karhariasgr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Γεια στην παρέα χτες πέρασα το Lion αλλά αντιμετώπισα 1-2 προβληματάκια καθώς άνοιξε. Καταρχήν δε πείραξε τίποτα, όλα είναι όπως ήταν πριν χωρίς να χάσω ούτε 1 δεδομένο, ούτε ένα tag από τις φωτογραφίες. Αλλά δε μου ανοίγει το Parallels Desktop και έναν σκληρό που έχω. Στο PD μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα "The virtual machine performance may be degraded because the hardware virtualization support is disabled on the host computer. It recommended to enable the hardware virtulization support in BIOS settings." Πως μπαίνω στο BIOS από τo Mac Mini για να ενεργοποιήσω το virtualization? Επίσης δε μου διαβάζει έναν εξωτερικό σκληρό (είναι σε dock συνδεδεμένος με USB θύρα, ενώ πριν το upgrade λειτουργούσε κανονικά) και μου βγάζει το μήνυμα αυτό.... "NTFS-3G could not mount /dev/disk2s1 at /Volumes/Data because the following problem occured: /Library/Filesystems/fusef.fs/Support/fusefs.kext faild to load - (libkern/kext) link error; check the system/kernel logs for errors or try kextutil(8). the MacFUSE file system is not available (71)." Στο Disk Utility πήγα να κάνω repair και μου λέει ότι υπάρχει πρόβλημα, να σώσω όσα αρχεία μπορώ και να ξαναφορμάρω τον σκληρό. Το πρόβλημα είναι ότι δε μπορώ να μπω να δω τα αρχεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Ποια εκδοση parallels εχεις?Μηπως δεν ειναι supported στο Lion αυτη που χρησιμοποιεις?Αν οντως ειναι αυτο το προβλημα, ο updater του parallels θα σε βοηθησει. http://forum.parallels.com/showthread.php?t=112047 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karhariasgr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 έχω την έκδοση 6.0.11822 . μπορώ να κάνω αναβάθμιση? δεν είναι αγορασμένο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Αν ριξεις μια ματια στο link που σου εδωσα-απανταει και αντιπροσωπος του Parallels στο thread-υπαρχει καποιος που αναφερει πως με νεωτερη εκδοση της 6.0.12092 (υπαρχει σημερινο update για τη συγκεκριμενη απ οτι λεει) δεν εχει κανενα προβλημα στο Lion. Για τα υπολοιπα, μια και δεν το εχεις αγορασμενο, θα πρεπει να ψαξεις μονος σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 έχω την έκδοση 6.0.11822 . μπορώ να κάνω αναβάθμιση? δεν είναι αγορασμένο.... Άμα δεν είναι αγορασμένο, δεν μπορείς να κάνεις αναβάθμιση. Κατά πάσα πιθανότητα θα σου ακυρώσει το license... Ανεξάρτητα από αυτό, το Parallels δεν είναι ακόμα πλήρως συμβατό με το Lion και παρουσιάζει αρκετά προβλήματα. Για περισσότερες πληροφορίες δες εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karhariasgr Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις. θα περιμένω να βγει κάποια έκδοση συμβατή με το Lion. Ήθελα να χρησιμοποιήσω Windows για να δω γιατί δε τρέχει ο σκληρός. Τι ακριβώς είναι αυτό το μήνυμα που μου βγάζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempo Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 ο δίσκος σου είναι φορμαρισμένος σε NTFS και δεν μπορεί να τον "δει" το lion. Και το Snow Leopard δεν μπορούσε να δει NTFS δίσκους άλλα υπάρχουν προγραμματάκια (δωρεάν) που μπορούν να το επιτύχουν αυτό, τα οποία όμως δεν είναι συμβατά με Lion Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karhariasgr Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 οχι δεν ισχυεί αυτό. εχω το Mac Fuse για NTFS και τους υπόλοιπους NTFS τους βλέπει κανονικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karhariasgr Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 τελικά είχατε δίκαιο, δε βλέπει κανέναν ntfs. οι άλλοι δύο σκληροί είναι σε format για mac αλλά το είχα ξεχάσει. τι κάνουμε στο Lion για να κάνει mount ntfs σκληρό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cham Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Paragon Ntfs for Mac το καλύτερο και lion ready Tyxera ntfs μια αξιόπιστη επίσης λύση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.