Προς το περιεχόμενο

online shop

gotham7878

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου ανεθεσε καποιος να φτιαξω ενα site που να πουλαει gadgets. επειδη ομως θα πληρωθω (οχι πολλα λεφτα) θελω να φτιαξω κατι καλο.

προτεινετε κατι αλλο για αυτη τη δουλεια μονο εκτος απο joomla+virtuamart?

Δημοσ.

Αν τυχόν επιλέξεις το Magento, ρίξε μία ματιά και εδώ.

Το Joomla+VM, γιατί το απέρριψες;

δεν το απερριψα. ισα ισα που πιστευω οτι ειναι το πιο ευκολο για μενα αυτο γιατι εχω ασχοληθει αρκετα με joomla. απλα ηθελα αλλη πλατφορμα για τους εξης λογους:

α) για να μην μπλεκω με 2 σεταρισματα.

β) με εχουν κουρασει η αμετρητες αναβαθμισεις του joomla

γ) ειναι αργο

δ) δεν ειναι και πολυ seo friendly (νομιζω)

βασικα μου φαινεται καλυτερο το drupal, υπαρχει ομως κατι σαν το vm για το drupal;

*πρεπει να αναφερω ομως οτι εχω δουλεψει μονο σε joomla 1.5.xx. Δεν ξερω τωρα με την 1.6 εκδοση τι παιζει.

Δημοσ.

*πρεπει να αναφερω ομως οτι εχω δουλεψει μονο σε joomla 1.5.xx. Δεν ξερω τωρα με την 1.6 εκδοση τι παιζει.

Πλέον είμαστε στην 1.7. Η 1.6 κατά τη γνώμη μου ποτέ δεν έπρεπε να μπει σε Live Site.

Δημοσ.

β) με εχουν κουρασει η αμετρητες αναβαθμισεις του

Πλέον είμαστε στην 1.7. Η 1.6 κατά τη γνώμη μου ποτέ δεν έπρεπε να μπει σε Live Site.

αυτο εννουσα

Δημοσ.
βασικα μου φαινεται καλυτερο το drupal, υπαρχει ομως κατι σαν το vm για το drupal;

Είναι καλύτερο αλλά όχι τόσο απλό...

Πάντως στην ερώτηση σου η απάντηση είναι

Drupal 6 + ubercart http://www.ubercart.org/ (δοκιμασμένη λύση,σταθερή ευέλικτη με αρκετά modules και αρκετές δυστροπίες που θέλουν χρόνο να τις δαμάσεις)

ή

Drupal 7 + ubercart (δεν συνηστάτε)

ή

Drupal 7 + Drupal commerce http://www.drupalcommerce.org/ (ο συνδιασμός των 2 δίνει απίστευτες δυνατότητες στους developers και επιτέλους τουλαχιστον στα μάτια μου φαίνεται να είναι ένα σωστά δομιμένο e-commerce framework με σωστή λογική "the way we do business In real world" θέλει χρόνο ακόμα να ολοκληρωθεί η ανάπτηξη, η δοκιμή και να γραφτούν απαρέτητα modules ωστε να παίξει εύκολα σε ζωντανό site)

Δημοσ.

επίσης μπορείς να βρείς κλώνους του eBay κτλ.. ψάξε στο google auction script clone. Eγώ χρησιμοποίησα το phpAuction και τώρα χρησιμοποιώ το phpProBid τα σκριπτάκια τα αγόρασα 10ευρώ το καθένα. Αυτή τη στιγμή τρέχω το phpProBid αν θέλεις να ρίξεις μια ματιά στο site μου να δεις πως ειναι: Merrydeal. Δοκίμασα στην αρχή το osCommerce αλλα δε μου άρεσε. To joomla είναι πολύ καλό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...