Προς το περιεχόμενο

Mac LION στο AppStore

george_pan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα παιδια...

Κανενας απο σας εχει κατεβασει το ΛΙΟΝ απο το AppStore κι κανει εγκατασταση στο μακ ?? κι πηγε ολα καλα ??? τα δεδομενα που ειχε μεσα παραμενουν στη θεση τους ή ειχαν εξαφανιστει ??? το λεω αυτο γιατι θελω να το κατεβασω κι φοβομαι να κανω το κανω για να μην χασω τα αρχεια μου ..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπερα παιδια...

Κανενας απο σας εχει κατεβασει το ΛΙΟΝ απο το AppStore κι κανει εγκατασταση στο μακ ?? κι πηγε ολα καλα ??? τα δεδομενα που ειχε μεσα παραμενουν στη θεση τους ή ειχαν εξαφανιστει ??? το λεω αυτο γιατι θελω να το κατεβασω κι φοβομαι να κανω το κανω για να μην χασω τα αρχεια μου ..

Φίλε μου και γω αναμένω την απάντηση απο έναν φίλο!Αρχικά σκεφτόμαστε αν θα το κάνουμε.Τώρα όσον αφορά για τα αρχεία δεν νομίζω να χαθούν,γιατί είχα διαβάσει ένα άρθρο της Apple που έλεγε οτι το LION δεν είναι format, αλλά ένα update!Αναμένω και γω....Μόλις μάθω κάτι θα σου πω!

• Moderators

Πριν λιγο τελειωσα το upgrade σε ενα macbook pro mid 2010.

Δεν χαθηκε απολυτως τιποτα, ρυθμισεις, προγραμματα, αρχεια, ολα ειναι οπως τα αφησα πριν το upgrade.

Υπαρχουν ηδη 2 thread επι του θεματος, οποτε καλυτερα να απευθυνθεις εκει για τυχον αποριες

http://www.insomnia.gr/topic/414725-%CE%BA%CF%85%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%BF-mac-os-x-lion-107/page__pid__4166448__st__40?do=findComment&comment=4166448

και

http://www.insomnia.gr/topic/399996-mac-os-x-107-lion/page__pid__4166471__st__280?do=findComment&comment=4166471

Καλησπερα παιδια...

Τα δεδομένα δεν χάνονται, παραμένουν στην θέση τους.

Αυτό που θέλει προσοχή είναι τα προγράμματα. To Lion δεν υποστηρίζει πλέον προγράμματα που είναι κατασκευασμένα για PowePC περιβάλλον (προ intel επεξεργαστές). Επίσης το Lion είναι έτσι φτιαγμένο ώστε μετά την αναβάθμιση πάει και απενεργοποιεί από μόνο του ασύμβατα προγράμματα για χάρην σταθερότητας και καλής του λειτουργίας. Προσοχή λοιπόν με τις συμβατότητες.

Όποιος ενδειαφέρετε για να δει ποιές εφαρμογές είναι αρχικά κατασκευασμένες για PowerPC περιβάλλον μπορεί να το κάνει πηγαίνοντας Applications > Utilities > System Profiler > και στην αριστερή στήλη επιλέγοντας Applications. Στην λίστα η οποία θα διαμορφωθεί στα δεξιά κάτω από την επιλογή Kind είναι διαθέσιμος ο τύπος του κάθε προγράμματος.

Επίσης μια καλή προσπάθεια σχετικά με την καταχώρηση και κατηγοριοποίηση εφαρμογών σε σχέση με το κατά πόσο είναι συμβατές με το Lion υπάρχει εδώ http://roaringapps.com/apps:table

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...