά τα δικά του με 29π (αδύνατον να τον σταματήσεις) και αν υπήρχε τρίποντο θα είχε βάλει τουλάχιστον 7-8. Άλλοι 3 παίχτες των Lakers είχαν πάνω από 10 πόντους. Ειδικά αυτός ο Barnett έχει ένα στιλάκι που δύσκολα κόβεται. Ο δε Baylor είναι ο Jordan έτσι και σε βγάλει σε isolation, τέλος Πάμε για τον Ewing τώρα, άλλα 3 έμειναν...
frou-frou Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Εμένα έμεινε ο Oscar Robertson και ο Stockton. O Halvichek μεγάλος εκτελεστής. Απλά ότι βαρούσε έγραφε μέσα.
Inler Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Ρε παιδια γιατι πολλες φορες στη μεση του παιχνιδιου με πεταει εξω; Ενω και στο Create a Legend τελειωνει ο αγωνας και επιστρεφει στο menu στην οθονη που σου δειχνει τον παιχτη και τα στατιστικα του αγωνα ο αγωνας κολλαει...
nzeppos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Εμένα έμεινε ο Oscar Robertson και ο Stockton. O Halvichek μεγάλος εκτελεστής. Απλά ότι βαρούσε έγραφε μέσα. Άσε γιατί έχω μπλέξει με τον Ewing τώρα. Οι Knicks έχουν θεωρητικά καλή περιφέρεια, με Starks, Harper, Anthony και Davies να έχουν το σήμα του τριπόντου, αλλά για κάποιο αποτρόπαιο λόγο ο μόνος που βάζει περιφερειακά σουτ είναι ο Starks. Οι υπόλοιποι έχουν 2/15 σε κάθε αγώνα όλοι μαζί. Οι Mason, Oakley και σία είναι εντελώς άχρηστοι επιθετικά και ο Ewing όσο καλός κι αν είναι, δεν μπορεί να το πάρει μόνος του. Στο τελευταίο έκανε πολύ καλή εμφάνιση με 27π αλλά με κρέμασε ο Starks με 5/15 σουτ. Στην άμυνα κλασικά τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, γιατί οι Magic γυρίζουν πολύ γρήγορα την μπάλα, κάνουν πολλά σκριν στο τρίποντο, δίνουν άμεσες έξτρα πάσες (ακόμα και ο Σακίλ) και σχεδόν όλοι σουτάρουν από μακριά (Hardaway, Anderson, Royal, Scott κλπ). Τα hedge out σπανίως βοηθάνε, γιατί μέχρι να αναδιαταχθεί η άμυνα και να τελειώσουν οι περιστροφές, στάνταρ έχει βγει ελεύθερος παίχτης στην κορυφή ή τις γωνίες. Όσο συγκεντρωμένη και πιεστική άμυνα και να παίξεις, αν τους βγουν τα σουτ πραγματικά δεν υπάρχει καμία ελπίδα. Το κακό είναι ότι συνήθως τους βγαίνουν... Έπαιξα 3 παιχνίδια σήμερα, στο πρώτο προηγήθηκαν 14-0 και το έκλεισα. Στο δεύτερο πήγε στους 20 πόντους μετά από 3 περιόδους και πάλι το γείωσα. Στο τρίτο προηγήθηκα 2 φορές με διαφορά (22-11 και 34-25) αλλά και στις 2 περιπτώσεις έφαγα τρελά σερί, της τάξης του 15-0 (clutch factor;) και γύρισε το παιχνίδι. Τελικά το πάλεψα μέχρι τα 50" αλλά έβαλαν ένα κρίσιμο σουτ, έχασα εγώ ένα και τέλος. Αν τους είχαν βγει τα σουτ (μόνο 7/25 τρίποντα), θα είχε πάει κλασικά στους 20 πόντους. Αύριο πάλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα