dimitrisOS Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 γνωριζετε κανενα προγραμμα που να κανω Boot στο υπολογιστη για να βαλω windows XP αλλα θελω με το που βαλω το φλασακι στην θυρα υςβ να τραξει κατευθυαν χωρις να κανω αλλαγες στο BIOS ευχαριστω πολυ
antonl Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δε γίνεται χωρίς αλλαγές στο BIOS εκτός αν είναι ορισμένο σωστά εκ των προτέρων.
dimitrisOS Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δε γίνεται χωρίς αλλαγές στο BIOS εκτός αν είναι ορισμένο σωστά εκ των προτέρων. συγγουρα ; Αν ναι τοτε πιο μου προτηνεις ;
TheELF Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Σίγουρα για να ξεκινήσει από usb πρέπει να έχει επιλογή στο bios για να το κάνει και ιδίως πρέπει να είναι σεταρισμένη. Από τα ποιο εύκολα είναι το Win to flash
dimitrisOS Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Σίγουρα για να ξεκινήσει από usb πρέπει να έχει επιλογή στο bios για να το κάνει και ιδίως πρέπει να είναι σεταρισμένη. Από τα ποιο εύκολα είναι το Win to flash α αυτο το γνωριζω εχουν διαφορα που κυκλοφορουν τοσα πολλα ;
TheELF Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 α αυτο το γνωριζω εχουν διαφορα που κυκλοφορουν τοσα πολλα ; Βάλε κάναν τόνο να καταλαβαίνουμε τι λες... πόσα πολλά ξέρεις δηλαδή που κυκλοφορούν;(αν εννοούσες αυτό)
dimitrisOS Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Βάλε κάναν τόνο να καταλαβαίνουμε τι λες... πόσα πολλά ξέρεις δηλαδή που κυκλοφορούν;(αν εννοούσες αυτό) εγω ηθελα ενα που να μην θελει αλλαγη στο BIOS αλλα λεω σαν αυτο εχω βρει και αλλα σε ευχαριστω πολυ για την επειλογη σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.