opera Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Σπάζω το κεφάλι μου να αποφασίσω τι συσκευή να πάρω,από τη μία η πανάκριβη στις συσκευές vodafone και από την άλλη οι τελευταίες μειώσεις τιμών σε ορισμένες συσκευές από κάποια καταστήματα κάνουν την επιλογή δύσκολη. Αρχικά σκεφτόμουν να δώσω τα 270 για να πάρω το galaxy s2 αλλά τώρα είναι ασύμφορο που έπεσε η τιμή του στα άλλα μαγαζιά. Εχοντας το galaxy 3 σαν android κινητό μου περνούν σκέψεις για nokia c7 ή c6-01 λόγω βίντεοκάμερας και οθόνης amoled. Επίσης σκέφτηκα να πάρω το LG optimus 7 και με +30ευρώ ακόμα ένα Galaxy 3. Αν δεν πάρω κάποιο από τα παραπάνω για ποιό κινητό πάντα με τιμές vodafone πιστεύετε πως θα άξιζε να δώσω χρήματα (λαμβάνοντας υπόψιν αξία μεταπώλησης) επιπλέον της επιδότησης;
TSOPK Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Περσυ ειχα παρει συσκευη απο το Πλαισιο με επιδοτηση Vodafone. Δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι φετος. Μπορεις να ρωτησεις στο Πλαισιο. Αν ισχυει ακομα,θα εχεις παραπανω επιλογες σε συσκευες.
Moderators stormrain Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δεν εχει αλλαξει (ευτυχως). Πηγαινε Πλαισιο και ορμα στο SGS2!
gaszer1967 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 φιλε εγω θα σου προτηνα να παρεις ενα iphone.για εμενα ειναι το καλυτερα απο ολλα τα κινητα.αλλα εσυ αποφασιζεις
alexzzz Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 iphone 4 απλά με τίποτα γιατί Αύγουστο- Σεπτέμβριο βγαίνει το καινούριο.
gaszer1967 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 τοτε να παρει το htc sensation.το εχει ενας φιλος μου.ειναι φωτια και πολυ γρηγορο!
opera Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 θα πρέπει να μιλήσω με το πλαίσιο πριν κάνω τα χιλιόμετρα Δράμα-Θεσ/νίκη και να το συνδυάσω και με βόλτα να δω και ένα φιλαράκι. Πάντως δε βιάζομαι ίσως εως 8 Αυγούστου προκύψουν νέα δεδομένα.
alexzzz Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 θα πρέπει να μιλήσω με το πλαίσιο πριν κάνω τα χιλιόμετρα Δράμα-Θεσ/νίκη και να το συνδυάσω και με βόλτα να δω και ένα φιλαράκι. Πάντως δε βιάζομαι ίσως εως 8 Αυγούστου προκύψουν νέα δεδομένα. Δεν χρειάζεται να πας από εκεί. Και ηλεκτρονικά γίνεται.
nickaros Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δεν χρειάζεται να πας από εκεί. Και ηλεκτρονικά γίνεται. Πως γινεται δηλαδη? για βοηθα με κανενα link γτ ειμαι σε δισχερεστερη θεση καθως μενω δωδεκανησα... -.-
tsourakis13 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 http://www.plaisio.gr/ Μπες εδώ και κοίτα κάτω-κάτω...Έχει τηλέφωνο..Κάλεσε και ρώτησε αυτό που θες να μάθεις..!
alexzzz Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Όπως σου είπε και ο tsourakis13 πάρτους τηλ να σου πουν ακριβώς την διαδικασία. Τα συμβόλαια πάντως στα στέλνουν σπίτι με courier, τα υπογράφεις και μετά από λίγο είναι έτοιμη η επιδότηση σου για ότι θέλεις από το πλαίσιο, όχι μόνο για κινητά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.