chrisv. Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Απο την ημέρα που πήρα το MacBook Pro, μου πέρασε ένας φίλος ένα software το οποίο έκανε μετρήσεις των φορτίσεων που έκανα!Πρόσφατα όμως έκανα ένα update και αυτό φαίνεται να υπάρχει,και για κακή μου τύχη δεν θυμάμαι και πως λεγόταν.Μήπως γνωρίζει κανείς ένα τέτοιο?Και να μην πιάνει πολύ χώρο(αν και δεν νομίζω να πιάνει και GB).Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caasi70 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Απο την ημέρα που πήρα το MacBook Pro, μου πέρασε ένας φίλος ένα software το οποίο έκανε μετρήσεις των φορτίσεων που έκανα!Πρόσφατα όμως έκανα ένα update και αυτό φαίνεται να υπάρχει,και για κακή μου τύχη δεν θυμάμαι και πως λεγόταν.Μήπως γνωρίζει κανείς ένα τέτοιο?Και να μην πιάνει πολύ χώρο(αν και δεν νομίζω να πιάνει και GB).Ευχαριστώ! Υπάρχει το coconut battery, με αγορά νομίζω. Επίσης, το istat nano widget που είναι και δωρεάν δείχνει τους κύκλους φόρτισης. google them Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daniel's_saving_grace Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Σωστά αλλά μπορείς και χωρίς κανένα έξτρα πρόγραμμα. Apple menu --> About this mac --> More info --> Power και σου λέει πόσους κύκλους έχεις κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisv. Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Ευχαριστώ πολύ και τους δύο!!! Ααα και κάτι ακόμη,τελικά οι κύκλοι φόρτισης για το macbook πόσοι είναι?Κάθε φορά που ρωτάω κάποιον με μπερδεύουν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lagoudakis Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Αν δεν κανω λαθος η apple λεει 1000 φορτισεις,το coconut battery ειναι δωρεαν,επισης πολυ καλο ειναι το istat που σου δινει και αλλες πληροφοριες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Για calibration χρησιμοποιώ το Watts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisv. Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Κατέβασα το istat.Είναι πολύ ωραίο και αρκετά χρήσιμο.'Οσο για τους κύκλους και εγώ έχω σκούσει για 1000...Αλλά που και που ακούω κάτι διαφορετικο και μπερδεύομαι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lagoudakis Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Μην ακους τιποτα φιλε μου,η μπαταρια θα σε βγαλει αρκετα χρονια με σωστη χρηση,το πιθανοτερο ειναι να εχεις αλλαξει μηχανημα οταν θα θελει αλλαγη η μπαταρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.