gavros10 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 καλησπερα ψαχνω ενα παιχνιδι για το pc τυπου dead nation που υπαρχει στο ps3 υπαρχουν μερικα αλλα ειναι χαλια μηπως ξερετε καποιο καλο;
driftingcris Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Left 4 Dead και Dead Rissing. Βεβαια το δευτερο δεν ειμαι σιγουρος αν υπαρχει για Ps3
gavros10 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 για pc ρωταω, οχι για ps3 drifting cris το left4dead το εχω λιωσει και τα εχω αγορασμενα και τα 2 το dead rising δεν μου αρεσε το zombie shooter θα το δοκιμασω ευχαριστω edit: πες μου οτι μου εκανες πλακα; παιχνιδι της δεκαετιας του 90 εμοιαζε χαλια
driftingcris Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Α σορρυ λαθος μου... Nazi Zombies δοκιμασες? To Black Ops(call of duty) εχει zombie Νομιζω
gavros10 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Α σορρυ λαθος μου... Nazi Zombies δοκιμασες? To Black Ops(call of duty) εχει zombie Νομιζω αν και λαθος μου το black ops το εχω αγορασμενο απο την πρωτη μερα κυκλοφοριας του το μονο που αξιζει ειναι τα zombies. το υπολοιπο παιχνιδι ειναι για το π..ς θα το δοκιμασω και αυτο αν και νομιζω οτι, οποιο παιχνιδι καλο που υπαρχει με zombies το ξερω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.