Προς το περιεχόμενο

επιδότηση 330 ευρώ από vodafone δίλημμα

opera

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σπάζω το κεφάλι μου να αποφασίσω τι συσκευή να πάρω,από τη μία η πανάκριβη στις συσκευές vodafone και από την άλλη οι τελευταίες μειώσεις τιμών σε ορισμένες συσκευές από κάποια καταστήματα κάνουν την επιλογή δύσκολη.

Αρχικά σκεφτόμουν να δώσω τα 270 για να πάρω το galaxy s2 αλλά τώρα είναι ασύμφορο που έπεσε η τιμή του στα άλλα μαγαζιά.

Εχοντας το galaxy 3 σαν android κινητό μου περνούν σκέψεις για nokia c7 ή c6-01 λόγω βίντεοκάμερας και οθόνης amoled.

Επίσης σκέφτηκα να πάρω το LG optimus 7 και με +30ευρώ ακόμα ένα Galaxy 3.

Αν δεν πάρω κάποιο από τα παραπάνω για ποιό κινητό πάντα με τιμές vodafone πιστεύετε πως θα άξιζε να δώσω χρήματα (λαμβάνοντας υπόψιν αξία μεταπώλησης) επιπλέον της επιδότησης;

Δημοσ.

Περσυ ειχα παρει συσκευη απο το Πλαισιο με επιδοτηση Vodafone. Δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι φετος. Μπορεις να ρωτησεις στο Πλαισιο. Αν ισχυει ακομα,θα εχεις παραπανω επιλογες σε συσκευες.

Δημοσ.

θα πρέπει να μιλήσω με το πλαίσιο πριν κάνω τα χιλιόμετρα Δράμα-Θεσ/νίκη και να το συνδυάσω και με βόλτα να δω και ένα φιλαράκι.

Πάντως δε βιάζομαι ίσως εως 8 Αυγούστου προκύψουν νέα δεδομένα.

Δημοσ.

θα πρέπει να μιλήσω με το πλαίσιο πριν κάνω τα χιλιόμετρα Δράμα-Θεσ/νίκη και να το συνδυάσω και με βόλτα να δω και ένα φιλαράκι.

Πάντως δε βιάζομαι ίσως εως 8 Αυγούστου προκύψουν νέα δεδομένα.

Δεν χρειάζεται να πας από εκεί. Και ηλεκτρονικά γίνεται.

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να πας από εκεί. Και ηλεκτρονικά γίνεται.

Πως γινεται δηλαδη? για βοηθα με κανενα link γτ ειμαι σε δισχερεστερη θεση καθως μενω δωδεκανησα... -.-

Δημοσ.

Όπως σου είπε και ο tsourakis13 πάρτους τηλ να σου πουν ακριβώς την διαδικασία. Τα συμβόλαια πάντως στα στέλνουν σπίτι με courier, τα υπογράφεις και μετά από λίγο είναι έτοιμη η επιδότηση σου για ότι θέλεις από το πλαίσιο, όχι μόνο για κινητά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...