pavlinaki Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 μολις μας πηραν τηλεφωνο απο την hol(εδω και κατι μηνες εχουμε cyta) για να μας ζητησουν πισω το router! ειναι δυνατον? μετα απο τοσους μηνες μας παιρνουν για να ζητησουν το ρουτερ πισω? δανεικο ηταν δηλαδη? κι εντωμεταξυ μετα απο τοσο καιρο ουτε το συμβολαιο δε μπορω να βρω. σας εχει συμβει κι εσας μολις αλλαζετε εταιρεια να σας ζητανε το ρουτερ πισω? τι να το κανουν μεταχειρισμενο?
Tmark Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Εννοείτε. Δανεικός είναι ο εξοπλισμός που παίρνεις. Αν αλλάξεις εταιρεία, στον ζητάνε πίσω.
pavlinaki Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 εχω αλλαξει 500 εταιρειες και πρωτη φορα μας το ζητανε πισω. δηλαδη αν χαλασει θα πρεπει να το πληρωσω κι απο πανω?
Tmark Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δεν ξέρω αν το κάνουν όλες οι εταιρείες αλλά η HOL το κάνει σίγουρα. Πρέπει να το γράφει στο συμβολαίο που υπέγραψες όταν έκανες την σύνδεση.
antonl Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Νομίζω ότι είναι γνωστή τακτική της HOL. Τώρα αν το κάνουν πάντα ή ό,τι θυμούνται χαίρονται, δεν το ξέρω.
dimitrisOS Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 εγω που το εχω παιταξει με το που το πηρα τη κανω γιατι θελω να φυγω ;
pavlinaki Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 μαλλον θα πρεπει να το πληρωσουμε. ποσο κανει περιπου ενα ρουτερ?
vasi Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 59,90 Χρέωση εξοπλισμού (router) σε περίπτωση μη επιστροφής του στη hol http://www.hol.gr/GR/home/doubleplay/Pages/default.aspx
madtracker Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Και εμενα μια απ´τα ιδια! Σημερα ερχεται το netfaster θα ποσταρω λεπτομεριες το απογευμα! Κριμα γιατι το fritz ηταν απο τα καλυτερα router που εχω δουλεψει..μακαρι να μας βγει σε καλο
pavlinaki Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 φτου τη γκαντεμια μου μεσα! 60 ευρω κοστιζε η παπαρια τους? και το θυμηθηκαν μετα απο χρονο? οταν κοψαμε τη συνδεση ουτε καν το ανεφεραν. και μας το λενε τωρα μετα απο τοσο καιρο? και να φανταστεις το πεταξαμε στην ανακυκλωση πριν απο ενα μηνα. αν βρω ενα παρομοιο και τους δωσω θα παρεξηγηθουν? δε φτανει που ειναι τοσο μην πω τι κι επι μηνες μας στελνανε διπλο λογαριασμο και πληρωναμε τα διπλασια. τους επαιρνα καθε μερα τηλεφωνο και μου κανανε τον κινεζο. μολις απειλησα για μηνυση να δειτε τι καλα που μου επιστρεψανε το ποσο. μακρυα απο αυτην την εταιρεια.
satmen Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 φτου τη γκαντεμια μου μεσα! 60 ευρω κοστιζε η παπαρια τους? και το θυμηθηκαν μετα απο χρονο? οταν κοψαμε τη συνδεση ουτε καν το ανεφεραν. και μας το λενε τωρα μετα απο τοσο καιρο? και να φανταστεις το πεταξαμε στην ανακυκλωση πριν απο ενα μηνα. αν βρω ενα παρομοιο και τους δωσω θα παρεξηγηθουν? δε φτανει που ειναι τοσο μην πω τι κι επι μηνες μας στελνανε διπλο λογαριασμο και πληρωναμε τα διπλασια. τους επαιρνα καθε μερα τηλεφωνο και μου κανανε τον κινεζο. μολις απειλησα για μηνυση να δειτε τι καλα που μου επιστρεψανε το ποσο. μακρυα απο αυτην την εταιρεια. αυτο με το 2 λογαριασμο μου το εχει κανει πολλες φορες η κοσμοτε.και ειχα μαλωσει απειρες φορες μαζη τους.αλλα οταν εφυγα απο αυτους μου επεστρεψαν τη διαφορα(αυτο οφειλω νατο παραδεχτω)οσο αφορα την hol και τι παραπονα δεν εχω ακουσει με λογαριασμους με ταχυτητες μπερδεματα γραμμης κτλ κτλ.και οσο αφορα το ρουτερ η hol το ζηταει πισω
pavlinaki Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 εγω γιατι δεν το ηξερα? γιατι πρωτη φορα το ακουω? μας στελναν διπλο λογαριασμο επειδη ειχαμε παλι παλια χολ στο ονομα μου. μετα απο 2 χρονια που ξανακαναμε χολ καναμε το συμβολαιο στο ονομα της μανας μου. και οι ανιδεοι μπερδευτηκαν και στελνανε 2 λογαριασμους, εναν στο ονομα της μανας εναν στο δικο μου. μα γιατι υπαρχει ακομη αυτη η εταιρεια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.