Προς το περιεχόμενο

NBA 2K12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tα playcalls πως γίνονται ???

Στο 2κ11 μπορούσες να βάλεις 4 plays σε κάθε παίχτη. Θέλω ενω παίζω να πατάω το δεξί κουμπί του σταυρού (xbox controller) και να μου βγάζει το πινακάκι με τα playcalls και με τα LT kai RT να διαλέγω για ποιον παίχτη θέλω να κάνω playcall και ποιο playcall θέλω πατώντας τα X,A,B,Y

Θέλω να κάνω ακριβώς αυτό που δείχνει το video στο 0:52

http://www.youtube.com/watch?v=XZ6igRxmBYY

Επίσης στα playbooks δεν μπορώ να καταλάβω πως να βάλω τα Plays που εγώ θέλω στον κάθε παίχτη.

Δημοσ.

Κοντα στις 1000 ψηφους και οι offline gamers εχουν ποσοστο κοντα στο 70%...

http://www.operationsports.com/forums/front-page-polls/516862-you-more-online-offline-gamer.html

Αυτο για οσους εχουν ακομη αυταπατες για το online και που πιστευουν οτι μονο το online υπαρχει.Δυστυχως ή ευτυχως το online πεθαινει.Για εμενα ευτυχως.Περισσοτερα προβληματα εχει δημιουργησει στο συνολο των games αλλα και κοινωνικα.

Δημοσ.

http://www.operationsports.com/forums/front-page-polls/516862-you-more-online-offline-gamer.html

Αυτο για οσους εχουν ακομη αυταπατες για το online και που πιστευουν οτι μονο το online υπαρχει.Δυστυχως ή ευτυχως το online πεθαινει.Για εμενα ευτυχως.Περισσοτερα προβληματα εχει δημιουργησει στο συνολο των games αλλα και κοινωνικα.

εγώ νομίζω ποιο πολύ στοιχίζει στην τσέπη των studio παραγωγής γιαυτό και το αποφεύγουν όσο μπορούν.

Δημοσ.

Πεθαίνει το ονλαιν. Το ακούσαμε και αυτό εδω μεσα :lol:

αλλα αφου το λεει ενα poll πρεπει να ισχυει

Δημοσ.

εγώ νομίζω ποιο πολύ στοιχίζει στην τσέπη των studio παραγωγής γιαυτό και το αποφεύγουν όσο μπορούν.

+100000 και ηταν και τραγικο το online του 2k11 μες το lag και κριμα για οσους το ειχαν πληρωσει για το online του οπως εκαναν 2 φιλοι μου και τελικα δεν το επαιξαν καθολου.

Δημοσ.

Τα τελικα μου sliders:

Pro/Sim/Custom

12 min

Offense

Inside Shot Success: 45

Close Shot Success: 45

Mid-Range Success: 47

3PT Success: 47

Pass Accuracy: 50/47

Attributes

Hands: 50/39

Fatigue rate: 69/69 (ειναι κανονικα φετος, δηλαδη αυξων)

Tendencies

Attempt Dunks: 35/35

Play Passing Lanes: 50/40

Fouls

Over the Back Foul Frequency: 100

Charging Foul Frequency: 100

Blocking Foul Frequency: 100

Reaching Foul Frequency: 100

Shooting Foul Frequency: 83/83

Loose Ball Foul Frequency: 100

Εγγυωμαι φυσικα τελεια στατιστικα με τα παραπανω και φυσικα φαουλ και ελευθερες βολες.Αν σας φαινονται πολλες οι ελευθερες βολες να γνωριζετε οτι ο μ.ο. στο nba ειναι πανω απο 25 ανα ομαδα σε καθε παιχνιδι.

Μερικές ερωτήσεις για τα sliders. Τι σημαίνει το Sim/Custom; Ότι βάζω πρώτα τα έτοιμα simulation sliders και μετά κάνω τις παρακάτω αλλαγές (αφήνοντας όλα τα άλλα ως έχουν); Αν υποθέσουμε ότι παίζω λιγότερα λεπτά (πχ. επτάλεπτα ή οκτάλεπτα), πώς επηρεάζει αυτό το fatigue rate;

Δημοσ.

Χμμμ, δεν ξέρω. Έπαιξα το challenge Lakers-Blazers (οκτάλεπτα/Pro) με τα παραπάνω sliders και ειδικά με τα φάουλ είχα τεράστιο θέμα. Το ΑΙ έριξε 20 βολές στο ημίχρονο, όταν εγώ είχα... 4. Τελικά το "σκορ" στις βολές πήγε κάπου 30-13.

Το 90% των φάουλ ήταν πάνω στο σουτ αλλά το χειρότερο είναι ότι τα περισσότερα δεν τα έκανε καν ο παίχτης μου. Απλώς οι Blazers επέμεναν να παίζουν με drive, δεν μπορούσα να τους κλείσω εύκολα λόγω της νέας άμυνας (για την οποια έχω ΠΑΡΑ πολλές ενστάσεις, ό,τι κι αν λέτε), ο παίκτης έπεφτε πάνω στους αμυντικούς που έλεγχε το ΑΙ και αμέσως σφυριζόταν φάουλ. Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Το μόνο καλό ήταν ότι οι διαιτητές σφύριζαν με συνέπεια και για τις δύο ομάδες. Όταν έφερα την μπάλα κοντά στο καλάθι, κέρδισα κάμποσα έξτρα φάουλ.

Για τα επιθετικά rebound έχω να πω ότι όντως φέτος υπάρχουν περισσότερα, μόνο που συνήθως τα παίρνει το ΑΙ και όχι οι δικοί μας. Για την άμυνα έχω πολλά περισσότερα να πω, αλλά θα επανέλθω μόλις συνηθίσω περισσότερο το παιχνίδι. Μέχρι στιγμής το ενοχλητικότερο είναι ότι οι υπόλοιποι παίχτες (εκτός από αυτόν που ελέγχουμε) κάνουν πολλές αμυντικές γκάφες, αφήνουν παίχτες μόνους τους χωρίς λόγο, αργούν να δώσουν βοήθεια ενώ είναι και απαράδεκτοι στις περιστροφές. Το χειρότερο όμως είναι όταν σου ξεφεύγει ένας αντίπαλος (αφού είναι πολύ πιο δύσκολο να κλείσουν οι διάδρομοι φέτος) και οι δικοί σου κάθονται και τον κοιτάνε να φτάνει μέχρι το καλάθι.

Δημοσ.

^^ Μια χαρα ειναι οι 30 βολες.Αν επαιζες πιο στρατηγικα θα εκτελουσες παραπανω απο 13.Τα μισα φαουλ στους δικους μου αγωνες δεν ειναι στο σουτ.Θελεις δουλεια στην αμυνα.Το αριστερο d-pad το χρησιμοποιεις?

Το καλο που της θελω της 2k να μην πειραξει αμυνα και πασες.Απορω που καποιοι φωναζουν για τις πασες.Ουτε μια φορα δεν εχω κανει λαθος στον παικτη που θελω να στειλω την μπαλα.Τι συμβαινει λοιπον?Μερικοι εκνευριζονται που τους κανει κουδουνια στην αμυνα η ΑΙ με αποτελεσμα να μην εχουν υπομονη και καθαρο μυαλο στην επιθεση.

Δημοσ.

Επέτρεψε μου να διαφωνήσω ελαφρώς. Οι 30 βολές δεν είναι μια χαρά σε οκτάλεπτα. Ειδικά οι 20 μέσα σε 1 ημίχρονο (ήτοι 16 λεπτά αγώνα).

Ειδικότερα όταν τις 20 από τις 30 δεν τις έχω καν προκαλέσει εγώ αλλά οι αμυντικοί που ελέγχονται από το ΑΙ και απλώς... περιφέρονται στη ρακέτα, με τον αντίπαλο να παίρνει φόρα και να πέφτει πάνω τους. Αν έπαιζα πιο στρατηγικά είναι αλήθεια ότι θα εκτελούσα περισσότερες από 13, αλλά ακόμα μαθαίνω τις νέες κινήσεις και κάνω πολλές επιθετικές γκάφες πάνω στην προσπάθεια. Στο δεύτερο ημίχρονο μετέφερα το παιχνίδι κοντά στο καλάθι και πήρα κάποια παραπάνω φάουλ.

edit: Εν πάση περιπτώσει, δεν είναι σοβαρό θέμα. Το πολύ-πολύ να μειώσω το shooting foul slider σε 90 από 100.

Όντως πρέπει να συνηθίσω τη νέα άμυνα, αλλά δεν είναι εύκολο να γίνει μέσα σε ελάχιστες μέρες (όταν έχω μάθει να παίζω έτσι εδώ και χρόνια). Πολλές φορές το χέρι πάει από μόνο του στο LT (το οποιο φυσικά βοηθάει ελάχιστα πλέον). Όταν λέμε "αριστερό d-pad" μιλάμε για τον αριστερό αναλογικό μοχλό φαντάζομαι; Δηλαδή την κατεύθυνση; Αν ναι, τότε προφανώς τον χρησιμοποιώ. Άλλωστε είναι και ο μοναδικός τρόπος για να παίξεις άμυνα πια.

Πολλές πάσες είναι αστείες. Πρέπει να τραβήξω video για να καταλάβεις για τι πράγμα μιλάω. Λέμε τώρα για κλασική περίπτωση που γίνεται τουλάχιστον 5 φορές σε κάθε αγώνα. Pick 'n' roll στην κορυφή και μετά τα hedge out και τις περιστροφές να μένει παίκτης μόνος του στο τρίποντο, στα 3-4 μέτρα από τον PG. Ευκαιρία για ελεύθερο σουτ! Πατάω λοιπόν κατεύθυνση και "σκέτη" πάσα (όχι pass icon, direct pass κλπ) και το 30-40% των πασών κυριολεκτικά πάνε στο γάμο του καραγκιόζη, πάνε πχ. στο low post, στις γωνίες, έχω δει ακόμα και πάσα με σφάλμα 180 μοιρών (όπως έγραψα). Δηλαδή πατάω πχ. δεξιά και η μπάλα πάει αριστερά... Σε σημείο να υποψιάζομαι χαλασμένο gamepad, αλλά αν ήταν έτσι θα μου έκανε παρόμοιες παλαβομάρες και στο Fifa. Δεν έχω να πω κάτι άλλο επί του θέματος.

Δημοσ.

Τι να σου πω,εγώ με Icon passing και σε πολυ συγκεκριμένες περιπτώσεις με το normal passing πολυ σπάνια έχω πρόβλημα,και συνήθως θα είναι απο δικιά μου βλακεία.

Δημοσ.

Όταν λέμε "αριστερό d-pad" μιλάμε για τον σταυρο...Προφανως δεν το χρησιμοποιεις.

Δηλαδή μιλάμε για τα κουμπιά που επιλέγουν α) πεντάδα, β) κάμερα, γ) άμυνα (πρακτικά man2man) και δ) φιλοσοφία άμυνας. Αυτό το χρησιμοποιώ (αν και όχι συνέχεια), όμως δεν βλέπω σε τι θα με βοηθήσει όταν το πρόβλημα μου είναι οι ΑΙ-ελεγχόμενοι αμυντικοί που περιφέρονται χωρίς σκοπό και συχνά-πυκνά αφήνουν τους αντιπάλους ελεύθερους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...