Alejandro Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Στη σελίδα των συνδρομών δίνει τις παρακάτω επιλογές ειδοποιήσεων: 1. Άμεση ειδοποίηση 2. Καθυστερημένη ειδοποίηση 3. Ημερήσια ειδοποίηση 4. Εβδομαδιαία ειδοποίηση ποίες είναι οι διαφορές στις δύο πρώτες;
parsifal Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Άμεση ειδοποίηση: Για κάθε νέα μήνυμα σε topics που έχεις συνδρομή, σου αποστέλλεται την ίδια στιγμή μία αντίστοιχη ειδοποίηση. Καθυστερημένη ειδοποίηση: Όμοια με την προηγούμενη, με τη διαφορά ότι αναστέλλεται η αποστολή ειδοποιήσεων για όσο είσαι logged-in στο forum. Αν κάνεις logout (ή λήξει το session), αρχίζουν πάλι να έρχονται κανονικά ειδοποιήσεις.
Alejandro Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Άμεση ειδοποίηση: Για κάθε νέα μήνυμα σε topics που έχεις συνδρομή, σου αποστέλλεται την ίδια στιγμή μία αντίστοιχη ειδοποίηση. Καθυστερημένη ειδοποίηση: Όμοια με την προηγούμενη, με τη διαφορά ότι αναστέλλεται η αποστολή ειδοποιήσεων για όσο είσαι logged-in στο forum. Αν κάνεις logout (ή λήξει το session), αρχίζουν πάλι να έρχονται κανονικά ειδοποιήσεις. Ευχαριστώ πολύ!
Padaz Bloody Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Αν έχω απαντήσει σε ένα forum - θέμα και θέλω να το παρακολουθώ, πρέπει να πατήσω το κουμπί για συνδρομή στο forum ή ούτως η άλλως θα μου έρθει μύνημα ότι κάποιος απάντησε στο θέμα? Please λίγο κατατοπίστε με.
parsifal Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Αν θέλεις να παρακολουθείς ένα θέμα (topic) για νέες απαντήσεις, θα πρέπει να κάνεις συνδρομή στο θέμα αυτό. Είτε χειροκίνητα με κλικ στο κουμπάκι «Συνδρομή στο θέμα» είτε δημοσιεύοντας μία απάντηση σε αυτό και εφόσον έχεις ορίσει από πριν στις ρυθμίσεις του προφίλ σου τη δημιουργία αυτόματης συνδρομής σε κάθε θέμα στο οποίο απαντάς. Η συνδρομή σε ολόκληρη ενότητα (forum) είναι κάτι διαφορετικό: σε ειδοποιεί όταν στη συγκεκριμένη ενότητα δημιουργούνται νέα θέματα. Δε σε ξαναειδοποιεί όταν αρχίσουν να δημοσιεύονται απαντήσεις σε αυτά, αυτό γίνεται μόνο αν ορίσεις συνδρομή στο κάθε ένα θέμα από αυτά που σε ενδιαφέρουν (με τους τρόπους που ανέφερα στην πρώτη παράγραφο).
Padaz Bloody Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Ευχαριστώ, επέλεξα στις ρυθμίσεις μου αυτόματη συνδρομή σε κάθε θέμα στο οποίο απαντάω για να μην πατάω το κουμπάκι για συνδρομή κάθε τόσο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα