nzeppos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δοκίμασα τούτα εδώ τα sliders αλλά δεν μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα. Γενικά μου φάνηκε πολύ πιο εύκολο να παίξω άμυνα, ειδικά με διαρκείς παγίδες. Ίσως χρειάζονται οπωσδήποτε All Star δυσκολία (ενώ εγώ παίζω πάντα Pro). Οι "manual" πάσες δεν ξέρω ακριβώς τι είναι (παρά μόνο στο Fifa), αλλά γενικά εξακολουθώ να έχω θέμα. Στο τελευταίο παιχνίδι προσπάθησα να δώσω πάσα με τον Magic από τη γραμμή του φάουλ σε ελεύθερο παίκτη κάτω απ' το καλάθι και ο τύπος την έστειλε στη... γωνία (όπου περίμενε για τρίποντο ο Scott). Υποψιάστηκα ότι έκανα εγώ λάθος, γιατί κράτησα πατημένο το κουμπί της πάσας περισσότερο απ' όσο συνηθίζω. Οπότε στην επόμενη φάση λέω θα κάνω ένα απλό "ταπ". Όπερ και εγένετο, σημάδεψα μετά από επαναφορά τον διπλανό μου παίχτη και η πάσα κατέληξε στην άλλη μεριά του γηπέδου, σε 20 μέτρα απόσταση... Ίσως τελικά να είναι θέμα του αναλογικού μοχλού. Όσο μακρύτερα τον έχεις από το κέντρο του, τόσο πιο μακρυά θα πάει και η πάσα (ανεξάρτητα από την κατεύθυνση ή τη δύναμη που βάζεις). Άλλη εξήγηση δεν έχω.
giorgospan Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Εγώ έχω κλείσει ήδη αρκετές ώρες στο παιχνίδι και σχεδόν αποκλειστικά στο MyPlayer κι ενώ αρχικά ήμουν πολύ θετικός όσο περισσότερα παιχνίδια έπαιζα τόσες περισσότερες ενστάσεις είχα. Για το MyPlayer πάντα, το AI της ομάδας μου είναι απλά για φούντο. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχω χάσει παιχνίδια χάρις στην απίστευτη ασχετοσύνη των συμπαικτών μου. Πιο συγκεκριμένα τα απίστευτα πολλά χαμένα αμυντικά rebound. Ήταν χαρακτηριστικό ότι με Denver που δεν έχει και το καλύτερο frontcourt δα κι εγώ με Jazz είχαν περισσότερα επιθετικά απ' ότι εγώ αμυντικά. Δεύτερον η πραγματικά παιδικής χαράς επίθεση από τους playmaker όταν με βάζει στο "2". Πόσα μπρος-πίσω και πόσες φορές έχουν βγει εκτός επειδή απλά σκάλωσαν χωρίς πίεση έχω χάσει το μέτρημα. Είναι πραγματικά αστείο. Τέλος το πιο σπαστικό απ' όλα όταν θες να κάνεις το objective των 6 assist. Βρίσκεις ελεύθερο τον Bell ή τον Miles ή τον Kirilenko ελεύθερους στη γωνία για τρίποντο και αυτοί αντί να σουτάρουν αμέσως, θα σκάσουν την μπάλα 30 φορές θα φτάσουν στο κέντρο και θα ξαναγυρίσουν στην αρχική τους θέση να σουτάρουν στο τελευταίο δευτερόλεπτο της επίθεσης ενώ εσύ χάνεις team-mate rating από excessive call for pass. Πόσες επιθέσεις έχουν πάει στράφι έτσι δεν μπορώ να θυμηθώ γιατί θα κοκκινίσω πάλι. Και κάτι άλλο, τι είναι αυτό το πράγμα με τα τρίποντα πια, 17/20 το Denver; Ναι, στο default παίζω αλλά όχι και 17/20. Ήμαρτον που λέει και μια ψυχή.
nzeppos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Για το MyPlayer δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα, καθώς έχω παίξει ελάχιστα παιχνίδια. Όσο πρόλαβα να δω μου άρεσε αρκετά. Ωστόσο ξενέρωσα απίστευτα με το ηλίθιο bug (που υπήρχε και πέρσι) του παλαβού simulation όταν είσαι στον πάγκο και το σκορ φεύγει στο Θεό. Η μόνη λύση είναι να βάλω 12λεπτα, αλλά δεν το έχω πάρει απόφαση καθώς δεν έχω όρεξη να κάθομαι να παίζω τόση ώρα ένα αγώνα. Όπως και να 'χει πραγματικά θα πρέπει να προσπαθήσουν πολύ για να το κάνουν χειρότερο από το περσινό MyPlayer, όπου ειδικά αν δεν έπαιρνες PG ήσουν καταδικασμένος να βλέπεις απίστευτες μλκίες σε κάθε αγώνα (προ και μετά patch). Τα έχω γράψει και στο σχετικό thread του 2k11, οπότε ας μην επαναλαμβάνομαι. Τέλος παραθέτω 2 posts του επίσημου forum, με τα οποια συμφωνώ -σχεδόν- απόλυτα (με τη μόνη ένσταση ότι αρκετά απ' αυτά τα προβλήματα διορθώνονται με τη χρήση των κατάλληλων sliders): I truly know I should be paid for this but what the heck, since I see the true potential of this game I will give you guys a freebie. Contact me via private message if you wanna offer me a contract. I have things in my head that if put in your game I guarantee on everything I love people will love any basketball game 100 times better, but I wont name them here. What I will do is tell you exactly what to do for next years game... 1) DO NOT add any NEW modes! I dont care what it is, keep the ideas away for now. Repeat do not add any NEW MODES!! 2) From this day forth work on perfecting every mode you have created!! Myplayer, fix the freezing issues. Hey I will even tell you how to make sure its fixed. Hire someone (I will do it for 100 an hour) to play the game I'm talkin 82 game season until they are forced to retire to make sure there are no freezes, all milestones can in fact be completed and that no crazy trades happen ever!! Once again do not add anything new to this mode, you guys number one problem is trying so hard to out do yourself that you forget all the glitches and actually create more!!! 2a) Association. Make sure as above there are no glitches!! I assume the cloning issue is gone but who knows. Same thing as above just hire someone to play a 82 game season to make any changes (hard to sub during free throw, classic teams put in association mess up third quarter) that need to be made. Its funny cause some glithes are noticed after ONE GAME!!! SMH!! Its easy to hire someone to play the game all that money yall make!!!!!!!! Or hire multiple people to do it!! 2b) Bring crew back but make sure you test it out first! Hire peolpe to play online with another (In the same office, room whatever if need be) game after game to see if it works. Whatever reason you took it out fix it you have over a year to easily fix it!!!!! 3) Completely overhaul the player movements!! DO NOT MAKE any user controlled player move until THE USER MOVES THEIR FINGERS ON THE CONTROLLER which entails that the user and only THE USER is ready for the user controlled player to move!!! 4) ONLINE!!!! If you guys can not or dont want to invest the time in to fix the servers give up and if you do you will have to probably drop the price down. THIS IS IMPORTANT!! If you can not figure out a way to fix something why keep putting it in my full price game year after year after year????!!!!!!!! You literally are selling something unfinished so either finish it (YOU HAVE OVER A YEAR) or TAKE IT OUT!!!!! Its not that hard its easy!!! 5) Perfect the animations and/or mechanisms with stealing and playing passing lanes. JORDAN the best player ever, even Lebron or Kobe none of these guys can be facing away from the ball and MYSTICALLY put their hand up to deflect pass after pass after pass!!! I understand you wanted to stop easy passes but why are the guys not at the VERY LEAST facing the ball???? Guess what? If I see a player looking directly at me, Im not gonna pass the ball its easy as that!! All you have to do is have good and great defenders facing the ball in anticipation for a steal. If a players back is turned on a face break, just like real life that pass should be made!!!! Especially if the players passing rating is HIGH!!! This stuff is easy!! 6) Give me TOTAL CONTROL of the Myplayer mode and EVERY SINGLE MODE ON THE GAME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Its my game if I want the computer to trade for me FINE if not let me override like every other mode!!! If I want to play for my home team, let me choose to play for my home team!!!! If not I can choose auto everything like it is now but there easily should be an option for me to control EACH GAME MODE!!!!!!!! Tired of typing I will edit to add more later but this as I said is a freebie you dont need to pay me for this or give me credit I gave these away because I LOVE BASKETBALL and you guys are close to making a superior product instead of just great with glitches and very poor online. Also Im looking out because I know for a fact yall want the game to be superior with the addition of all these modes and such, what I told you above are just the mistakes you are making which is why you have so many angry threads. ELITE is on its way back next year!!!!! That is another reason Im giving this away because if yall dont get it together Elite will make a comeback mark my words!!!!!! Feel free to hate or show love deep down yall know this is true... https://www.2ksports...ad.php?t=314043 και 2K11 had a few problems, and those were easily fixable with a few updates. 2K12 has those problems and more. All 2K12 needed to do was fix the lead pass exploit, calm down euro-steps and hop-steps, and fix My Player hacks and add a little more excitement to My Player overall. Instead we have a new, terrible defensive system that makes no sense at all, a terrible passing system that makes the easiest passes impossible, lack of features from 2K11, and terrible online delay and lag. Defense - The lack of defensive collision is very annoying. Constantly being scored on because the offensive player went through you (literally), is quite frustrating. Also, the Teammate A.I. makes very terrible and stupid switches on defense. I'll try and get a video on YouTube I have of just one of the many examples of outright retarded defensive switches. Fouls - There are WAY too many fouls in 2K12. You can't anticipate someone's shot, you can't jump at all in the paint even with no contact, it's still a foul. Please, PLEASE tone down the fouls, this is a very annoying issue. Teammate A.I. - I thought this was supposed to be improved from last year? Teammates are constantly not passing you the ball when you're open but instead wait for your defender to come to you, THEN pass you the ball, like what is up with that. Like I mentioned, they are bad on defense, constantly fouling, making stupid plays. Passing - 2K, you also said you were removing the Spider Man turn around and steal a pass thing. This still happens all the time, and it also happens just regular during a play, I'll throw a pass and someone's arm will fly out of no where to steal a pass. I played an online game where Big Z literally stretched his arm across the paint to tip a pass that was on the outside of the paint. The simplest of passes are impossible because it will get stolen every time from overall bull, and what is with people throwing the slowest of passes? I don't care HOW bad you are, anyone, and I mean ANYONE, can throw a fast pass if you play in the NBA. Liveball - This feature looked promising but was implemented rather brutally. The best of PG's dribbling up the court only to randomly drop the ball and get a turnover, it's pretty maddening. Also, another example of, "don't fix what isn't broken," is the throw the ball and chase after it thing. What the hell is the point of this? I'll constantly have my stupid computer teammate run into the ball and give ME a turnover. Online - 'nuff said. But, if there is one good thing you can take from 2K12, it's definitely the post game. The revamped post system is much smoother and I like it a lot, very well done there. And the presentation was very good too, like the intros before the game, the camera angles, and the My Player stuff. https://www.2ksports...ad.php?t=313954
fearwhatnow Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δεν συμφωνω με κανενα απο τα παραπανω. Τα φαουλ ειναι μια χαρα.Σε οποιον δεν αρεσουν ας πειραξει τα sliders. Tο liveball feature ειναι απλα σουπερ. Οι αμυντικοι μου παιζουν σχεδον τελεια με def awareness 50.Που να το βαλω και πιο πανω κιολας... Οι πασες ειναι μια χαρα. Οσο για την ΕΑ και το Elite..no comment. Περι online συμφωνω αλλα δεν με νοιαζει κιολας.
piomenos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Παίδες έχω 1 πρόβλημα στο NBA greatest mode . Ενώ έχω κερδίσει κάποια από αυτά τα παιχνίδια δεν μου ξεκλειδώνει τις ομάδες και δεν ''μετράει'' τις νίκες . Έχει κάποιος καμιά ιδέα για το τί μπορεί να είναι το πρόβλημα;
nzeppos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Έχω διαβάσει ότι είναι συνηθισμένο πρόβλημα αλλά δεν ξέρω πού οφείλεται ή πώς λύνεται. Εμένα χθες μου έκανε το εξής ωραίο. Νίκησα το challenge του Magic (Lakers-Blazers) και μόλις με έβγαλε στη σχετική οθόνη, μου έγραψε "completed" στο challenge του Καρίμ! Κουφάθηκα. Μετά από 2-3" (και χωρίς να κάνω τίποτα) η οθόνη έκανε κάτι σαν refresh και η ένδειξη "completed" χάθηκε. Στη συνέχεια πάτησα να ξαναξεκινήσει το challenge του Magic αλλά δεν έπαιξα τον αγώνα, απλώς πάτησα back για να ξαναγυρίσω στο μενού. Τότε μόνο το challenge έγινε αυτόματα completed. Πραγματικά ό,τι να 'ναι. Στα προηγούμενα 4-5 challenges πάντως δεν είχα τέτοιο θέμα και ξεκλείδωσαν κανονικά.
Mallibu Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Θα συμφωνήσω με fearwhatnow. Τα παραπάνω post πιο πολύ σε whining κάνουν παρά τίποτα άλλο. Οι πάσες,αν εξαιρέσεις ελάχιστες περιπτώσεις μου φαίνονται μια χαρά.. απλά επειδή είναι ακόμα δυσκολότερες απο άλλες χρονιές έχουν πρόβλημα όσοι απλά πατάνε το κουμπάκι pass χωρίς να έχουν ανοιχτά τα μάτια τους ή επιχειρούν assist α λα rondo/paul χωρίς παίκτες με το κατάλληλο pass rating. Επίσης η ρυθμιση της κάμερας βοηθάει άπειρα..με την default δεν είχα και την καλύτερη αίσθηση του χώρου.
nzeppos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Κι εδώ http://www.facebook.com/note.php?note_id=10150293254127267
vanbikos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 ρε παιδια εγω που το κατεβασα και πατησα να παιξω ενα quick game και μολις παει να μπει για τσαμπολ κολαει τι να κανω? cpu 8600 gpu 3870x2 4 giga ram,ειναι λιγο παλιο το συστημα αλλα το 2κ11 το επαιζα σε 46 με 1920X1080
nzeppos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Εκείνο το ρημάδι το "Defensive Assist Strength" πόσο να το βάλω;
fearwhatnow Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Εκείνο το ρημάδι το "Defensive Assist Strength" πόσο να το βάλω; Εξαρταται απο το ποσο δυσκολευεσαι να παιξεις αμυνα.Ανεβασε το αν εχεις προβλημα να μεινεις μπροστα απο τον αντιπαλο επιθετικο.Το εχω στο 0 διοτι μ'αρεσει ο τροπος που γινεται η αμυνα φετος.Αν το ανεβασεις πολυ θα μεφανιστει και η βοηθητικη κοκκινη περιοχη στο παρκε.
nzeppos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 OK καλώς, θα το αφήσω στο 0. Πλέον έχω αρχίσει και την παλεύω κάπως στην άμυνα, αφήνοντας περισσότερο χώρο στους γρήγορους παίχτες που δεν σουτάρουν απ' έξω και σηκώνονται ψηλά τα χέρια μέσα στη ρακέτα (αντί να πηδάω σαν κατσίκι για block).
GIANNIS400 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Πως μπορω να δω τι σημαινει η καθε πασα ή η καθε κινηση απο το controll settings για να τα βάλω ανάλογα στα κουμπια που θελω στο καινουριο logitech game pad που πηρα.Τα περισσοτερα τα καταλαβενω, αλλα επειδη δεν ξερω καλα αγγλικα μερικα δεν τα καταλαβαινω.Να σημειωσω οτι το παιχνιδι το πηρα πρωτη φορα καινουριο προχθες, ειχα παιξει το 2κ10 σε ενα φιλο γυρω στις 5 φορες παλια.Εχει τέλεια γραφικα και πολυ ρεαλισμο στις κινησεις αυτα τα ειδα σε 1 παιχνιδι που επαιξα, δε μπορω να καταλαβω κατι κυκλους που κανει με κατι κινησεις που προσπαθω να κανω.. Το ONLINE τι λέει για PC, εντυπωσεις απο κανέναν?
nzeppos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Πραγματικά στο επόμενο Celtics-Lakers (Russell challenge) που θα παίξω, θα βάλω το Fraps να γράψει όλο τον αγώνα. Ακόμα κι αυτό όμως δεν θα μπορεί να αποτυπώσει πλήρως την τραγικότητα κάποιων φάσεων του παιχνιδιού. Από τη μία έχουμε τους Lakers που παίζουν καλύτερα και από τους Bulls του '96, με West και Baylor να βομβαρδίζουν διαρκώς από τα... 8 μέτρα. Από την άλλη έχουμε τους Celtics, που πραγματικά με εξαίρεση τον Havlicek δεν μπορούν να πετύχουν καλάθι πέρα απ' τα 3 μέτρα, ακόμα και ελεύθεροι. Ο δε Russell είναι απλώς αστείος. Μιλάμε για τον μεγαλύτερο -ίσως- rebounder και blocker όλων των εποχών, όμως στο παιχνίδι βρίσκεται εκτός φάσης σχεδόν σε κάθε... φάση, σπανίως να πάρει πάνω από 3-4 rebounds σε κάθε παιχνίδι ενώ για τάπες δεν το συζητάμε καν. Όποιος Laker θέλει, μπορεί να φτάσει άνετα κάτω απ' το καλάθι και ακόμα κι αν δεν σκοράρει, θα πάρει σχεδόν σίγουρα το φάουλ. Στις περισσότερες των περιπτώσεων που διαλέγω άλλο αμυντικό για να συμμαζέψω τις περιστροφές ή τα "σκριν" που κάνει ο ένας αμυντικός στον... άλλον, αυτός που μαρκάρει τον ballhandler συνήθως κάνει αυτόματα στην άκρη για να τον αφήσει να περάσει. Δεν γίνεται συνέχεια, αλλά το βλέπω τουλάχιστον 5-6 φορές σε κάθε αγώνα. Τα φάουλ βέβαια είναι χειρότερα κι απ' τα σφυρίγματα του Ζαβλανού με του Καρούση, καθώς στα περισσότερα απ' αυτά δεν κάνω απολύτως τίποτα. Δεν ακουμπάω καν το gamepad (αλήθεια λέω, στο τελευταίο παιχνίδι μου σφύριξε 2-3 φάουλ σε φάση που είχα ακουμπήσει το gamepad στο γραφείο και δεν το άγγιζα καν). Απλώς ο αντίπαλος παίρνει φόρα, χυμάει προς το καλάθι και περιμένει να τρακάρει πάνω σε οποιονδήποτε αμυντικό για να πάρει το φάουλ. Τι να πω. Λυπάμαι μόνο γιατί για κάθε θετικό στοιχείο που βλέπω στο παιχνίδι, ανακαλύπτω κι ένα αρνητικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα