Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα στην οθόνη του laptop toshiba satellite

fermat

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα toshiba satellite A210 και παρουσιάζει το εξής πρόβλημα στην οθόνη του:Είμαι στα windows κανονικά ,εχω και explorer ανοιχτό για internet και ξαφνικα κάποιες φορές μου κανει κάποια νερά η οθόνη.Δηλαδή χαλάνε τα χρωματα που φαίνονται κ τρεμοπαίζουν σαν να πηγαίνουν κ να έρχονται. Ξέρει καποιος τι μπορεί να είναι; :confused:

Δημοσ.

Η καρτα γραφικων σου ειναι στα τελευταια της..

Δε γίνεται συνέχεια αυτο,το επαθε σήμερα μετά απο κάμποσο καιρό..αν ειναι κάρτα γραφικών επισκευάζεται αυτό ως βλάβη;

Δημοσ.

Επισκευαζεται, αλλα πολλες φορες δεν αξιζει καν να ασχοληθεις γιατι κοστιζει αρκετα.

Θα φταιει και οτι εξω εχουμε 40 βαθμους, και θα σου εμφανισε το προβλημα.

Δημοσ.

Κάρτα γραφικών μπορώ να αλλάξω στο laptop; Γίνεται αυτό; :confused:

αν είναι αυτόνομη ναι

βάλε και ένα λινκ απο το λαπτοπ σου

Δημοσ.

αν είναι αυτόνομη ναι

βάλε και ένα λινκ απο το λαπτοπ σου

Το laptop είναι toshiba satellite A210-1A0 και το λινκ με τα χαρακτηριστικά του είναι:

http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/jsp/SUPPORTSECTION/discontinuedProductPage.do?service=EU&com.broadvision.session.new=Yes&PRODUCT_ID=144943#0

Κατεβασε το HWMonitor Link για να δεις τι θερμοκρασίες πιάνει το λαπτοπ όταν το έχεις ώρα ανοικτό.

Οι θερμοκρασιες απο το προγραμμα που μου ειπες ειναι στην εικονα που επισύναψα..

Σε αυτο το post ειναι οι θερμοκρασίες...

post-72203-0-17242400-1311330094_thumb.jpg

Δημοσ.

οι θερμοκρασίες οκ φυσιολογικές αν η κάρτα συνεχίσει να κάνει τα ίδια

τότε επειδή είναι αυτόνομη μπορεί να αλλαχθεί με ίδια η και άλλη το θέμα σου είναι

αν μπορείς να βρεις σε προσιτή τιμή και αν αξίζει τον κόπο τελικά

ρίξε μια μάτια και στο ebay

αν πιάνουν τα χεριά σου ξηλώνεις την παλιά κάνεις μια σύγκριση με την φώτο

από εκεί και πέρα το θέμα γίνετε οικονομικό και μόνο

Δημοσ.

Πρόσεξα οτι η θερμοκρασία στο τσιπακι ATI της κάρτας γραφικών μπορεί να φτασει και 63 βαθμους καποια φορά και 65 βαθμούς κελσίου.Ποιο ειναι το φυσιολογικό; :fear:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...